Gotiska Klubben

öga för öga

Foto: Gusten Holm Ergo

ref: Dn Svd PI  Flashback Snaphanen SVD document.no Axess Dn Svd

Written by gotiskaklubben

11 maj, 2010 den 18:35

Publicerat i Gotiska Klubben

40 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är väl alldeles, alldeles självklart att de här idioterna måste bort från Europa – de är aggressiva, de har enligt Ulf Ekman en ond ande- en ökendemon till gud, de tvingar svaga människor att tycka som de.
  Upp till kamp. Snart är det dags!
  Gustaf

  Gustaf

  11 maj, 2010 at 23:21

  • Ja nu får det vara nog! Dom flesta Svenska män över 30 år har gjort värnplikten och har därför vapenutbildning. Många av dessa borde gå med i hemvärnet! Hemvärnet är till för att skydda närområden i händelse av krig, och det kan snart betraktas som krigsläge på många ställen i Sverige, så det är rimligt att dessa hemvärnsförband får börja agera mot detta slödder som har invaderat vårt land! Det är dags att vi i Sverige börjar mobilisera och försvara oss mot detta. Politikerna borde ge militären ansvaret för att det blir lugnt i Sverige, så att det inte blir rena vilda västern till slut!

   busstorget

   13 maj, 2010 at 07:16

 2. GK: ”Den killen kommer att bli rikskändis”.

  Det värsta är att våra av flum indränkta institutioner i form av utbildningsväsende, politik och media skulle kunna låta en sådan utnyttja kändisskap via systemet, men i en kontext där vi ska bli än mer snälla mot islam, som ska skönmålas som vänsterallierade och blir snälla när de tagit över. Men nu när vi 10 sek. i tolv skulle behöva vända 180 grader tar gamla ”högerpartiet” en extrem islamist till riksdagen. Naivt som moderaternas massinvandring och flummande med identitetspolitik. Det moderna flummet att inte stå upp för en värdering, som ju ändå bara är barbarism.

  Nej, denne kan säkert hamna på vänsterns gullobjektlista, och det enda som hindrar det lär bli att 100- och 1000-tals andra med tiden kommer att aspirera på titeln och att allt färre kommer att försvara utmärkelsen. Eller nåt?

  Magnus

  11 maj, 2010 at 23:27

 3. Här kommer fortsättningen, dvs efter föreläsningen:

  Utlandssvensk

  12 maj, 2010 at 00:48

 4. Gates of Vienna tar upp en interessant aspekt på händelsen:

  ”The presence of so many slight young women in these police operations is alarming. For the time being they can rely on the perceived authority of the police to protect them, but the days of Modern Multicultural Sweden are numbered, and when the real trouble starts, the enrichers will slice and dice these women with barely a pause.”

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/05/three-uninterrupted-minutes-of-allahu.html#readfurther

  GK svarar: Ska bli intressant att läsa vilka tidningar som fortfarande försvarar yttrandefriheten.

  Lars Vilks på Google-Nyheter

  Namnen på våldsmännen lär väl dyka upp snart på Flashback eller Motvärnet

  Utlandssvensk

  12 maj, 2010 at 06:13

 5. gotiskaklubben

  12 maj, 2010 at 08:33

 6. Tja, vad kan man säga..

  rickardsantesson

  12 maj, 2010 at 13:40

 7. Föreläsningen måste hållas igen. Inget dalt den här gångee. Ordningsmakten ska stuva in alla bråkmakare i piketerna och köra till polishuset för förhör. Vi andra ska dokumentera så många extremister som möjligt

  Hrafn

  12 maj, 2010 at 13:46


Kommentarer är stängda.