Gotiska Klubben

Varför inte folkomrösta?

”Mirror, mirror on the wall”
Nja. Man är inte så intresserad av folkviljan i Stockholm. Folkvilja, är inte det ett tyskt ord förresten? Nej, Alliansen vill hellre införa tvångsåtgärder mot rasistiska svenska kommuninvånare. Ref: Svd Dn

Är Sverige ett land eller en sekt?
– Folkvilja är bra så länge den inte är rasistisk. Men är Folkviljan rasistisk så måste den UTPLÅNAS. I Sjöbo. I Vellinge. I Södertälje. Var helst den visar sitt fula tryne.
– Jaha, och vad är rasistiskt då?
– Det bestämmer vi, din lilla skit! Allt svenskt, allt skånskt, allt nordiskt…alla små otäcka samhällen som vill behålla sin rasistiska historia, sina rasistiska traditioner och sin rasistiska kultur – en kultur som inte ens EXISTERAR!  Dom är rasister.
– Jaha. Och vilka är inte rasister då?
– Invandrade muslimer, kurder, syrianer, assyrier, irakier, araber från Mellan Östern, judar, speciellt 08-judar från Polen, samt nordafrikaner. Dom är INTE rasister, din lilla rasist och antisemit.
– Spegel, spegel på väggen där…

Blogg: Kent Persson

Newsmill: Murar kan falla Jan Milld
Reinfeldt måste ta avstånd från Vellingemoderaterna Nima Gholam Ali Pour
Ilmar Reepalu skyldig till flyktingkrisen i Vellinge  Charlie Levin
Demokratisk nytta att Vellinge törs vara kommun och ta en strid för sin självständighet Jan Källberg

Vellinge begär hjälp av Säpo Sydsvenskan

Written by gotiskaklubben

13 november, 2009 den 15:27

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag vet inte om jag misstolkat begreppet ”solidaritet” som politikerna svänger sig med då de skall piska in kommunerna i deras påhitt.

  För mig är det när när någon FRIVILLIGT avstår av sin arbetstid, sitt kapital, eller andra tillgångar för att hjälpa någon annan.

  Solidaritet är inget man kan tvinga, hota eller håna fram ur andra.
  Då tappar begreppet sin innebörd, och övergår i något annat.

  Förslag på annan benämning, eller rättning av eventuell villfarelse mottages tacksamt.

  Bittergubben

  Gotiska Klubben svarar: Det var en svår nöt. ”ofrivillig solidaritet” kanske är ett bra ord.
  Eller så här kanske: ”påtvingad solidaritet” = ”påtvingad givmildhet” = väpnat rån

  Nej, vi klarar inte av detta. Läs Jan Milld på Newsmill i stället.

  Eller Fula Gubben på Flashback. Medie-vänsterns propaganda-vokabulär — förslag behövs? En höjdare. :-)

  Medel Svensson

  13 november, 2009 at 14:16

 2. Det finns nästan inget som politiker tygger så genuit illa om som folkomröstningar. Försök förstå att det är så!

  En politiker av facket, han som började i något ungdomsförbund och fullföljer sin bana, hon som aldrig har haft ett vanligt kneg, ser det som sin plikt att bli vald och att därefter göra det riktiga för de korkade människor som inte vet sitt eget bästa.

  Inte fan vill han ha folkomröstningar. Då bestämmer han ju inte själv. Då bestämer ju folket.

  Gotiska Klubben svarar: ”Tänka fritt är stort, men tänka rätt är större”. Som det står på Uppsala Unversitet.

  Demokrati – ja. Men om folket har en annan uppfattning – nej. Så fungerar Stockholm.

  Möjligtvis skulle man kunna införa ett ”röstkörkort” där man fick ”köra upp” inför 08 och klart och tydligt visa att man inte är rasist eller har andra inkorrekta åsikter.

  kalle008

  13 november, 2009 at 14:31

 3. Det förstår du väl att vi inte kan folkomrösta. Det är väl inte demokratiskt! Lyd Marteus och Wahl, de begriper bättre än oss.

  Gotiska klubben svarar: Du är alltid så kryptisk, Rim, vilka är det?

  rim

  13 november, 2009 at 18:49

 4. ja fgolkomrösa vi vill inte ha mer flyktingar nu, läbbigt m all brottslighet det f med sig

  Gotiska klubben svarar: Ja, låt oss rösta var ALLA flyktingförläggningarna ska ligga!
  Ju fortare Danedryd, Lidigö, Bromma, Täby, Östermalm, Djursholm, Södermalm, Saltis får ETT ANTAL flyktingförläggning ju bättre är det! Lägg dom överallt inom innerstads-Stockholm.

  Kan Mohamed Omar eller någon annan ordna detta så är det bra. Fler flyktingbarn till Stockholm! Här bor de verkliga Vellinge-människorna, de som har hus för 10-20 mil i Falsterbo och Skanör.

  Läs gärna Kafir – en av de skarpaste skallarna på Flashback:

  ”Jag publicerar en gammal ämnesrelaterad goding.

  När ska Stockholms innerstad mångfaldigas?

  Det kan vara intressant att studera hur den svenska mediepolitiska maktens människor bor och lever. De största dagliga tidningarna, de stora radio- och TV-redaktionerna och de stora fackförbundstidskrifterna ligger alla i centrala Stockholm. I Stockholms innerstad bor det idag bara 3,5 % med utomeuropeisk härkomst. Av de utomnordiska är många sydeuropéer, många har italiensk bakgrund. Man lever idag i rasrena kvarter, husguden heter lokaltidningen DN och hela innerstan liknar mest en enda stor gated commuity. Journalister var förr (på 50-talet) en ganska lågbetald grupp och en del av arbetarklassen, men har ökat sin status och lön väldigt mycket, och en journalist i innerstan tjänar nu bra mer än dubbelt så mycket som en medelinkomsttagare. Tidningen Journalisten har gjort en ovetenskaplig undersökning av var 177 slumpvis utvalda reportrar på Expressen och Dagens Nyheter är skrivna. Det visade sig att 67 procent bor i Stockholms innerstad. Övriga återfinns påfallande ofta i välmående områden som Bromma, Hägersten och på Lidingö.

  Eftersom de också ofta är gifta med andra journalister och makthavare i innerstan blir därmed hushållets inkomst ofta fyra gånger så hög som medelhushållets. De tenderar att tappa kontakten med vanligt folks tillvaro. I och med att så många journalister också är gifta med varandra och nästan enbart umgås med andra journalister på en isolerad blir deras referensram väldigt liten och konsensus uppstår lätt. En journalist på en daglig större tidning kan ofta vara gift med en journalist som jobbar på TV – det innebär att alla i den lilla kretsen i den mediepolitiska eliten känner nästan till alla andra. Det finns också personsamband mellan folk i media och politiska makthavare.

  Om man tar Södermalm som exempel, det mest invandrartäta och nära Möllevången och Nørrebro (KPH) som en stockholmare överhuvudtaget kan komma. Södermalm delas in i två distrikt: Maria-Gamla stan (där gamla stan också ingår), samt Katarina-Sofia. Södermalm var tidigare klassiska arbetarkvarter. På söder kostar dock lägenheterna idag mångmiljonbelopp. En journalist och makthavare som bor på Söder kan därmed inbilla sig leva någon slags proletär och multikulturell miljö. Söder är idag istället en isolerad tummelplats för en miljonärsvänster när de vill leka arbetsklass bland krogarna och dricka välbevakad 50 kronors pilsner. Endast 13 % av alla södermalmsbor har idag utländsk bakgrund, av dessa har ca 27 % utomnordisk eller okänd bakgrund. Det blir ca totalt 3,5 % med utomeuropeisk bakgrund på söder. Jag har även i samtal med brevbärare upplysts om att det kan finnas 5-6 st utomnordiska efternamn per ”bit” dvs, 400 hushåll i innerstan. Antalet människor med Afrika och mellanösterursprung boende i innerstan är i det närmaste obefintligt och de fåtal som finns är domineras av ambassadpersonal och rika studenter från hemländernas sekulariserade (ofta korrupta) nomenklatura.

  Situationen är precis det omvända i områden typ Rosengård. Där över 90 % är av utomnordisk börd och majoriteten är från utomeuropeiska länder. I Malmö är andelen invandrare 40 % och i åldersgruppen 0-18 år är svenskarna i samma stad redan i minoritet. Detta hindrar dock inte
  miljonärsvänstern i Stockholm att märkligt nog åka ända till Skåne på reportageresor till för att peka finger och leta ”främlingsfientlighet”.

  Bland de politiskt korrekta i maktens boning är honnörsorden – inkvotering, integration, positiv särbehandling – Men? När kommer då kraven på ledarsidorna att man ska inkvotera araber, somalier och zigenare i innerstadens bostadsköer och skolor?

  I Stockholms innerstad bor och lever Sveriges etablissemang ganska isolerat. Journalisterna, byråkraterna, politikerna och debattörerna och utifrån deras erfarenheter eller snarare totala brist på utformas idag och spekuleras över invandringspolitiken. Det är härifrån man pekar finger åt och förfasas över ”rasismen” och ”främlingfientligheten” runt om i landet. Det är just här normerna för det politiskt korrekta stiftas.

  Mångkultur för ”reservatsborna” är alltför ofta att äta lunch på en exotisk restaurang eller köpa grönsaker på torget av den kulinariske pendlande försäljaren. Om maten inte smakar, behöver de inte gå dit igen, det är mångkultur i en dos de själva råder över och tror sig känna till. Det är just dessa personer som helt dominerar och kontrollerar invandringsdebatten i media och alla bor de i innerstan. Vilka humanistiska värden gagnar man genom att ge människor permanent uppehållstillstånd i Sverige och frånta dem alla mänskliga värden genom att göra dem bidragsberoende och inhysa dem i särskilda segregerade bostadsområden?

  Källor :

  Länken för maria-gamla stan: http://www.usk.stockholm.se/internet/omrfakta/omrfakta.asp?omrade=sdn12&typ=sdn

  Länken för katarina-sofia:
  http://www.usk.stockholm.se/internet/omrfakta/sdnkart/omrf_s13.htm

  danderyd

  13 november, 2009 at 20:48

 5. Kom ihåg vad överstemångkulturprästen Bengt Westerberg hade att säga om saken
  ”Flyktingpolitiken är för viktig för att folkomrösta om”.

  Mycket kan man debattera, men en sak är säker: Tycker man inte som Westerberg är man RASIST!!!!!!!

  Om alla bara hade lika fin ”människosyn” som Bengt skulle vi alla få höga löner av Röda Korset och leva väl i det synnerligen mångkulturella Östermalm.

  OCH HÖR SEN, OTREVLIGA RASIST!

  P.S. En liten historisk godbit:
  Sossarna inföde i slutet av 80 talet ett asylregelverk som motsvarade de FN konventioner som finns på området. Som fort Westerberg kom i regeringställning såg han till att vidga asylbegeppet avsevärt. Bland annat infördes då en regel att samtliga desertörer fick asylrätt i Sverige. Samtidigt var straffet för en svensk desertör i Sverige livstids fängelse….
  D.S.

  Gotiska Klubben svarar: Bengt Westerberg är en av de mest avskyvärda människor som har någonsin har funnits i Sverige. En girig, blek och ynklig stackare. Äcklig bypräst från förr. Skulle platsat bra i Hitler-Tyskland.

  Utlandssvensk

  13 november, 2009 at 23:11

  • ”Äcklig bypräst från förr”

   Herregud! (om yttrycket tillåts) vilken träffande liknelse.

   Tack för den, Gotiska klubben!

   Bittergubben

   Gotiska Klubben svarar: Tack för det! Kanske hade ”ondsint bypräst från förr” varit ännu mer tydligt. Byprästerna var dåtidens journalister kan man säga. Deras uppgift vara att hålla vanliga svenskar på mattan, med hjälp av Gudsmakt, lögner, anklagelser, stigmatisering och brännmärkning. Att bli anklagad för att vara okristen på den tiden var lika allvarligt som att idag bli anklagad för att vara rasist.

   Medel Svensson

   13 november, 2009 at 23:38

 6. Folkomröstning är odemokratiskt. Den sanna demokratin i Grekland lät inte villken pöbel som helst vara med och bestämma, slavar (=arbetarklassen) hade ingen rösträtt, inte icke-greker (=invandrare) heller. Vi borde ha motsvarande system i Sverige. Minst 3 år högskola och 40 000 i månadslön för rösträtt….

  Gotiska Klubben svarar: Platons elitistiska idéer är väl redan genomförda i 08-city? Hög lön, innerstadsboende, samma korrekta och välutbildade åsikt som alla andra.

  Och vippe vips, så är du med i makteliten. :-)

  platonrafael

  Pomelo

  15 november, 2009 at 12:25


Kommentarer inaktiverade.