Gotiska Klubben

Till Malmös poliser: sök jobb utomlands!

Tänk på era anhöriga: lämna Malmö!

Ny stökig natt i Rosengård Sydsvenskan

Ref: PI Vladtepes Snaphanen Gates of Vienna Exp

Vad ska rädda Sverige? Möjligtvis massavhopp från politiska partier och från svenska tidningsredaktioner. Kommer det att ske? Nej, knappast. Jag börjar tro så här, motståndet kommer att växa upp emot 15% och därefter krossas.

Written by gotiskaklubben

18 januari, 2011 den 18:37

Publicerat i Gotiska Klubben

36 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ” Jag börjar tro så här, motståndet kommer att växa upp emot 15% och därefter krossas.”

  Jag är inne på samma spår. Så här skrev jag på en annan blogg för några veckor sen:

  ”Den verkliga frågan är om det finns tid nog att vända skutan med vanliga, demokratiska metoder. Som du konstaterar verkar alliansen helt ointeresserad av att göra något åt medierna och det samma gäller immigrationspolitiken.

  Vad tror du händer om SD kommer upp mot 15%? Enligt mig tyder allt på att de etablerade medierna och politikerna då kommer att sluta sig ännu mer samman. Någon form av lagstiftning som försvårar för SD verkar då trolig, sannolikt motiverad med att SD skapar ”hat” vilket resulterar i terror och våld. En möjlig väg är att göra som i Belgien, dvs. först förbjuder man privata bidrag till partier och sen förklarar man att ”odemokratiska” partier inte kan få bidrag från staten.

  Samtidigt ökar immigrationen från tredje världen. Hur många kan Sverige ta emot innnan det blir öppna konflikter och landet inte bara de facto utan även de jure blir uppdelat i enklaver? 500.000 ytterligare lär komma innan valet 2014. Räcker det för att krutdurken ska ta eld? Jag tror tyvärr det. Vad tror du?”

  GK sa: Ungefär så här kommer det nog att bli. Det tror jag också. Men detta är inte nationalekonomi – ceteris paribus – många makrogrejer kan hända. I Europa. I USA. Överallt. Om Sverige ska förbjuda/motarbeta SD så måste det nog ske på EU-basis. Att Mång-kultur-gängets bästa chans ( på kort sikt) är att förstöra alla svenska infrastrukurer och importera så mkt skit som möjlig, det håller jag för sannolikt. 500.000 låter rimligt. Men antagligen blir det fler, 700000-800000. Tittar vi på kurvorna så är de exponentiella om vi ser från 70-talet och framåt.

  Jag tror inte att krutdurken tar eld i Sverige, möjligtvis i Skåne eller i vissa andra delar av landet, men när upproret en dag kommer så kommer 08 att slå ner det. Jag tror att separatister och andra överlevare har tre till fem år på sig. Jag skulle dra ikväll om jag hade chansen. Men jag kan inte just nu. Inom 12 mån kan jag. Då drar jag antagligen. Har du någon bra joddelkurs? 🙂

  Utlandssvensk

  18 januari, 2011 at 20:10

 2. Aldrig att jag lämnar sverige. Våra förfäder har bott här sedan istiden, vilka är ni att svika dem?
  Vi lever nu i ett mångkulturellt samhälle. I mångkulturella samhällen så tävlar man inte genom vetenskap och konst utan med nativitet. Så sätt igång!

  GK sa: Ligger en del i det du säger…men inte allt. Jag överger aldrig Gotaland, om jag flyttar kanske jag bidrar till en svensk Lenin eller en Khomeiny. Frågan i krig är väl utifrån vilken possition man kan göra mest nytta.

  MartinA

  18 januari, 2011 at 20:52

  • Det behövs inget krig, kan dom så kan vi! Vi har samma livmödrar och samma sädesceller! Det enda som hindrar oss är vår egen ynkedom!

   GK sa: Alla ska bara knulla på, alltså, är det så det ska gå till? Hur ser detaljplanen ut?

   MartinA

   18 januari, 2011 at 21:35

   • Äga flerfamiljshus.
    Det har ett enormt värde för alla människor att känna tillit till de som bor i samma trappuppgång, att inte vara rädd för att gå och skälla på grannen när grannen för oväsen, att känna sig bekväm med människan som bor på andra sidan väggen.

    Och trygghet är idag en bristvara för den icke välbärgade svensken och värre kommer det att bli. Och eftersom socialsystemen kommer kollapsa mycket snart så behöver människor ett nytt skyddsnät, ett nytt socialt kontext. Jag föreslår något som påminner om en byagemenskap? Inte kommunism men ett kontext.

    Ärligt, tror vi att livet är gratis? Vår kultur var på dekis redan innan kolonisatörerna började anlända, redan då hade vi en nativitet på 1.7? Varför kan vi inte se den här katastrofen som en möjlighet att återuppfinna oss själva? Visst, vi behöver föregångare. Visst, vi behöver kapital att börja. Vad vet jag, jag kanske sitter på några tiotal miljoner inom några år, beror på hur det går yrkesmässigt. Men vi måste börja diskutera nu! Att skapa en ny kultur är inte lätt. Men jag ser ingen annan möjlighet och inget positivare sätt att hantera detta hemska. Och vem vill inte ha barn? Alla människor vill väl föröka sig? När man är gammal, vad har man då gjort som kan mäta sig med de barn man fött och närt?

    Det enda vi riskerar är litet färre statusprylar?

    MartinA

    18 januari, 2011 at 22:30

    • ” Och vem vill inte ha barn?”

     Svenska feminister och karriärkvinnor.

     För inte så länge sen ansågs det som ett tydligt tecken på fattigdom om båda föräldrarna var tvungna att arbeta utanför hemmet för att kunna försörja familjen. Nu anses tydligen detta som ett ”framsteg”.

     Att sen nästan hela befolkningen lämnar över sina spädbarn i statens vård är som någonting ur en mycket otevlig dystopi. Men även detta anses var ett ”framsteg”.

     Förutom invandingen var svensk familjepolitik starkt bidragande till att jag och famíljen lämnade Sverige. Ett normalt liv, där mamma är hemma och tar hand om barnen och pappa jobbar, är inte längre möjligt i Sverige.

     GK sa: Jag tror the bottom line på feminismen är

     a) en egohyllning till deras egen brist på/avskanad av moderskänslor
     b) en vilja att avskaffa moderkänslor hos andra kvinnor

     Finns säker många författare som spetsat till denna frågeställning.

     Utlandssvensk

     18 januari, 2011 at 23:06

     • Så strunta i dem? Alla kvinnor är inte karriärister, alla människor har inte framgång i konsumtionssamhället? Vi måste börja någonstans? Om våra förfäder kunde försörja stora familjer på en lön, varför skulle inte vi kunna göra det? Vi måste sänka våra kostnader, vi kan inte kräva att alla ska ha hög lön?

      Varför inte bekämpa den stora världen med den lilla?

      MartinA

      18 januari, 2011 at 23:59

     • Den världen du beskriver är på väg att rasa. Nu behöver vi människor som kan ta nya friska tag och inte bara kommer med en massa ömklig defatism eller verklighetsfrånvända våldsfantasier.

      MartinA

      19 januari, 2011 at 00:03

     • Du är utlandssvensk, eller hur? Du skullle gärna skänka en 10 eurosar då och då till en sån rörelse, eller hur? Det finns många utlandssvenskar och jag tror många gärna skulle ge ett handtag.
      Men vi här i sverige behöver börja med ett hus från egna medel för att visa att det går? Och för att snickra på hur vi kan bli bättre än den kultur som misslyckades?

      GK sa: Utveckla dina tankar. Men lita inte på donationer. Gör det själv. Så är det. Personligen tror jag att det finns tre typer av välutbildade föräldrar (medelklass) med barnfamiljer i Sverige.

      1. De som inte vågar säga ett dyft + de som delar mångkulturens införande.
      2. De som är frusterade och inte vet vad
      3. De som redan har flyttat eller är på väg att flytta utomlands

      Goten är en barnlös stackare men förstår Utlandssvensk. Om man har pengar och möjlighet att få jobb utomlands, varför då inte flytta om man upplever att livet och framtiden för ens barn blir bättre på så vis. Att varje dag kämpa emot ett samhälle som man inte tror på skapar bara frustration.

      De små kulturer som du vill bygga upp i Sverige, MartinA, det är intressant, men är det möjliga? Jag undrar det. Om såna ska byggas upp krävs, tror jag, en mkt stark religös inriktning som kan ta emot samhällets stötar.

      Idag ser vi dessa religösa grupper bland muslimer, judar och kristna grupper från mellan östern. Vi ser dem också i vissa små svenska kristna sekter. Livets Ord och andra.

      Ett folk utan religion går under. Det är min senaste hypotes.

      MartinA

      19 januari, 2011 at 00:05

      • Jag tror att den som erbjuder tryggt boende i morgondagens sverige har trumf på handen. Människan är ett påverkbart djur, om du flyttar till ett hus som mest består av nationella och det ingår att träffas en gång i veckan och att hjälpa till med skötsel så blir du en av dem innan du vet ordet av.

       När jag först pratade om detta sa jag att det bara är de frireligiösa eller de nationella som har passion nog att skapa detta. Eftersom jag hatar kristendomen passionerat för att den har gjort vårt folk försvarslöst och för att dess präster arbetar för att utrota oss så är kristendom inget alternativ för mig i vart fall. Och asatro är för exotiskt och skulle vara en hämsko. Men är inte släktskap ett alternativ till religion? Att odla vår myt att vi skandinaver är nära släkt? Att hälsa med ”jag lever i dig”? Borde inte vara så svårt att tro i hjärtat när mann går igenom de koloniserades områden varje dag. Att få barn är sin egen odödlighet, ett liv efter detta?
       Hus bör vara belägna i förorterna till storstäderna, det är där det finns arbete och som tiggare kan vi inte leva.

       Något som är viktigt är att en sådan kultur är pragmatisk, dvs arbetar nedströms med den mänskliga naturen. Människan är statustörstande, har egoism som måste tas hänsyn till, har starka territoriella instinkter, etcetera. Vidare måste en sådan kultur vara lätt att lämna, annars blir den en sekt.
       Personligen tror jag på att odla något som tenderar till matriarkat. Eftersom kvinnorna är så viktiga och de ytligt sett tar ett steg tillbaka om de väljer att ingå.

       GK sa: Det är spännande att läsa det du skriver. Ska försöka hinna kommentera det i kväll. När det gälller trygga bostadsområden är dessa borgar redan på gång, se bland annat Peter Wolodarskis pappa, Alexander Wolodarskis, alla projekt.

       Men för att ha råd att bo i dessa nya borgar måste du vara en välbeställd och överbelånad ANTIRASIST, och vem som är antirasist bestämmer Antirasistiska Församlingen i Stockholm. Övriga kommer att kallas VIT SKIT och blandas ihop med lägre bemedlade invandrare. Men fattigdom ÄR INTE karaktärsdanande som prästinnan med det utländskt klingande namnet Isobel Hadley-Kamptz skriver. Eller är det det?

       Förändringen blir inte drastisk utan det kommer bara bli litet gråare och gråare tills du en dag inte längre ser någon Andersson, Pettersson eller Lundström mer i svensk media. Till och med de svenska efternamnen kommer anses vara ett hot mot Mångkulturen.

       Nej, du måste nog lämna staden/landet för att han en chans att bygga upp dessa alternativa områden, tror jag. Tolstoy försökte, hippisarna och Christiania likaså, och många andra, men det är svårt och kräver mkt rationalitet. Jo, jag tror att dessa områden åtminstone måsta vara utlandsägda för att ha en chans att överleva.

       Utlandssvensk talar om ofta kantonerna i Schweiz. Och de är ett bra riktmärke för denna typ av diskussion tycker jag.

       MartinA

       19 januari, 2011 at 11:13

       • När en flicka får ett barn eller en pojke kan försörja sig blir människan vuxen. Röster och status utgår ifrån antal barn du fött/försörjer. Alla som får barn får omedelbar uppmärksamhet, det är en stor belöning för oss människor.
        Verkar det som slaveri för kvinnor? Jag tror inte det. Och när du kommer i klimateriet så börjar ett nytt liv? Om du har fött ett antal barn till kulturen så är du en mycket högt värderad medlem med viss politisk makt. Och du har smitt en kedja av lojalitet, lagt dina ägg i samma korg. Och nu har du tid och livserfarenhet nog att göra något annat än att föda upp barn. Istället för att livet tar slut vid klimateriet som det är för många kvinnor idag så börjar ditt politiska/publika liv då? Ungefär som medelålders män i romarriket? Det är också logiskt, när vi är unga och outvecklade så tänker vi mest på oss och vårt, när vi mognar kan vi se bredare.

        MartinA

        19 januari, 2011 at 11:23

       • Sen kan man berätta sagor från asatro för barn. Vad de gör med det när de tar över är upp till dem. Personligen tycker jag det är romantiskt att ha en ursprungsberättelse som utgår ifrån skam och skuld precis som kristendomen, dvs att vi svenskar (frejs döttrar och söner) vände gudarna ryggen och nu lider för det. Det som triggade mina tankar om detta var demografi, uteslutningsmetoden och ultima thules odens återkomst 😀
        Detta bör dock vara för skoj skull, mer som en dagdröm än som en religion. Det bör öppet vara allegoriskt. Att hävda ”sanningar” gör en religion sårbar.
        Sedan är det också viktigt att explicit uttala att kolonisatörernas kulturer är vida överlägsen vår egen. Hur skall du annars stå ut med livets förödmjukelser?

        MartinA

        19 januari, 2011 at 11:30

       • För att skapa denna boendeform krävs mycket juridiskt arbete. Till exempel en bostadsrättsförening där de som bor formellt lånar pengar från en fond för att köpa medlemskap. Och där varje medlemskap omprövas varje år och det krävs nästintill majoritet av de boende för att få bo kvar. Då behöver du inte ens nämna etnicitet i stadgarna, det är en förening för harmoniskt boende, där alla trivs med varandra.
        En annan inspiration är kibutzerna i israel. Dessa var livskraftiga fram till dess att den judiska staten bildades. Yttre tryck förändrar människans sinne och får människan att sluta sig samman.
        Kibutzer är alldeles för socialistiska för att överleva i ett konsumtionssamhälle tror jag dock men de fanns och de var ett brohuvud.

        GK sa: Intressant med kibutzer som inspiration, ja varför inte. Men jag tror att den intellektuella gemenskapen är det viktigaste. Typ en tidning på Nätet om alternativa bostadsområden. Det finns redan nya bostadsrättsföreingar som sätter ett fast pris på bostäderna, dvs att de inte kan bli fråga om spekulationsboende. Jag vet inte namnet på dessa. Men jag tror att de är en väg att g.

        Problemet är att du aldrig kommer att få bygglov om du är rasist. Det kommer Den Antirasistiska Församlingen i Stockholm att se till, för det är dom som ÄGER debatten och har den gudomliga rätten att avgöra vilka som är rasister eller inte.

        MartinA

        19 januari, 2011 at 12:14

        • Jag är inte rasist, jag värnar om harmoniskt och tryggt boende.

         GK sa: Skriv det på en skylt och ställ dig utanför systembolagt 🙂

         MartinA

         19 januari, 2011 at 18:53

         • ”Jag är inte rasist”

          Många påstår detta men det krävs intyg från DN kultur och Expressens ledarsida för att var trovärdig. 🙂

          GK sa: ISO 9000 är på g att genomföra en slags antisrasitstämpel. Kolla överst på Postkodlotteriet nästa gång så finns en talong som kan fyllas i. Uppe till höger tror jag.

          Utlandssvensk

          19 januari, 2011 at 19:03

          • Dom flesta menar allvar när dom säger det, men jag är nog rasist på så sätt att jag håller på mitt eget folk. Inte så att jag menar att svenskar och skandinaver på något sätt är överlägsna andra folk, det ska gudarna veta att jag inte tycker, snarare tvärtom. Men det är ju inte mitt intresse, att det byggs fina hus och smids fina ord på territoriet sverige, mitt intresse är min och de minas framtid.

           MartinA

           19 januari, 2011 at 20:05

          • Ja fan, det vore något!

           EXPO kan lotta ut avlatsbrev!

           GK sa: Tror vi är på väg dit…sov got, Alpmannen!

           Utlandssvensk

           19 januari, 2011 at 23:26

        • Och jag är en ödmjuk människa som det vore fjärran att sätta mig över medlemmarnas egna önskningar. Det är ju de som måste bo i huset.

         MartinA

         19 januari, 2011 at 18:55

      • Jag kan inte utveckla mina tankar mer, jag har tänkt klart. Nu behöver jag andra som sliter dem i stycken för att komma vidare. Nu behöver jag fler som diskuterar en framtida svensk kultur. Fler som erkänner VÅRT kapitala misslyckande, fler som åtminstone i tanke och vilja är redo att förändras och bli bättre.
       Jag kastar ut dem litet då och då när jag får tillfälle, mejla mig en mejladress om du vill hjälpa till.

       GK sa: Tycker du är på god väg här…sluta inte…

       MartinA

       19 januari, 2011 at 20:10

     • Men hallå, grabbar/gubbs! Ett ”normalt” liv ..? Alltså, de allra flesta runt om i världen lever ett onormalt liv, vilket därmed blir det normala.

      Snacka inte om feminism, brist på moderskänslor eller önskan om självförverkligande – snacka realpolitik!

      En familj om mamma, pappa, barn bryts upp genom 1) dödsfall eller 2) äktenskapets sönderfall. Detta är i allra högsta grad inget ovanligt. Vad göra? Ska den övergivna parten fortsätta som förut? Med bidrag/lämna barnen till andra och jobba vidare (beror ju på vem som blir kvar)?

      Ibland kan det faktiskt – och det är inte så ovanligt – att mamman MÅSTE ut och jobba/jobba mer än halvtid etc. Och kanske dessförinnan skaffa sig en gångbar utbildning.

      Världen är ingen dröm, eller är den? Sedan spelar det ingen roll hur moderskänslorna svallar – och hur man grunnar nätter igenom över hur man ska få det att gå ihop. Jag har varit igenom detta på den tid när det inte fanns inskolning på dagis eller VAP eller några nämnvärda bidrag att söka. Och inte heller någon Lyxfälla att falla i.

      Man måste kanske vara smålänning för att förstå …

      GK sa: alldeels nyss var du svensk, nu är du smålänning, vilket är du mest? Jag har inte diskussionen framför mig, men allt kan ju variera från person till person. I USA verkar alla kvinnor jobba. Jag vill minnas att ”Utlandssvensk” drog till Alperna för att han och hans fru kunde leva det liv de ville leva. Och det är väl inget fel med det.

      Maja Dacke

      22 januari, 2011 at 17:26

      • Det här kom visst riktigt långt från inlägget som jag kommenterade … alldeles i början.

       GK sa: Säg var när och hur så fixar vi det.

       Maja Dacke

       22 januari, 2011 at 17:34

       • Jag tror att inlägget var ett svar till min kommentar.

        kort replik:
        självklart finns det en mängd anledningar till att familjer splittras. Dödsfall, krigstjänstgöring, etc, etc.

        Min poäng är att man tidigre har upplevt detta som oönskat och något som man bör undvika om möjligt. Nu har man i stället en politik som syftar till just att barn och föräldrar ska skiljas åt under merparten av tiden.

        Utlandssvensk

        22 januari, 2011 at 17:45

      • Ifall det var till min, tämligen extremistiska, kommentar så svarar jag. Jag skrev här kulturrevolutionärt så att säga. Mitt förslag är att skapa en ny dimension av gemenskap och att lära sig leva knapert. Om vi lyckas skapa en ”byagemenskap” genom att bo i samma flerfamiljshus och träffa alla i huset flera gånger i veckan så kan den gemenskapen erbjuda ett socialt skyddsnät när socialförsäkringssystemen brakar ihop under det mångkulturella samhällets påfrestningar.
       Vidare är barn inte barn för evigt, när ingen pension är att vänta så är barnen ditt socialförsäkringssystem. Och dina föräldrar. Jag skulle vilja se att vi växer upp snabbare, börjar försörja oss snabbare, skaffar barn tidigare. Då blir du mindre sårbar eftersom dina barn blir en ytterligare trygghet fortare. Och dina föräldrar fortfarande är i sin krafts dagar under din sårbaraste period. Och gemenskapen kan ge dig en hjälpande hand om det går så illa som det någonsin kan.
       Som du förstår så talar jag om en ny svensk arbetarklasskultur och en tämligen barbarisk sådan. Men jag har ingenting emot om sverige befolkas av barbarer, så länge det är svenska barbarer.

       MartinA

       25 januari, 2011 at 00:15

 3. Danmark ska ha nyval under våren. En intressant fråga är om Dansk Folkeparti är kvar i regeringen efter det. Om de är det och de ‘svenska’ problemen fortsätter öka kanske vi kan få se en samnordisk proteststorm från Danmank/Norge/Finland. Våra kära politiker åstadkommer inte bara problem inom gränserna, det fortplantas utåt (vilket man kan vara tacksam för). Med tur kan man inte låta gränsen (bro o båt) mot Sverige vara lika öppen. Den verkar redan vara hyggligt övervakad.

  Hur illa jag än mår av allt jag läser kan jag inte helt tro att man kan krossa/stoppa ett 15%-igt SD. MEN, jag tror att det kommer att smälla rejält någonstans i Sverige rätt snart. O ju snarare desto bättre.

  GK sa: Jag använder sällan vulgära uttryck, och jag tror sällan på konspirationsteorier, men jag börjar mer och mer tro att Reinfeldt, Borg och Moderaterna är rövknullade av USA/krigsindustrin/militären. Jag har inga bevis eller täckning för detta, men jag känner det på mig. Indikationer. Och om så är fallet kommer protester från grannarna inte att betyda något, tyvärr.

  Vad är det för problem att stoppa ett rasistiskt rasibiologiskt naziparti? Handlar väl bara om att ha koll på propagandan. Kan dock bli litet svårt om man inte sätter Nätet ur spel. 🙂

  Förr i tiden tänkte jag alltid att det bara var typ fascister som ville ha våld och spräng och bomber för att ett land skulle instabiliseras. Idag tänker jag inte så längre. Tänker nog som du: ju förr det smäller ju bättre.

  firren

  18 januari, 2011 at 21:01

  • Denna artikel fick mig att tro sånt det också – konspirationer o saudiska pengar. Det är inga små tillfälliga baracker som skall placeras i skymundan precis.
   http://www.berlingske.dk/koebenhavn/koebenhavn-siger-ja-til-nye-moskeer

   Men detta – http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/01/13/darfor-ska-vi-inte-riva-ner-landets-moskeer/ – var en bra framtida användning för dem. Hårt o rått kan tyckas, men det är nog inte på sin plats med vänliga dialoger längre. Viss underdrift där. Det var länge sedan jag sluta köra stora Amiralsgatan (genom Rosengård) ut ur Malmö på kvällen. Jag har slutat köra där på dan nu också.

   firren

   18 januari, 2011 at 21:30

   • artikeln som saknades:
    http://www.berlingske.dk/koebenhavn/koebenhavn-siger-ja-til-nye-moskeer

    GK sa: Den enklaste teorin är att USA/krigsindustrin har avtal med Saudi och andra om dessa byggnader, och att USA sedan i sin tur påverkar sina allierade. Att helt bortse från denna möjlighet är bortse från ordspråket: pengar och vatten finner alltid sina vägar.

    firren

    18 januari, 2011 at 21:31

    • Om ni nu absolut ska hitta några ekonomiska motiv bör ni betänka att USA har kroniska underskott i sin handel med Saudi Arabien medans motssaten gäller för EU.

     Detta innebär rimligen att om det är några exportörer i västvärlden som skulle tänkas ha avtal med Saudi så är det MER sannolikt att det är europer som exporterar annat än vapen.
     Två möjliga kandidater i Sverige är Ericsson och Arla.

     Vidare är det så att flera länder som är öppet allierade med USA, dvs medlemmar i Nato, inte tillåter Sadisk finansiering. Om er tes ska vara trovärdig måste ni visa varför USA har större inflytande över Sverige jämfört med dessa Nato länder.

     Utlandssvensk

     18 januari, 2011 at 22:22

    • Faktiskt har också jag intagit samma försiktighet vad gäller körvägar i Malmö – och vissa områden undviker jag helt numera. Skulle jag helt enkelt vara tvungen att köra Amiralsgatan under broarna dagtid sänker jag hastigheten under den tillåtna för att ha chans att se om någon befinner sig på bron. Det kan ju bli verkstan/sjukhuset nästa …

     Maja Dacke

     22 januari, 2011 at 17:43

 4. There are many, many examples in history of bitter factional conflicts in which one side (or both) invite foreigners into the country in order to destroy their domestic enemies. The foreigners inevitably destroy one faction, then the other, and never leave. This has happened so often that one can only conclude that it is human nature to develop such a blinding hatred of your domestic foes that you would do anything, including hand over the country to foreigners, rather than see your domestic foes win.

  http://charltonteaching.blogspot.com/2011/01/binary-nature-of-human-evalutions.html

  Det vore en förenkling att säga att borgarna släpar hit analfabeter för att krossa arbetarrörelsen samtidigt som sossarna vill ha hit folk som kan ersätta svenskarna vid röstbåset, även om det säkert ligger något i båda förklaringarna.

  Mer sannolikt är nog att den verkliga måltavlan är den stora majoritet vanligt folk ur olika sociala grupper som nu sedan SD:s inträde i riksdagen utan skam benämns som white trash. För bara ett halvår sedan hade jag inte själv trott det, men till och med jag har blivit överraskad över det hat som nu släppts lös.

  Mats

  18 januari, 2011 at 22:18

 5. en människa som svälter är beredd att göra nästan vad som helst för att kunna mätta magen.

  förra året var det matuppror i egypten och var det indonesien?

  detta sades bero på ”finanskrisen”

  i år ser vi matuppror i tunisien. men nu ska ju ”finanskrisen” vara över! om man läser fulmedia.

  nej, det är nog tyvärr som så att många människor gör att det blir dyrt att köpa mat till alla. som arbetsgivare kan du ju inte betala olika löner beroende på hur stor försörjningsbörda din anställde har. tvärtom är det så att marknaden sätter priset på jobbet oberoende av hur många ungar du producerat med frugan.

  i många länder delar därför staten ut bidrag, t ex barnbidrag o bostadsbidrag för att komma runt problemet med marknadsprisatt lön och försörjningsbörda.

  när så dessa bidrag inte räcker för att mätta magen och ungarna blir gnälliga stressas föräldrarna och lägger skulden på den som propagandan säger åt dem att lägga skulden på. t ex i sossarnas sverige ”borgarna” och i allansens sverige de arbetslösa och sjuka.

  i fattiga länder är det ”västvärlden” och ”kapitalismen” i form av usa som är skuld till hungern hos barnen enligt propagandan.

  och det där brukar funka.

  men nu har vissa islamister fått resurser att sprida sin egna propaganda.

  ”DET ÄR LANDETS EGNA REGERINGS FEL!”

  och då vänder sig människorna mot sitt eget lands myndigheter.

  sen när regimen fallit kommer kalifatet.

  det kommer komma en enorm våg av hungerflyktingar. det vi ser i sverige hitills är bara en försiktig början.

  i historien talas om ”folkvandringstiden”, dvs hela folk rörde sig från sina gamla landområden till nya länder. ungefär som när maten tar slut för gräshoppor eller lämlar och gräshopporna och lämlarna för att få föda annorstädes lämnar det landområde föda saknas på och söker sig till nya.

  även fisk under vatten beter sig på samma sätt. det talas i historien om ”sillberg” som kommer in i östersjön i jakt på födorikare områden och längs skånes kust växte helt nya fiskebyar upp för att ta för sig av ”sillberget”

  även ursprungsbefolkningar i regnskogar som lever som nomader har detta beteende. man ”betar av” ett område för att sedan söka sig till ett nytt.

  vill man därför motverka dessa spontana och naturliga förflyttningar kan man istället för att människor flyttar flytta på maten till dessa människor.

  problemet är bara att då upphör människorna att själva producera det de behöver och sitter istället och väntar på att det som behövs skall komma nerdimpandes.

  en civiliserad lösning kan då vara att i reglerad form överföra människor från fattiga landområden till rikare landområden eftersom det skulle alla inblandade parter vinna på. och det är väl det som vi ser i sverige och det är väl det fredrik menar när han säger att SD inte kan riva upp traktat ingångna av sverige.

  sverige som land får kanske även ekonomosk kompensation via t ex FN för att ta på sig försörjningsbördan frivilligt.

  och kanske hellre det än att folkomflyttningar som tidigare i historien sker okontrollerbart.

  SEN KAN MAN HA SYNPUNKTER PÅ HUR ”DEMOKRATISKT” DET ÄR ATT SÅNT HÄR SKER ÖVER HUVUDET PÅ BEFOLKNINGEN.

  bättre då att som i schweiz låta folket debattera och folkomrösta.

  men det finns inte och har heller aldrig funnits demokrati i marxistiskt styrda samhällen som t ex sverige.

  även om de kallar sig demoratiska folkmonarkin sverige. eller demokratiska socialister, förlåt socialistiska demokrater, eller förlåt vad säger jag, jag menar naturligtvis socialdemokrater

  eller nya moderater för den delen

  GK sa: Bra skrivet. När man läser detta fäörstår man varför Grekland bygger en mur mot Turkiet. De har varit med förr.

  cc

  zeno

  19 januari, 2011 at 12:22

  • kanske det.

   men kineserna är rika nu och behöver låna ut pengarna för att inte inflationen ska urholka värdet.

   vi kommer nog få se fler lånefinansierade byggen.

   och de kinesiska långivarna vill ju ha låneansökningar de vet har en sund ekonomi i grunden.

   och vad kunde väl för en kinesisk kommunist-parti-medlem vara mer välbekant en en fängelsemur.

   ”vi börjar med muren och sen får ni låna ännu mer när resten av fängelset ska byggas” – gammalt kinesiskt visdomsord

   GK sa: Utmärkt, vi börjar med en mur syd och väst om 08-Södertälje. Därefter får andra ta vid norrut. Österut kan det vara öppet så att ryssarna slipper bli destruktiva när de kommer på besök. Och sedan motsvarande mur runt Malmö.

   zeno

   19 januari, 2011 at 13:17

 6. Ni talar lite i gåtor. Vad avses med:
  ”Jag tror att separatister och andra överlevare har tre till fem år på sig. ”

  3-5 år på sig för vad?

  GK sa: Jag tror att konstruktionen Sverige är strukturellet fel från början. Att de olika urprungsfolken i vårt land skulle må bäst av att fjärma sig från centralmaktens totalitärism och likriktning. Stockholm skiter i svenskarna och har alltid så gjort. Jag tror att läget i Europa kommer att bli så svårt, ekonomiskt, socialt och kulturellt under de närmaste åren, starka polariseringar kommer att uppstå, att de redan nu kan vara tid att tänka på var och när och hur man ska invänta katastrofen.

  Jag kan utveckla detta, men är du med ungefär så här långt?

  Allan Ladd

  20 januari, 2011 at 00:54

  • Att lämna landet.

   Eller att helt förändra landet så att de kan stanna.

   Utlandssvensk

   20 januari, 2011 at 00:56

 7. Varför är uppmaningen riktad till Malmös poliser? Varför inte till alla malmöbor som lever farligt? Poliserna är ju enda som i lag har rätt att försvara sig – vi andra får ju inte ens ha en liten nagelsax med oss ut till försvar …

  Förbittringen är stor hos många i stan som har förstått och förstår …

  GK sa: Ligger något i vad du säger, men länkar in handlade om Polisens arbete.

  Maja Dacke

  22 januari, 2011 at 17:53

  • I Schweiz är det folkomröstning på gång om att försvåra vapeninnehav.

   SVP gillar inte förslaget….

   Kolla affichen på länken nedan. Den sitter upp överallt i Schweiz nu.

   Utlandssvensk

   22 januari, 2011 at 18:31

 8. ”Möjligtvis massavhopp från … svenska tidningsredaktioner” skriver GK, som inte tror att det kan hända. Nej, inte frivilligt. Men om fler svenskar blir upplysta om medias roll i sammanhanget och slutar subventionera sin egen undergång genom att sluta köpa blaskorna då … Neddragningar och avsked och massutsparkar … Endast en dröm att nära hoppet med …

  GK sa: Svenskarna älskar sina auktoriteter…tyvärr…

  Maja Dacke

  22 januari, 2011 at 17:59

  • Om fler ”slutar köpa blaskorna” lär de bara öka pressstödet.

   Gå in och kolla på DNs ledarsida. Tidigare fanns det alltid mellan 10 och 50 kommentarer per artikel, numera släpps inget igenom. De ansvariga utgivarna inser sannolikt att detta är ekonomiskt självmord eftersom sidvisningarna och därmed annonsintäkterna faller. Men det struntar man i.

   Utlandssvensk

   22 januari, 2011 at 18:26


Kommentarer är stängda.