Gotiska Klubben

Har en katt pissat i Södertälje?

Katterna på bilden har inget samband med artikeln!
katter
”Revir”, skriver Dagens Nyheter.  Pratar vi om husdjur, vilda djur eller om människor?  Definition av ordet revir enligt Wikipedia: ”Ett revir är ett område som ett eller flera djur försvarar mot andra djur.”

Klanmentaliteten i Södertälje
Nej, vad det handlar om på vuxenspråk är att klanmentaliteten bland Södertäljes kristna assyrier och syrianer tillåtits utveckla sig i fred under en mycket lång tid. När såväl etniska svenskar som inflyttade muslimer flyr Södertälje  blir konsekvensen av utvecklingen uppenbar.

Otaliga artiklar har skrivits om vardagsterrorn i Södertälje. Hot, förföljelser, mordbränder. De enda svenska partier som varnat för denna utveckling är ND och SD. Hade riksmedia följt upp alla lokala artiklar i LT så hade fler svenskar blivit medvetna om problematiken.

Reinfeldt, Sarnecki, Expo
Reinfeldt, Sarnecki, Expo, Svt, Aftonbladet  och Dagens Nyheter tillhör – genom sin tystnad, sina lögner och sin konsekventa historieförfalskning – de medskyldiga till utvecklingen i Södertälje. Om Dagens Nyheter äntligen bestämt sig för att ändra polecy är det naturligtvis bra. Men då bör man samtidigt gå till grunden med sin egen journalistisk genom åren. Detta är Gotiska Klubbens sammanfattning av vad som hänt i Södertälje de sista tjugo åren:
.
.
.

.
.
.

.
.
.

Benjamin AtasHistorien om svartskallarna och svennehoran
Hade Dagens Nyheter hjälpt oss att få fram namnen på dessa tjugo killar så hade kanske aldrig bränderna i Södertälje ägt rum. Tjugo killar. Låt oss antaga att det i genomsnitt ingår fem personer i varje killes familj. Det gör hundra inblandade. Låt oss antaga att varje familj känner eller är bekanta med tio andra familjer i Södertälje. Detta gör 1000 inblandade. Minst 1000 personer vet alltså namnen på de personer som slog ned och nära nog dödade en svensk kvinna i en gångtunnel i Södertälje. Fram med dessa namn, DN!  Då ska årtionden av usel och lögnaktig journalistik kanske ursäktas.

Bästa analysen om detta ämne hittar du antagligen på Motvärnet. Jag gissar att Robsten snart kommer med den klokaste analysen. Och danska Snaphanen brukar alltid skriva om sånt här. Läste just nu: Bryntes betraktelser

PS Det ser ut som DN tagit bort blogglänkarna till ovan nämda artikel. Det är DNs beslut.

Written by gotiskaklubben

5 augusti, 2009 den 23:21

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, jag är rädd för att vi är på god väg in i ett hatsamhälle. Jag gillar den syrianske tv-mannen, han gör sitt bästa för att förbättra situationen utan att bry sig om vad som anses vara ”politiskt korrekt”.
  Den förljugna 08-elitens föreställningar är ett av de stora problemen för Sverige. De vägrar se verkligheten i vitögat. De kommer att leva kvar i sin disneyfierade och rosaskimmrande bubbla tills den spricker och den artificiella lukten av bubblande såpavatten försvinner ut i en röd flod av blod.

  Nordbo

  9 augusti, 2009 at 12:36

  • Vem är ”den syrianske tv-mannen”? Har du namn och länk vore det kanon. Att 08-eliten är medskyldig till utvecklingen i Södertälje är vi helt överens om.

   gotiskaklubben

   10 augusti, 2009 at 09:37

 2. […] förmodligen, även om den då och då är våldsam och spektakulär,  aldrig i närheten av den vardagsterror som Södertäljes patriotiska (nationalistiska) assyrier och syrianer levererat de sista åren. […]

 3. Er dere svensker virkelig ikke istand til å
  passe på deres egene barn og unge.
  Jævla tullinger, slik som dere har stelt dere!

  eger

  11 augusti, 2009 at 14:12

 4. Marc Abramsson debatterade i Qolo Hiro TV 2008.

  Nordbo

  14 augusti, 2009 at 20:45

  • Tack Nordbo. Jo, detta är ett spännande möte. Alla möten som inte arrangerats av den hirarkiskt orienterade 08-eliten är spännande.

   PS Frågade en gång den legendariske Kurt Lundgren: Har du något råd att ge mig när jag börjar att blogga? Hans svar var ljuvligt:

   – Försök att låta bli att babbla lika mycket som jag!

   Det förvånar mig att ingen ännu gett ut ”Best of Kurt Lundgren” i bokform. Den mannen. Den mannen.

   gotiskaklubben

   15 augusti, 2009 at 10:25

 5. […] Jan Guillou och andra helt rätt i. Svenska trupper borde istället sättas in mot vardagsterrorn i Södertälje och […]


Kommentarer inaktiverade.