Gotiska Klubben

Multi-kulti-krati

Är Ulf Nilsson = Julia Caesar?
Moderaternas vägran att samarbeta med SD måste ses som den svenska borglighetens sista trötta suck. Det finns alltså ”en slags helig kraft” inom vårt samhälle som är starkare än demokratin. Jag hör dess gumdomliga väsen viska:  ”Med er samarbetar vi aldrig!”

Anti-rasismen måste vara vår tids största bluff. En slags kommerciell USA-bluff? Eller en slags rasistisk och semitisk* orientbluff? Ja, någon slags jävla bluff är det vi är utsatta för.

Jag börjar få allt svårare att bestämma mig för om det är politikerna eller väljarna som är mest korkade i ”detta lilla högfärdiga land”.

* semitisk= judearabisk

Ref: DN Svd

Written by gotiskaklubben

23 juni, 2010 den 09:56

Publicerat i Gotiska Klubben

35 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det viktigaste i Valet är att SD kommer in och få göra nytta i Riksdagen!!

  GK svarar: Javisst! Och alla som stödde Gorbatjov var inte troende sovjeter. För varje dag som går blir jag mer och mer övertygad och troende got.

  Först SD i riksdagen, sedan ett fritt Gotaland!

  bb

  anna

  23 juni, 2010 at 10:15

 2. Man undrar var de GAMLA Moderaterna tog vägen. Har de inte lämnat ett hål efter sig? Kan SD fylla det hålet? Efter att ha läst SD:s skuggbudget tror jag inte det. Det är en utmärkt budget men den täcker inte upp efter Moderaternas vacuum som konservativt parti.

  GK svarade: Deras idéer saknade väl till slut verklighetsanknytning. I dag handlar det mesta om att konsumera. Krig och fred. Tro och hopp. Brott och straff. Allt ska konsumeras. Det behövs inga kön, inga raser, inga åldrar längre.

  De enda sanna konservativa hittar du inom de fanatiska religionerna. Islamister, den kristna högern, ortodoxa judar. Och motsvarande inom budism, hinduism et cetera.

  Vår tids människor har en sån övertro på konsumsionen att de kastar bort allt de äger och har för att kunna fortsätta att konsumera.

  Det enda sättet att göra oss mindre förvirrade är att åtminstone erkänna vår förvirring. Allt går så oerthör fort just nu. För fort för att vi ens ska våga hoppa av.

  Hittar saker på ”sopen” jag aldrig trodde var möjligt att någon skulle kasta bort. Jag skulle vilja leva i en liten alpby där det bara fanns saker från 60-talet. Jag ger upp Sverige snart. Men aldrig i mitt hjärta.

  http://www.aftonbladet.se/bostadinredning/article1750310.ab

  Pappan

  23 juni, 2010 at 10:27

  • ”Jag skulle vilja leva i en liten alpby där det bara fanns saker från 60-talet.”

   Tja, du vet var de finns…….

   Vidare kan jag tillägga att Schweiz är ett utmärkt exempel på att ett land kan vara både kapitalistiskt och konservativt.

   GK svarar: Kanske skulle man provbo i ett år och lära sig tyska. Är det svårt att få arbetstillstånd? Vilka städer eller orter tycker du man ska ”börja” på?

   Utlandssvensk

   23 juni, 2010 at 14:43

   • ”Är det svårt att få arbetstillstånd?”

    Man måste börja med att hitta ett jobb eller starta ett eget bolag. Sen är det lätt att få tillstånd.

    ”Vilka städer eller orter tycker du man ska ”börja” på?”

    Börja med att kolla i städerna (Zurich, Basel, Bern, Luzern). Om man sen hittar ett jobb finns det MASSOR av små trevliga byar som man kan bo i.

    Här är ett expempel:

    http://www.stoos.ch/581/

    Det är en liten alpby utan bilväg (man åker bergbana). Men det tar bara cirka 1 timme till Zurich eller Luzern.

    GK svarar: Hyfsat vackert! 🙂

    fff

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 15:05

   • Som du kan se finns det inga minareter 🙂

    GK svarar: Så vackert…

    bb

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 15:13

   • Ja, det är ett väldigt vackert land.

    En lite märklig aspekt är att landet känns mycket större än det ser ut på kartan. Det blir en helt annan rymdupplevelse med denna topografi.

    Gk svarar: lustig iaktagelse…

    Schweiz, landet som fortsätter långt upp i himlen…

    bb

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 15:23

   • ”lustig iaktagelse”

    Jo, jag vet att det låter lite lustigt. Men jag kan inte förklara det bättre. Det borde vara trångt här om man betänker att 7.5 miljoner människor bor på en yta som motsvarar 10% av Sverige. Men det KÄNNS inte alls trångt.

    GK svarar: Sverige är så stort att ytan skulle räcka till tio nya länder.

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 15:30

 3. Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

  http://www.korta.nu/jc

  Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.

  Cavatus

  23 juni, 2010 at 11:21

  • Ja, jag förtår att spekulationerna om Julia Caesars identitet kommer att sättas i rullning, ju fler som läser hennes sakkunniga och likväl sylvassa debattinlägg, desto större kommer spekulationerna att bli. Men det är bara bra, för desto fler kommer att läsa texterna för att försöka utröna vem det är, och då får texterna ännu större spridning!

   Toppen!

   GK svarar: Så vem tror du det är? Jonas De Geer? Leif G W Persson? Mats Gellerfeldt?

   Snygg inledning du har gjort! Allt fler börjar att uppmärksamma hennes texter. Kanske kan nedan satiriska val-bilder göra hennes artiklar ännu mer tillgängliga för den breda publiken.

   ff

   Cavatus

   23 juni, 2010 at 11:24

   • Jag har tystnadsplikt i denna fråga. Men spekulationer är absolut välkomna! Kan bara säga att det är ett fullblodsproffs!

    GK svarar: Fullblod, aha, sto eller hingst?

    Cavatus

    23 juni, 2010 at 15:17

  • ”Fullblod, aha, sto eller hingst”

   Nu blir det jobbigt, eftersom många fullblod är araber… 🙂

   GK svarar: Kanske den svenska delen av svensk-iraniern Mohamed Omar 😉

   Utlandssvensk

   23 juni, 2010 at 15:56

 4. Kul att du gillade bilderna, GK!

  ”Jag börjar få allt svårare att bestämma mig för om det är politikerna eller väljarna som är mest korkade i ”detta lilla högfärdiga land”.”

  Jag lutar ganska starkt åt väljarna.

  Vad gäller Julia Cesar så tycker jag att hon skriver utmärkta krönikor. Men ”den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran” var UTAN TVEKAN Ulf Nilsson, vars krönikor jag har läst i många år.

  GK svarar: Jo, det var fina bilder! ”Väljarna” ack ja, många svenskar har en nära nog patologisk övertro på auktoriteter.

  Julia Caesar sammanfattar många saker bra, men har kanske inte har så mkt eget att komma med.
  Vem tror du att det är?

  Utlandssvensk

  23 juni, 2010 at 16:01

  • ”Vem tror du att det är?”

   Jag har ingen bra gissning. Däremot får jag en känsla av att hon representerar en liten trend: 40-talister som börjar bli medvetna om att något har gått väldigt snett. Det jag saknar hos dessa är ett personligt ansvarstagande. De tog över ett av världens rikaste och tryggaste länder och lämnar efter sig ett våldsamt, brinnande fattighus. Men man får leta länge innan man hittar en 40-talist som säger: Ja, det stämmer och JAG har ett ansvar.

   GK svarar: ”40-talister som börjar bli medvetna om att något har gått väldigt snett” . Typ Leif G W Persson i Efterlyst. Jo, det är bra det de ÄNTLIGEN säger något vettigt, men det är för sent, och för otydligt.

   Jag har haft en ”flummig” teori om att många svenskar, speciellt i övre medelklassen, har haft ett underutvecklat känsloliv av den enkla orsaken att det helt enkelt inte VÅGAT lita på sina känslor. Den makt som till och med lyckas kuva människors känsloliv måste vara oerhört stark.

   Utlandssvensk

   23 juni, 2010 at 16:19

   • ”men det är för sent, och för otydligt”

    Ja, det sammanfattar läget bra. Reaktionerna som kommer nu hade varit rimliga 1995…..

    To little, to late….

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 16:47

   • Idag kan möjligen en som röstar traditionellt påstå att han eller hon har ett ansvar. Men för 15-20 år sedan (innan Internets tillkomst och utbyggnad) fanns det ingen som helst diskussion om migrationspolitiken. Inga siffror var lättillgängliga och ingen kunde väl öht tänka sig att politikerna så till den milda grad skulle gå bakom ryggen på folk och brandskatta den svenska ekonomin och landets stabilitet som är fallet fram till idag.

    Nu vet vi bättre, eller en del av oss, som har funnit internets välgörande möjligheter till informationinhämtning.

    Visst är vi alla medskyldiga, men störst ansvar måste väl ändå ligga på dem som utan att fråga svenska folket har genomfört denna omdaning av samhället, och sedan står och i princip förnekar densamma eller genom att försöka skönmåla eländet?

    Mörkningen fortsätter dock så länge det bara går, nu ackompanjerad av rena smutskastningskampanjer av dem som upptäckt lögnen. Därför anser jag att, om vi nu enligt Utlandssvensk är skyldiga till vad vi har ställt till med. så har vi som kommit till insikt ett mycket stort ansvar att sprida den kunskap som vi har skaffat oss. Rätta mig om jag har fel. Det är bl a en av orsakerna till att jag initerat flygbladskampanjen.

    GK svarar: Intressant att se att din kommentar på Politisk Inkorrekt gett 51 besök till Gotiska Klubben. Självklart är detta tacksamt för oss.

    Jag uppfattar det som att läsarna är svåra att ”lura”. De klickar på sånt de finner relevant snarare än sånt som man ”tigger” om att de ska klicka på.

    Cavatus

    23 juni, 2010 at 17:01

   • Cavatus,
    Visst stämmer det att det var mycket svårare att hitta information för 15-20 år sedan. Men eftersom jag har haft otaliga pratstunder med massor av svenskar om immigrationspolitiken under de senaste 20 åren är det min uppfattning att detta INTE räcker för att förklara väljarnas beteende. Detta baseras på:

    1. Reaktionen har varit en annan i flera andra länder, trots motsvarande informationsproblem
    2. En stor andel svenskar har hela tiden varit emot massimmigration men har inte vågat att vare sig berätta detta eller rösta på SD
    3. Många svenskar har länge misstänkt att allt inte står rätt till men har gjort ett medvetet val att inte söka upp information. Som jag har sagt tidigare så minns jag en artikel för många år sedan som handlade om svenska vänsterakademiker och deras stöd till någon terrorregim (tror att det var Kina under Mao). Flera av svenskarna hävdade att de hade blivit lurade eftersom regimen var noga med vilken bild man presenterade för omvärlden.
    Men man hade även med en person som hade arbetat som tolk och guide för utländska besökare. Hans uppfattning var att visst sysslade regimen med propaganda men det var uppenbart att många besökare ville bli lurade. Den som gjorde den minsta ansträngning att skrapa på ytan kunde nämligen omedelbart konstatera vad som pågick.
    Någonting liknande verkar ha skett i Sverige. Befolkningen förefaller vilja tro på sagorna som PK politiker och medier förmedlar.

    Vad gäller ansvar för det som har hänt vill jag inte döma ut några individer. Jag har själv lämnat landet och skäms inte för det, men visst kan man argumentera att jag därmed har visat bristande vilja att ta ansvar.

    Självklart måste vi se framåt och personer som du, Cavatus, inger onekligen hopp med metodiskt arbete att sprida sanningen. Men det som har hänt är så omfattande och dramatiskt att jag tror att skuldfrågan måste debatteras och den enskilde väljaren måste se sig noga i spegelen och fundera över vilken roll han eller hon har spelat.

    GK svarar: Att ”svensken” generellt är en ”stackars ideot” som borde reagerat för länge sedan förminskar inte de brott som politiker, journalister och intellektuella begått.

    Det är viktigt att skilja på de båda bitarna.

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 17:27

   • ”Att ”svensken” generellt är en ”stackars ideot” som borde reagerat för länge sedan förminskar inte de brott som politiker, journalister och intellektuella begått. ”

    Nej, det påstår jag inte.

    GK svarar: 🙂

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 20:50

  • Ang ansvarsdiskussionen:

   Jag utpekar en – och en enda – person som ansvarig för att ha startat detta. Att medlöparna sedan har ett ansvar för att det kunde fortsätta är en annan sak, men EN enda person är huvudansvarig:

   Olof Palme.

   Fram till att han tog över sågs det fortfarande som en fördel att Sverige var etniskt och kulturellt homogent (Tage Erlander) och det fanns fortfarande möjlighet att diskutera saker öppet.

   Sedan kom Palme och öppnade gränserna för den tidens politiska flyktingar. I regel vänsterfolk som flydde från olika typer av diktaturer på högerkanten. Perfekt tyckte Palme – röstboskap! Folk som garanterat kommer att rösta (s) eller möjligen (vpk).

   Så kom påbudet: ”Vi ska inte diskutera det här”. Ang debatten om asylmottagandet. Palme ville inte att hans rekrytering av valboskap, finansierad av det svenska folket, skulle debatteras.

   Sedan dess har det bara fortsätt till det läge vi är i idag.

   Olof Palme har gjort Sverige irreparabel skada! Låt oss komma ihåg detta när folk lovordar honom.

   GK svarar: Ligger nog en hel del i detta. Men motivet för Mångkulturen måste undersökas bättre. Palme såg utländsk ut. Var han påverkad av utländska grupper, judar, amerikaner et cetera? Jag har läst någonstans att Tony Blair och Labourpartiet i England medvetet påskyndat den mångkulturella/mångetniska utvecklingen i Storbrittannien. Om så är fallet talar vi om ett svek av gigantisk format.

   reson64

   24 juni, 2010 at 00:39

   • Din beskrivning av Palmes gärningar är i stort korrekt.

    Men det stämmer INTE att ”sedan dess har det bara fortsatt”.

    Fatum är att sossarna 1989 införde mycket tuffa asylregler. Hade dessa fått stå kvar skulle dagens problem vara betydligt mindre.

    Den som rev upp dessa regler var Bengt Westerberg under regeringen Bildt. De regler som han införde skapade en massimmigration som var betydligt mera omfattande än något under Palmes tid.

    När sossarna sen återtog makten 1994 genomförde de gradvis små skärpningar i asylreglerna. När sen de borgerliga partierna återfick makten 2006 öppnades dörrarna återigen och immigrationen dubblades.

    Jag är i grunden borgerlig men den bittra sanningen är att de senaste 20 åren har S varit det KLART mest restriktiva riksdagspartiet vad gäller immigration, med undantag för NyD. Jämfört med resten av Europa har dock även S förespråkat en extrem asylpolitik.

    Utlandssvensk

    24 juni, 2010 at 00:53

   • Det går visst inte att svara på en lägre nivå än denna…

    Jo, Westerberg var ju inte direkt Guds gåva till Sverige. Men faktum kvarstår – hade inte Palme lagt grunden hade den sortens politik kanske varit svårare att trumfa igenom. Vi lär aldrig få veta.

    reson64

    24 juni, 2010 at 01:12

   • Jaså, här fantiserar man om judekonspirationer. Tack och adjö.

    GK svarar: Att dagens flesta judar som bor i Europa är för ett mångkulturellt samhälle är varken fantasi eller konspirationsteori. Det är fakta. Frågan är vilken påverkan framträdande judar har på den mångkulturella utvecklingen? Relativt stor tror jag. Att du inte klarar av att diskutera denna fråga visar också vikten av att diskutera detta. Snart kommer väl förinteloseförnekarna och Israelhatarna och håller med mig.
    Ack ja.

    reson64

    24 juni, 2010 at 09:55

  • ”Det går visst inte att svara på en lägre nivå än denna”

   Jag gör allt jag kan för att nå lägsta möjliga nivå 🙂

   Vad gäller Palme conta Westerberg kan man ju debattera. I min bok över syndabockar har dock Bengt W en helt ohotad förstaplats.

   Utlandssvensk

   24 juni, 2010 at 01:19

 5. Appropå minareter i Schweiz:

  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7358752.ab

  Förbud mot minareter diskriminerar

  Strasbourg. Europarådet parlamentariska församling uppmanar Schweiz att upphäva det kontroversiella förbudet mot att bygga minareter. Europarådet anser att förbudet diskriminerar muslimer.

  ”Det måste vara möjligt att bygga minareter på samma sätt som kyrktorn, om det uppfyller säkerhetsbestämmelser och godkänns i stadsplaneringen” skriver Europarådet.

  Schweiz mötte internationell kritik efter en folkomröstning i november 2009, där medborgarna röstade igenom ett förbud mot att bygga minareter. Europarådet är en europeisk samarbetsorganisation som arbetar med bland annat mänskliga rättigheter

  gotiskaklubben

  23 juni, 2010 at 17:52

  • Tja,
   De kan ”uppmana” hur mycket de vill. Folkomröstningen är bindande och det är inte tillåtet att ha en ny under ett antal år.

   Om saken går till Europadomstolen blir det spännande. OM Schweiz blir fälld tror jag att detta innebär att det blir folkomröstning om att gå ur Europakonventionen.

   GK svarar: Religionsfriheten bör omprövas i Europa. Judarnas Gamla Testamentet och arabernas Koranen är världens mest rasistiska och hatiska skrifter och bör förbjudas. Möt hårt med hårt.

   Utlandssvensk

   23 juni, 2010 at 18:09

   • Problemet är att det här förbudet är resultatet av en folkomröstning. Om vi i Sverige hade folkomröstat om fri sprit, offentlig prygel av brottslingar och dödsstraff så hade alla dessa saker återinförts i Sverige och det tror jag inte så många hade velat om de tagit sig tid och verkligen tänkt efter. Den tiden har oftast inte SvenneBanan utan det sköts ofta bäst av folk som vrider på frågorna varje dag.

    Av denna anledning så är parlamentarismen, dvs demokrati i form av ombud, ofta mer demokratisk än direktdemokrati eftersom det inom demokratibegreppet ryms mer än bara majoritetens åsikt. Demokrati betyder ordagrant ”folkstyre”, det betyder att folket bestämmer men inte att majoriteten av detsamma alltid ska få göra det.

    GK svarar: Trams. Sveriges demokrati är bortmanipulerad för länge sedan – av sådana som du.

    Gustav Wetter

    23 juni, 2010 at 20:38

   • ”Trams” var ett synnerligen artigt svar till Gustav W.

    Jag väljer att inte utveckla saken….

    Utlandssvensk

    23 juni, 2010 at 20:55

   • I ungdomen höll jag och en dåvarande kompis på med improvisations-teckning under ca 4 år. Vi skiftades helt enkelt om med att rita. Nån började och så skiftade vi efter ett tag och så höll det på. Detta förfarande resulterade i en hel del mycket märkliga fysionomier. Att jag tar upp det här beror helt och hållet på signaturen GW. Vi nöjde oss nämligen inte bara med att improvisera fram bisarra figurer men alla skulle ha ett namn också. Det var också improviserat genom att vi skrev en bokstav var. En av dessa figurer råkade få namnet Fritz Wetter. Tror nästan jag skall plocka fram mina gamla kollegie-block för jag kommer inte roktigt ihåg hur Gustavs avlägsne släkting ser ut. 🙂

    Robin Shadowes

    23 juni, 2010 at 22:20

 6. Sverige var det vackraste landet i världen innan kulturberikarna kom hit. Det finns väl fortfarande kvar en del vacker natur även om även den försvinner i allt snabbare takt. Snart är vårt land en rykande ruin av sand och sopor som i MENA.

  Robin Shadowes

  23 juni, 2010 at 22:36

  • Eftersom ”svara”-funktionen verkar fallit bort på din kommentar rörande din improvisationsteckning av min ”släkting” så svarar jag här istället 🙂

   Jag hade faktiskt en gammelmorfar som hette Fritz, fast det var på min mors sida, alltså inte på Wetter-sidan. Jag fick aldrig nöjet att träffa honom men han lär ha varit en rolig människa.

   Om du hittar ditt kollegieblock så kom gärna förbi AFK och visa den över en kopp kaffe (eller, om det känns för läskigt för dig, posta den under anonym signatur online här på bloggen; SD-anhängare verkar sälla vilja skylta med sitt namn av någon anledning)

   Gustav Wetter

   23 juni, 2010 at 23:11

   • ”SD-anhängare verkar sälla vilja skylta med sitt namn av någon anledning”

    Ja, varför tror du att det är så? Kan vi få höra några friska teorier?

    Utlandssvensk

    24 juni, 2010 at 00:17

   • Skulle inte ha något emot en fika, största hämskon mot detta kan antingen vara det fysiska geografiska avståndet men även risken att det senare kan leda till yxor i dörren och liknande. Hade det inte varit för sådana små triviala detaljer hade det inte varit helt fel med en kopp java. Tycker det är lite kul att namnet existerar i verkligheten eftersom det är en ren slump att namnet blev som det blev. När vi började 78 så var figurerna debilt tecknade och namnen nästan omöjliga att uttala med antingen massor av konsonanter eller motsatsen massor av vokaler. Med tiden utvecklades vårt system, figurerna blev mer sofistikerade och namnen mer verklighetstrogna. Andra exempel är en karateutövare som fick namnet Tui Tai Pihui. Nu har jag ingen aning om detta namn finns på riktigt men jag upplever det mer som mock-chinese. Eller spanjoren Janos Punoz med tilde-tecken över n:et, en figur som blev för surrealistisk för att beskrivas i ord. Med tiden förekom även olika teman, vi hittade på egna rock-band med diskografier och egna ishockeylag och allt möjligt. Förekom även olika parodier bl a på seriefigurer, en bizarr sådan är Hulkloppen som ni själva får försöka föreställa er. Eller dom illustrerade filmtitlarna Långt ner i halsen och Mannen med oxpiskan som kom att tolkas mycket bokstavligt.
    Vi gjorde detta enbart för vårt eget höga nöjes skull. Det var aldrig tänkt att publiceras, därför kunde vi kosta på oss att vara politiskt inkorrekta också. Antar att vi inte kände till det uttrycket på den tiden. Därför är nog rätt mycket alltför internt för att roa utomstående även om säkert en hel del kan funka rent allmänt som det där med filmtitlarna. Vi hittade t o m på en tidning som hette Ol’ Sotbild med serier, reklam, insändare, frågespalter och sånt. Det var nästan riktigt ambitiöst men dom blocken har tyvärr inte jag. När vi hade våra sessioner bara lade vi oss på golvet med block och pennor och skapade och skrattade så tårarna rann. Fan vad det var kul! Saknar verkligen den perioden.
    Finns en tråd på Flashbacks Laidback-avdelning som påminner om detta. Fast vi gjorde sådana improvisationer redan på 70-talet. I andra konstellationer hände det att vi improviserade serier när vi inte hade annat att göra. Ritade en ruta var och skickade vidare. Så gick blocket runt. Dom serierna var verkligen riktigt sjuka men dom har tyvärr inte överlevt då jag inte har nåt av dom blocken.

    Robin Shadowes

    24 juni, 2010 at 21:50

   • Får jag tillfälle att scanna figurer ur blocken ska jag lägga upp dom nånstans.

    GK svarar: Vore superkul…( just nu: Japan piskar Danmark i forboll, begåvat och rättvist)

    Robin Shadowes

    24 juni, 2010 at 22:06

  • Robin,
   Tydligen stöder Wetter Pirat partiet. Detta innebär sannolikt att han fullständigt struntar i att landet brinner, ungomarna misshandlas och kvinnorna våldtas givet att han tillåts att ladda ner musik och filmer utan betalning.

   Utlandssvensk

   24 juni, 2010 at 00:27

   • Har du ens bemödat dig med att läsa Piratpartiets princcipprogram? Om du hade gjort det så hade du vetat att Piratpartiets valvinnare är skyddet för den personliga integriteten. Ni (f.ö alltjämt anonyma) brunskjortor vill ha mer övervakning, mer kontroll och mer inskränkthet. Det placerar oss på helt olika planhalvor när demokratin ska räddas.

    Ni för en rädslans politik för en skrämd och lågutbildad andel av befolkningen som lockas av ert populistiska budskap: att alla tillkortakommanden kan skyllas på invandrare istället för den egna otillräckligheten.

    När dessa människor inte behöver stå för sina åsikter offentligt går det an att rösta på SD eller liknande partier men när det gäller att stå upp för de värderingar som dessa partier vurmar för så lyser SvenneBanans riktiga namn alltid med sin frånvaro, precis som i svaret ovan.

    Gustav Wetter

    26 juni, 2010 at 20:06

   • Wetter,
    1. För att ha en valvinnare bör man rimligen vinna ett val. Ser ju inte så troligt ut för er….

    2. Varför kommer du inte ner hit till Schweiz, där ett parti som motsvarar SD är landets största, och förklarar för innevånarna att de är rädda och lågutbildade? Sen kan du fortsätta din resa genom resten av Europa eftersom i princip ALLA länder där för en immigrationspolitik som motsvarar den SD står för.

    3. Du påstår dig försvara demokrati men vänder dig emot direkt folkstyre. Tillåt mig att spy. Värre dravel får man leta efter.

    4. Om du inte är både blind och döv så vet du rimligen att det är förenat med påtagliga personliga risker att vara SD supporter i Sverige.

    Utlandssvensk

    26 juni, 2010 at 20:58


Kommentarer är stängda.