Gotiska Klubben

Kan du känna det, Herr Svensson?

Väljs SD in i riksdagen kommer de bli söndermobbade. Väljare som öppet uttrycker en ”SD-åsikt” kommer uteslutas ur det svenska samhället.  Och Moderaterna kommer tacka nej till makten om de skulle vinna med hjälp av SD-röster.  Sverige kommer att likna Italien eller Tyskland under facismens eller nazismens framväxt. Den påtvingade mångkulturen är en kraft som inte går att stoppa i Sverige. Den blir självgenererande.*

Efter valet kommer det 08-svenska översittarmaskineriet gå på högtryck och befästa det icke-homogena och mångkulturella Sverige. Alla måste hjälpa till att hjärntvätta varandra:

Det finns inga svenskar.

– Det finns ingen svensk etnicitet, historia eller identitet.

– Att vara  emot rapidartad mångkultur är rasism.

– Anhöriga, ensamkommande , asyl – vad som helst, bara mångkulturen etableras så snabbt som möjligt.

– Kan du känna det, herr Svensson, eller vill du också uteslutas ur det svenska samhället?

Läs gärna ”Den livsviktiga tilliten” av Julia Caesar  MEN fråga er samtidigt hur alla svenska offer för Mångkultur och Massinvandring fortfarande kan känna tillit till sina politiker.

Är det verkligen en fråga ni vill finna svaret på: – Kan du känna det, Herr Svensson?

Ref: Svd Dn Exp

* Motkraften

Written by gotiskaklubben

13 juni, 2010 den 05:59

Publicerat i Gotiska Klubben

23 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alltså det handlar ju om att dom rika bara vill ha lägre och lägre skatt stup i kvarten och var ska då pengarna tas i från?

  Kommunismen är död och skattehöjningar går inte och lönesänkningar går inte heller.

  Folk blir desperata och letar syndabockar och VILKA hamnar då i kläm?

  Jo, invandrarna!!!

  Tråkigt men sant och just SÅ var det i 30-talets Tyskland OCKSÅ!

  Så…det enda vi lärt av historien är att vi INGET lärt oss!!!

  GK svarar: Som jag förstår menar du att all form av invandring är posetivt.

  Är det så här du menar?

  Tyska trupper i Sverige – var det invandrare?
  Tysk ockupation av Norge och Danmark, invandrare?
  Muslimsk invasion av Persien, invandrare?
  Boer i Sydarfrika, invandrare?
  Amerikanska imperialister i Vietnamn, invandrare?
  Engelsmän i Indien, invandrare?
  Slakten på indianer i USA, invandrare?
  Judar i Palestina, invandrare?
  Fransmän i Algeriet, invandrare?
  Turkar i Armenien, invandrare?
  Tyskar i Polen, invandrare?
  Ryska kommunister i Baltikum, invandrare?

  Harlekin33

  13 juni, 2010 at 06:26

  • Nu fattar jag ingenting av vad du pratar om.

   Jag pratar om nationalekonomi.

   Vad pratar du om?

   GK svarar: Begripligt! 🙂 30-tal? Menar du inte nationalsocialism? Jag talar om ett Sverige där alla vill hjälpa varandra:

   hh

   Harlekin33

   13 juni, 2010 at 07:10

   • Nej, jag pratar inte om nationalsocialism.

    Läs mitt första inlägg och försök förstå vad jag skrev.

    GK svarar: Vill du iironisera över att jag tjatar om nazismen så är det ok. 🙂
    Menar du något annat, utveckla gärna, helst på ”grupp-förståelse-nivå”.

    Harlekin33

    13 juni, 2010 at 07:33

 2. Frågan är onekligen laddad. Men gentemot ditt ”worst case”-scenario kan man tänka sig att fältet trots allt omgrupperar sig efter ett val där SD får framgång, och:

  . Moderaterna kommer ändå att samarbeta, hävdandes att det man sa under valrörelsen var överilat (efter ordentliga taktiksnack i partiet, föranlåtna av hot om partirevolt om man inte börjar agera pragmatiskt i frågan)

  . De 7 etablerade partierna börjar mer eller mindre ta tag i invandringsfrågan, sägandes att radikal islam vill vi inte ha, det strider mot liberala principer osv

  . Kanske därmed lyckas man frys aut SD, dvs genom att delvis ta över deras invandringskritiska agenda.

  Detta kan låta osannolikt men i politiken kan allt hända, särskilt i vårt proportionella system där små fluktuationer i partisympatier får stora utslag.

  Över allt annat står MAKTEN, dvs politiker vill ha denna. Märker de att även mild invandringskritik (som ”liberalism kontra islamism”) går hem i stugorna kommer ”de 7” (någon av dem) säkert att pröva det.

  Hur som: det blir ett epokgörande val, typ ”bolsjevikvalet” 1917.

  GK svarar: Worst case har redan inträffat: i Södertälje, Malmö, Landskrona och i fler och fler av Stockholms förorter.

  Det etablerade Sverige, inklusive de invandrade trollkarlarna, har en chans att slippa stå till svaras för den destruktion av Sverige de orsakat, och det är att plantera Mångkultur var än det blonda och blåögda trynet tittar fram.

  Deras chans att slippa undan STRAFFET är att opperera bort vårt homogena MINNE.

  ff

  svensson

  13 juni, 2010 at 06:39

 3. Judarna i Tyskland var inte invandrare. De hade levt där under 100-tals år.Vi måste veta vad det är vi skriver innan vi gör det!
  Men skräckscenariet om Sd tror jag inte på. Våra klapphattar till politiker kommer att tvingas att ïnse,att det är folkets vilja som gäller och inget annat!

  GK svarar: Ser inte var jag skrivit om ”invandrade judar i Tyskland” Hur definierar du förresten ”invandrare”? Hur definierar man tysk och jude? Är det en religion, en kultur eller en etnicitet?

  Låt oss vara överens om något innan vi börjar att gräla. 🙂

  Katinka Glahd

  13 juni, 2010 at 07:23

 4. @ GK.
  Du skriver: ”Väljs SD in i riksdagen kommer de bli söndermobbade. Väljare som öppet uttrycker en ‘SD-åsikt’ kommer uteslutas ur det svenska samhället. Och Moderaterna kommer tacka nej till makten om de skulle vinna med hjälp av SD-röster. Sverige kommer att likna Italien eller Tyskland under facismens eller nazismens framväxt. Den påtvingade mångkulturen är en kraft som inte går att stoppa i Sverige. Den blir självgenererande.”

  Tyvärr, tyvärr är väl risken uppenbar att det blir just så illa av ett valresultat där SD kommer in i riksdagen. Jag tror att du kan ha rätt. Mångkulturalismen i Sverige har blivit självgenererande, ja. Också din jämförelse med de länder som blivit invaderade med våld, även om inte Harlekin förstår det, är intressant. Varför har vi egentligen haft en försvarsmakt för att försvara våra gränser, försvara vårt land, när nu vi blir invaderade av människor, mestadels muslimer, som vill skapa ett annat land av vårt land. Det ä r ju en invasion. Förut hade vi alltså ett invasions-försvar. Vad har vi nu? Internationella insatsstyrkor på andra sidan jordklotet; i Afghanistan och Somalia, som kostar enorma summor. Samtidigt som afghaner och somalier tränger i i vårt eget land, på vår sida av jordklotet!

  Jag undrar just vad vår ÖB från 50- och 60-talet hade tyckt om dagens uppkomna situation.

  Hursomhelst.
  Gk har en poäng. Det finns alltså en stor risk att ett demokratiskt invalt parti (SD) i riksdagen, mobbas ut. Att deras väljare mobbas ut. Och att det inte finns någon alls som står upp för att de ska respekteras i en verklig demokrati värd namnet. Risken är faktisk överhängande.
  Till och med att Moderaterna väljer bort Makten… vilket egentligen visar vilka oerhöda krafter som är i rörelse. Krafter mäktigare än lusten till makt. Nämligen den att bli – utstött.

  Gk svarar: Tror liksom Utlandssvensk att det är viktigt att tona ned förväntningarna på vad SD kan åstakomma i Riksdagen. Sverige saknar idag en traditionell och inhemsk borgartklass. En borgarklass med svenska ideal. Det är ett av problemen.

  Jag tror många svenska namn, samt svenska utseende kommer att försvinna från makten i Sverige. Sverige befinner sig ljusår i från våra grannländer Norge, Danmark och Finland. De som inte inser detta kommer inte få många rätt i det profetiska sällskapsspelet ”Sveriges sista dagar”

  Love Eriksson

  13 juni, 2010 at 08:09

  • Ingen poäng, bara löst halvintellektuellt prat.

   Verkligheten kommer att tala allt högre: fler bränder, fler våldtäkter, fler förstörda samhällen och större gettofiering kommer visserligen att leda till ett sämre samhälle, men inte till att de som påvisar orsaken kommer att förlora. SD har dessutom ökat kraftigt på varje (lokal) nivå sedan 1990 trots en kraftigare uppförsbacke än vad som finns nu.

   Jag hörde en sosse häromdan som talade om en önskvärd invandring på 300 000 om året för att uppnå 17 miljoner invånare till 2030., häpp.

   Vad är svenskhet? Bl.a. kvinnofrid. Återkommer med ett nytt exempel i veckan fram till årets slut om det behövs.

   riffi

   13 juni, 2010 at 09:35

   • @Riffi. Ha inte så bråttom när du läser en text. Läs flera gånger och försök förstå innan du skriftligen bedömer vad som sägs i den.

    Den sociala utstötningsmekanismen är kanske den allra starkaste mänskliga kraften som finns. Och det är den vi massinvandringskritiska har att jobba mot.

    Sossen du hörde häromdagen… så har en hel del börjat tänka nu. Vad sa du vid detta tillfälle? Argumenterade du emot? Eller stod du bara tyst bredvid och mumlade för dig själv?

    Love Eriksson

    13 juni, 2010 at 09:48

 5. Jag annonserar för några tusen om året men jag vågar inte sätta ut firmanamnet på de sidor jag läser regelbundet pga, att jag har en familj som inte skall behöva förföljas av vänsterslödder.
  Men snart nog så kommer vi att få stå upp för det svenska gentemot muslimerna om vi skall behålla landet.

  GK svarar: När jag läser Tacitus Germania undrar jag ibland om vi inte har samma problem nu som då. Ett slags oåterkalligt konsensustänkande. Just nu har vi våra folks alla nackdelar, men få av dess fördelar.

  Ref : Skalman

  Tacitus skrev:
  Kapitel 44

  På andra sidan om lugiernas land bor goterna, som styrs av konungar, redan här en aning stramare än övriga germanska stammar, men ännu inte så stramt att deras frihet är äventyrad. Därefter möter rugier och lemovier i oceanens omedelbara grannskap. Utmärkande för alla dessa folk är runda sköldar, korta svärd samt lydnad för konungarna.

  Svionernas samhällen följer nu; de ligger ute i själva oceanen. Förutom i män och i vapen har de sin styrka i flottor. Skeppens form avviker från det vanliga i det hänseendet, att en spetsig stäv åt båda hållen bildar en framstam, som alltid är klar för landning. Segel för de inte, inte heller anbringar de åror i rad vid sidorna. Årorna är lösa, såsom brukligt är på vissa floder, och det går att flytta dem från den ena sidan till den andra efter lägets krav.

  Hos dem hålls även rikedom i anseende; därför är det blott en som härskar, och här utan några som helst inskränkningar: hans rätt att kräva lydnad är ovillkorlig. Vapen bärs inte allmänt och ständigt som hos övriga germaner utan hålls inlåsta under bevakning, som för övrigt sköts av en träl. Förklaringen härtill är den, att oceanen hindrar plötsliga fientliga anfall och vidare att beväpnade män som går sysslolösa lätt slår över i självsvåld. Det ligger förvisso också i konungens intresse att inte sätta vare sig en ädling eller en friboren, nej, inte ens en frigiven träl som uppsyningsman över vapnen.”

  A-mannen

  13 juni, 2010 at 08:31

  • Vi behöver många som verkligen vågar visa vad de tycker.

   Men det är inte det lättaste.
   Ingen vill bli – utstött. Ingen vill bli stämplad vare sig som rasist eller främlingsfientlig.
   Säger du själv att du är massinvandringskritisk – inte rasist eller främlingsfientlig – så ligger du ändå pyrt till.
   Du kan bli av med jobbet. Du kan få ett gäng afa-ungdomar som demolerar ditt hem eller splittrar din familj. Dina vänner börjar titta skeptiskt på dig. Ni blir inte bortbjudna längre.
   Starka krafter här.
   Därför kan jag även hålla med GK när du skriver:
   ” Sverige kommer att likna Italien eller Tyskland under facismens eller nazismens framväxt”.

   Afa blir då hitlerjugend. Alla oliktänkande, regimkritiker -som man absolut kan kalla massinvadnringskritikerna för! – pressar man ut ur systemet. Kvar blir en lydig stat.

   People! Vi måste förändra det här!

   Gk svarar: Tror det börjar långt innan AFA. Tror det börjar bland Stockholms kulturslavar redan på 70-talet. – Varför läser du Miller när alla vi andra läser Keruac?

   🙂

   Nej, Tacka vet jag Bode.

   Love Eriksson

   13 juni, 2010 at 08:51

 6. GK du länkar till Julia Ceasar.
  Hennes långa söndagskrönika på snaphanen är bland det bästa jag läst efter ”Exit Folhemssverige” som jag läste förra sommaren.

  Här kommer några citat till alla er engagerade:

  ”Tillit är den grund som allting vilar på. Relationer, enskilda individer, familjer, samhällen, länder. Tillit bygger världen. Den är det största kapital ett samhälle kan ha. Utan tillit rasar allting. En värld utan tillit är dömd att gå under.”

  Love Eriksson

  13 juni, 2010 at 08:53

  • ”Redan när ett barn föds börjar byggandet av den livsviktiga tilliten. Inom psykologin talar man om ”basic trust”, den grundläggande tillit som växer i samspelet mellan det lilla barnet och omgivningen.”

   Love Eriksson

   13 juni, 2010 at 08:54

   • ”De nordiska länderna är utpräglade högtillitssamhällen. Enligt World Values Survey är tilliten mellan människor i Sverige och Norge den högsta i världen. De flesta av oss som nu lever i Norden har vuxit upp i ett samhälle där vi har kunnat lita på varandra och känna oss trygga. Välfärdsstaten bygger på solidaritet mellan medborgarna. Den har möjliggjorts enbart på grund av att våra samhällen har varit homogena. Vi har svetsats samman av en nationell tillhörighet och en gemensam historia – faktorer som sammantagna innebär en känsla av trygghet, tillhörighet och igenkännande i varandra. Vi har alla ingått i ett starkt ”vi”. I ett samhälle som upplevs som ett gemensamt hem kan lojaliteten växa. Man hör ihop med andra och ställer upp för varandra. Tillsammans bildar de här faktorerna ett socialt kapital. Den danske författaren och kultur- och litteraturkritikern Kasper Stövring kallar det ”sammenhaengskraft” – den kraft som håller ett samhälle samman.
    Samhällen som präglas av hög tillit mellan medborgarna och stort socialt kapital har mindre kriminalitet, lägre grad av korruption och mindre av etniska konflikter. De har också bättre fungerande demokratiska institutioner och högre ekonomisk tillväxt. Socialt kapital höjer alltså ett lands ekonomiska kapital. I lyckliga fall blir det sociala kapitalet självförökande och ger upphov till goda cirklar. Ju mer social tillit som präglar ett samhälle, desto mer motiverade blir vi att bidra till det allmänna välståndet.”
    ”Undersökningar visar att omkring 60 procent av invånarna i de nordiska länderna känner social tillit.”

    Love Eriksson

    13 juni, 2010 at 08:56

 7. mer från Julia Ceasar
  citatgrupp 2.
  ”I underutvecklade länder, vilket ofta sammanfaller med muslimska länder och länder med hederskultur är den sociala tilliten låg eller obefintlig. Det gäller ända ned till samhällets minsta beståndsdel, familjen. Det är familjen som i första hand ska ge sina medlemmar skydd, trygghet och gemenskap. Men hur ska tillit kunna växa när en nedärvd och primitiv klanheder innebär att föräldrar är kapabla att döda sina egna barn? Det skapar misstro och skräck, inte tillit.”
  ”Samhällen präglade av etnisk och religiös mångfald, hög migration, hög grad av kriminalitet och korruption innebär en usel grogrund för den ömtåliga tilliten. Sedan 1950-talet och i accelererande omfattning genomgår de nordiska länderna en omstörtande samhällsomvandling i form av hög invandring från utomeuropeiska länder. En mycket stor andel av migranterna kommer från muslimska lågtillitsländer och för med sig en ideologi och en kultur som inte i något avseende liknar den nordiska kulturen.”

  Love Eriksson

  13 juni, 2010 at 08:59

  • ”- – graden av tillit varierar kraftigt också inom ett och samma land. Hela 78 procent av invånarna i lilla norrländska Lycksele instämde i påståendena ”Jag tycker att man kan lita på människor här i kommunen” och ”Jag känner gemenskap med människorna i mitt bostadsområde”. Hög grad av tillit i Lycksele, alltså. I Botkyrka (där invandrarna redan är i majoritet med 52,3 procent) och i Stockholm finns den lägsta sociala tilliten med 34 respektive 42 procent. Forskarnas förklaring till den låga tilliten i Botkyrka och Stockholm är etnisk mångfald, hög kriminalitet, ekonomisk ojämlikhet och svagare anknytning till kyrkan.”
   ”Det är väl känt att den sociala tilliten minskar i samhällen präglade av etnisk mångfald. Människor litar inte på varandra – inte ens inom samma etniska ursprung – , de ”hukar sig”, har färre vänner och deltar i mindre utsträckning i samhällsaktiviteter. De är dessutom mindre benägna att betala skatt till allmänna utgifter, eftersom de på nära håll ser vart pengarna tar vägen. Det har den amerikanske statsvetaren Robert Putnam visat i sin forskning”.

   Love Eriksson

   13 juni, 2010 at 09:00

   • ”Det finns inget stöd för att samhällen som splittras av många olika etniska och religiösa grupper och stora kulturella skillnader stabiliseras över tid.”
    ”Globaliseringsruset, den hänförda övertygelsen om det mångkulturella samhällets välsignelser, har övergått i en svårbotad baksmälla. Den ruvar tung över Europa när konsekvenserna av flera decenniers massimmigration blir allt tydligare. USA sågs länge som en förebild med sin så kallade ”melting pot-teori”, det vill säga tron att olika etniska grupper med tiden automatiskt smälter samman till en helhet. Teorin höll fram till 1970-talet, alltså så länge som invandringen främst utgjordes av europeiska invandrare. Den utomeuropeiska invandringen har spräckt hela teoribygget. Nu konstaterar man uppgivet:
    “The melting pot isn´t melting any more”

    Love Eriksson

    13 juni, 2010 at 09:01

 8. ännu mer citat från Julkia Ceasars söndagskrönika på snaphanen:

  citatgrupp 3.
  ”På bara några årtionden har Sverige blivit ett land som är djupt splittrat mellan områden med vitt skilda etniska sammansättningar. Flera hundra etniska satellitsamhällen lever sina liv isolerade från den svenska befolkningen och det svenska samhället, med ett enda undantag: bidragen från Sverige som regelbundet tickar in på kontot. Utanförskapets karta växer sig allt större.
  ”Många muslimer är så alienerade från det svenska samhället att de knappt vet var de befinner sig. Deras politiska intresse är överhuvudtaget inte riktat mot Sverige utan mot hemländerna där släktingar och vänner bor kvar.” (Aje Carlbom, socialantropolog och forskare vid högskolan i Malmö på debattsajten Newsmill 23 oktober 2009.)”

  Love Eriksson

  13 juni, 2010 at 09:03

  • När enorma strömmar av invandrare från lågtillitsländer med självbevarelsedrift som viktigaste drivkraft kommer till utpräglade högtillitssamhällen i Norden frontalkolliderar två vitt skilda kulturer med en smäll. Följderna blir förödande. Generellt har svenska folket en dåligt utvecklad självbevarelsedrift, till stor del betingad av att vi inte anfölls under andra världskriget. Den långvariga freden har gjort oss till kastrerade huskatter som tror alla om gott. Vi dränks dessutom i politisk propaganda om att ”alla är lika” och ”alla har lika värde”. Vi har alltså ett dåligt utgångsläge när vi behöver få upp ögonen för kulturella och andra skillnader som utgör stora hot mot välfärden och riskerar att rasera hela samhällsbygget.”

   Love Eriksson

   13 juni, 2010 at 09:04

   • En insändare på bloggen Fria Nyheter, Stefan K, ger en bild av hur hans bostadsområde i en mellansvensk stad har förvandlats på några år:
    ”Jag och frugan bor i ett av 60-talets alla miljonprojekt, och som i de flesta sådana har majoriteten avinvånarna utländsk bakgrund. För tre år sedan bestämde sig det kommunala bostadsbolaget för att rusta upp området, som påminner mycket om de trista förorter man kan se i Östeuropas storstäder. Grått, trist och utslitet. Meningen var att den mest utslitna huslängan skulle genomgå en renovering, men pengarna räckte bara till en del av den. En dylik renovering har givetvis sitt pris, och hyrorna i denna länga steg med 1 000 -1 500 kronor i månaden. (Bloggen Fria Nyheter, 3 april 2010.)
    Ingen svensk hade råd – då flyttade somalierna in
    Stefan K berättar att en intresseförfrågan skickades ut till alla hyresgäster. Men ingen av dem hade råd att tacka ja och få hyran höjd med 1 00 – 1 500 kronor i månaden. Stefan K och hans fru tackade också nej, trots att båda arbetar. Och vad händer med de nyrenoverade, fina lägenheterna? Stefan K. igen
    ”Idag ser vi boende hur allt fler av lägenheterna i den nyrenoverade delen bebos av flyktingar, företrädesvis från Somalia. Detta är givetvis inte deras fel, då de självklart tackar och tar emot. Kommunen har ju också skrivit kontrakt om att ta emot 70 -100 flyktingar per år, och någonstans måste de ju bo. Ni ska dock veta kära läsare, att detta sticker i ögonen på folk. Här sitter invånare som jobbar och har jobbat hårt i sina slitna, utnötta och omoderna bostäder och har tvingats tacka nej till de nyrenoverade och fräscha på grund av de ekonomiska förutsättningarna och ser på hur allt fler människor som de försörjer med skattepengar får tillträde till dessa lägenheter. Det kanske kan kallas för avundsjuka, jag vet inte, men en sak vet jag. Detta har inte byggt några broar mellan de som bott i Sverige under hela sitt liv och de som nyligen flyttat hit.” (Bloggen Fria Nyheter 3 april 2010.).”

    (läs mer och hela hennes söndagskrönika idag den 13 juni på ://snaphanen.dk/2010/06/13/s%C3%B8ndagskronik-den-livsviktiga-tilliten/ )

    Love Eriksson

    13 juni, 2010 at 09:07

 9. en sista sak.
  Läs citaten från Julia Ceasars söndagskrönika 13 juni 2010 i rätt ordning.
  Dvs citatgrupp 1, citatgrupp 2, och slutligen citatgrupp 3.
  Ni förstår nog, bara ni kollar av sammanhanget.

  Mvh Love E.

  Love Eriksson

  13 juni, 2010 at 09:28

  • Massinvandringen, Sverige och Andra Världskriget.

   Först tvingar 08-makten svenskarna att kollaburera med nazisterna: man exporterar malm och trävaror till den tyska krigsindustrin, man låter tyska trupper färdas fritt genom landet.

   Så plötsligt inser man tyskarnas utsatta läge och 1943 upphör det svenska stödet till nazisterna.

   Att dessa amoraliska oppertuna händelser påverkat dagens svenskar är nog ganska klart.

   Men frågan är om 08-stödet till nazisterna var början på en händelsekedja eller slutet. Var inte redan freden i Roskilde en katastrof? Åtminstone för många skåningar, småläningar, bohusläningar halländare och blekingebor?

   De tvingades in i ett land där de kände att de inte hörde hemma.

   Ett 08-land som ljög om allt. Ett äckligt 08-land som krävde att allt skulle ha sitt urprung i 08-city. Språk, historia, kultur, traditioner. Lögn efter lögn efter lögn.

   När man inser detta känns det som man är blåst på sin egen historia.

   gotiskaklubben

   14 juni, 2010 at 08:24

   • Haft en dålig natt?

    GK svarar: Nej då. Låt mig spetsa till det ännu mer: inom tio är 08 Europas mest mångkulturella stad. Och detta beror på Freden i Roskilde. Ja, ungefär så. 🙂

    Den dag värmläningar och andra gotafolk inser att de varit förtryckta inom 08-Riket, först då kommer dagens katastrofer att kunna hanteras på det regionala planet.

    En av orsakerna till att 08-Eliten avskydde Sven-Ingvars på 60-talet var maktpolitiska.

    Love Eriksson

    14 juni, 2010 at 08:40

 10. Faktum är att kolonisering är den mest passande termen för vad som nu sker i Sverige:

  http://mopsen.wordpress.com/2010/06/12/rally-round-the-flag/#comments

  Utlandssvensk

  13 juni, 2010 at 12:26


Kommentarer är stängda.