Gotiska Klubben

Ska hat med hat fördrivas?

Uppdatering: Demonstrera mot svensk media i Stockholm Gotiska Klubben

Ref: FT FT PI Flashback Nationell.nu News24
Sexuella övergrepp får Nordisk ungdom att reagera

För tio år sedan hade jag förkastat denna typ av auktion. Idag vet jag inte längre. Jag gillar det delvis som ett uttryck för civilkurage och jag tror att allt fler delar denna uppfattning. Samtidigt är det ett galet beteende – vilka bevis har man? Vet någon vad som har hänt exakt?

Svensk media och svenska politiker har valt sin tysta strategi, de kommer aldrig att upplysa sina läsare om vad som hände i Husbybadet. Och dessa unga kvartsnazister har valt sin – att provocera fram en reaktion från media och samhället.

Vi är på väg in i en mkt våldsam och självförvållad samhällsutveckling. Och den destruktiva  invandringen rullar på. Fredrik Reinfeldt & Co vill att samtliga svenska kommuner ska ta emot dessa överåriga flyktingbarn.

Själv tror jag det handlar om att tämja svenskarna att bli mångkulturella. En agenda, alltså. Så fort en kran sinar, hittar man en ny. ”Apatiska” flyktingbarn, ensamkommande flykting”barn”…vilka lögner kommer här näst?

Kanske är det lika bra att våldet får eskalera även från det andra hållet? Vad tycker ni? Slåss, babbla, glo eller flytta? Det är bara en tidsfråga innan EDL-liknande grupper etablerar sig i Sverige, samtidigt som svensk media fortsätter svamla om SD och nazismen ochtiger ihjäl händelser som denna. Man underskattar de löpeldar som går på Nätet.

Uppdatering: Henrik Johansson på Motpol gör det rätta, han tar kontakt med en av flickornas mammor och hon berättar vad som hände. Utifrån hennes berättelse så blir sveket från media desto större. Att en eller flera flickor var utsatta för någon form av övergrepp verkar relativt klarlagt. Se även mammans kommentar i Flashback. Samt PI

Googlar man på husbybadet/nyheter så finner man att en enda tidning rapporterar om händelsen: Nationell Idag. Övrig svensk media luktar ren skit.

Bästa koll: Grove sexovergreb på børn mediemørklag Snaphanen

Written by gotiskaklubben

27 februari, 2011 den 16:27

Publicerat i Gotiska Klubben

17 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag förstår inte varför du för 10 år sedan skulle ta avstånd från en sådan auktion! Själv är jag lugnet själv och har inte varit inblandad i slagsmål på 35 år (förutom när jag oprovocerat blev nedslagen på Avenyen i Göteborg för 20 år sedan). Orsaken till att jag är motståndare till massinvandringen är främst våldet. Jag avskyr våld. Flyr från våld.

  Men jag har även en 14-årig flicka. Så jag vet precis hur flickan känner sig och inte minst hennes föräldrar. Tycker att det är skamligt att inte hela staden står utanför denna flyktingmottagning och skriker. Svinen borde dras ut med huvudena före och läxas upp efter noter. Varenda skäggflykting som var med vid badet och som inte försökte förhindra dådet skulle utvisas per omgående. Men först efter ett rejäl kok stryk.

  All heder till de nationalistiska ungdomarna. Men det är nästan patetiskt – de 20 skäggbarnen har skändat och satt livslånga märken i 6-7 svenska barn i 11-12-årsåldern och det enda som de gör är att kasta ägg och skrika i en mikrofon. Tycker naturligtvis bra att de gjorde något alls (all heder) – men det visar också hur mesigt Sverige är; när de tuffaste nationalisterna i ett land agerar med att kasta ägg och att ropa på ett sådant här vidrigt dåd.

  Själv lever jag ett välordnat liv på alla sätt. Men hade det varit min dotter eller barn i mina barns skolor, så hade jag ändå inte tvekat att gå till förläggningen och tillsammans med andra föräldrar kräva ut dessa ”flykting”-män. och ge dem en omgång. Detta TROTS min avsky för våld – men jag är övertygad om att det är det enda språk som dessa svin begriper. Och därmed enda sättet att få dem att avhålla sig från liknande i framtiden och dessutom ge en tydlig signal till Fredrik ”Det enda ursvenska är barbariet” Reinfeldt om att det räcker nu.

  GK sa: För tio år sedan hade inte Internet utvecklats som det är idag. Då fanns ingen info om orsaker, bara propagandaartiklar i vanlig media. Om ens det. Annars håller jag med dig. Ska försöka återkomma till din analys om reaktionen senare.

  C. Kempe

  27 februari, 2011 at 17:32

 2. Föredömligt av NU. Om etablissemanget inte ville ha en våldsam reaktion från svenskarna skulle etablissemanget dels ha frågat vad svenskarna tycker om invandringen och mångkulturen innan de genomförde den. Och dels skulle de inte pissat på sverige och svenskarna med alla de utspel etablissemanget gjort som förnekar svensk kultur, skuldbelägger svenskarna, förnekar svenskarnas blotta existens.

  Vidare, aktionens syfte är att provocera fram en reaktion från massmedia. Nu kan massmedia rapportera om rasistattack mot flyktingboende. Och då kommer också övergreppen på barnen (riktiga barn i det fallet) på husbybadet fram. En intelligent och tämligen fredlig aktion således.

  GK sa: Problemet med att ”provocera fram en reaktion” är att man litar på motståndarna. Är inte helt säker på att det är rätt metod. Tiger media har jag rätt, talar media har du rätt. 🙂 Tror dock man ska göra det som känns rätt oavsett hur media reagerar. Men detta kräver ett oerhört starkt ledarskap och att man vet vad man sysslar med. Har dessa MENA-killar gjort det som står i PI och FT ska de ut ur Sverige – oavsett om hela media skyddar dem.

  MartinA

  27 februari, 2011 at 17:32

 3. Varenda svensk journalist borde ringa upp partiledarna för de 7 riksdagspartierna och säga:

  – Du och ditt parti förespråkar en generös flyktingpolitik. Och ni förespråkar att vi skall ta hand om ”de ensamkommande flyktingbarnen”. Ni vet att våldtäkter och annan brottslighet sker av dessa flyktingar och ”flyktingbarn”.

  – Är det värt det? Hur många våldtäkter av svenska 11-åringar tycker ni att det är värt?

  Om Sverige inte hade haft denna flyktingpolitik så hade denna svenska grupp med 11-12-åringar inte blivit antastade. Elin Krantz hade varit i livet. Inger, 78 i Landskrona hade levt. Daniel i Salem hade levt. Och dussintals andra mördade svenskar hade varit i livet. Tusentals svenska kvinnor inte våldtagna och 1000-tals svenska pojkar inte misshandlade och rånade.

  – Är det ett pris vi måste betala för invandringen? Hur många mördade, våldtagna, rånade och misshandlade måste det till innan ni drar åt på invandringskranen? Eller är ni inte nöjda förrän varenda svensk kvinna är våldtagen, varenda svensk man misshandlad och rånad? – Var går gränsen?

  GK sa: Invandringskranen kommer inte vridas åt…tyvärr… allt talar åt motsatt håll…och det bästa är att förbreda sig på ett fruktansvärt slag. Vill man inte vara med, och det är helt ok tycker jag, bör man lämna Sverige.

  C. Kempe

  27 februari, 2011 at 17:43

 4. goten!

  du får in din blinda PKism försöka skilja på övergrepp och självförsvar.

  bestraffningen av missdådarna hindrar inte att detta övergrepp skett eftersom det inte går att vrida tiden tillbaks.

  däremot sänder bestraffningen en klar tydlig och lättförstådd signal på alla världens språk till andra missdådare som går omkring och gör en kalkylerad avvägning mellan att våldta ett svenskt flickebarn och vad strafftiden i ett svenskt fängelse kan bli

  kallas på juristspråk för allmänprevention

  när statsmakten bryter samman formerar folket spontant medborgargarden.

  fan, har ni ingenting lärt av historian? eller skolkades det från historie-lektionerna också?

  Gk sa: Ta inte för givet att våld och ägg är det enda som gäller. Om syftet med auktionen är att väcka ”media” kan man tillåta sig att ha en del synpunkter på deras agerande. Avvaktar där…

  zeno

  27 februari, 2011 at 18:03

  • såg inget våld på videon.

   däremot äggkastning mot en byggnad. kallar du det våld?
   skadegörelse möjligtvis. eller är det själva demonstrationen i sig du kallar för våld?

   har du druckit idag goten? eller tagit något?

   GK sa: Jag talar sällan enbart om den händelse som är aktuell för tråden…kanske mer om trender…undanber mig ditt ironiska språk. Har inte den tiden.

   zeno

   27 februari, 2011 at 21:12

   • länge sen man såg till signaturen utlandssvensk…

    har du kanske ”undanbett” dig honom?

    GK sa: Jepp. Ibland blir det så. Men han är välkommen tillbaks. I ditt fall var det språket jag tröttnade på. Man hinner inte alltid formulera alla tankekekedjor i ett inlägg. Jag var nog mest intresserad av att diskutera om det är på väg en mer millitant rörelse i Sverige, till ”höger” om SD och vad det skulle betyda. Men jag skrev kanske mitt inlägg för snabbt.

    https://www.flashback.org/t1466666

    zeno

    27 februari, 2011 at 21:26

    • är det du som är ”lobengula” ?

     om inte, vilken sign är du på flashback ?

     eller är det en affärshemlighet ?

     GK sa: På Flashback åker man när man börjar diskutera eller försöker ta reda på signaturer. Den typen av nyfikenhet prioriteras inte heller på Gotiska Klubben. Är du med på det?

     zeno

     27 februari, 2011 at 21:52

     • affärshemlighet alltså…som jag trodde

      när jag får tid ska jag göra en semantisk analys.

      sen e du rökt…

      GK sa: Du fick sista ordet. Grattis! 🙂

      zeno

      27 februari, 2011 at 22:10

      • skoja bara….eller inte…fniss…

       zeno

       27 februari, 2011 at 22:17

 5. Här har jag en text….som härrör ur en (dålig, ful och dum!) ”debatt” på Fria Tider, under rubriken där Betnér anser att de som röstade på SD skulle skjuta sig. Den kom att handla om vad svenskheten är/var ….)….

  Ett ”samtal”, en ”dialog” (som urartade!) har förts på Fria Tider, mellan mig och någon som kallade sig för ”Linnea”. Linnea undrade ”vad anser ”de nationella” vara svenskt”? Jag skrev (alldeles för långa!!) svar p hennes frågor. Hennes kommentar blev alltmer oförskämda, och ”samtalsnivån” sjönk ”som en sten”. (tråkigt nog så ”föll jag i fällan”…!)

  Hur som helst, jag tror kanske att Linnea i själva verket kanske var ute efter just att försöka ”sänka” alla argument som försökte förklara ”den svenska profilen”. En hel del löjliga (och förlöjligande) kommentarer och felaktiga påstående, fick mig att totalt ”tappa humöret”, samt att Fria Tider inte tog emot mina inlägg. (Kanske Linnea i själva verket finns som redigerare på Fria Tider, vem vet…)

  Hur som helst, här är mina sista antaganden kring denne ”Linnea” och vem hon kanske faktiskt är, fastän hon utgav sig för att vilja veta vad ”svenskhet” kunde anses bestå av, enligt dem som säger sig vara ”nationalister”. (Detta under den rubrik där Betnér ansåg att de som hade röstat på SD kunde skjuta sig själva….) (Jag själv påstår inte att ja är nationalist i första hand, snarare konservativ, kanske t.o.m. got…)

  Här är sista kommentaren (som Fria Tider inte tagit emot)….
  Om man tänker lite ännu närmare på saken, skulle det inte förvåna mig (faktiskt inte) om Linnea kanske i själv verket är judinna, kanske sionistisk judinna t.o.m. Kanske är hon även bekant med The New Orders-signaturen, likaså Virginia-galenpannan, som på Klartexten fick hysteriska, förutfattade, förolämpande utfall mot mig och min person, i just en ”privat” och lite personlighetskränkande samtalsstil, inte helt olik Linneas stil, i sina inbillningar kring mig och min person.

  Att olika grupper av människor på vår kära jord driver sina alldeles egna överlevnadsagendor, som är gynnsamma endast för dem själva, det är ju i och för sig ingenting konstigt alls, ja, t.o.m. ett tecken på livsvilja och livskraft. Om man lyckas i sina strävanden, att se till att ”de andra” folken och människorna försvagas och ”förminskas”, så att eventuella ”hot”, eller ”problem” för den ”egna gruppen” därmed kan undanröjas, så sker ju det endast i ett, för den egna gruppen, ”gott syfte”.
  Människor är ju som sagt inga enkla ”varelser”.

  När ”fiender”, finns inom ”den egna gruppens” territorium (Sverige i det här fallet), så gäller det för den ”egna gruppen” att vara vaksam. Sverige och det svenska folket har förlorat sin ”vaksamhet”. Av flera orsaker. Inte minst då genom den propaganda som pågått (särskilt mycket) sedan kriget om just nedmonteringen om och kring allt ”svenskt”, och allt ”nationellt”, till förmån för allt ”internationellt” och allt ”osvenskt”, eftersom man ansåg att just ”det nationella” var ”roten till det onda”. Så var man (och är man) just inte ”god”, om man inte förnekar ”det nationella” och allt som därtill hör.

  Svenskar ville (och vill) känna sig ”goda”, och ”godkända”, och anammade allt ”internationellt”, som lydiga skolelever och ”snälla” medborgare. Samtidigt som man lärde sig att vara ”god”, lika med ”solidarisk”, med ”alla andra folk”, så lärde man sig att ta avstånd från ”det egna”, också som ett tecken på godhet, som man skulle läras att anamma och som skulle ingå i begreppet ”god svensk”. Det som har lärts ut är att om man vill vara en ”god svensk”, så är man en ”icke-nationell” svensk, och om man försöker bevara, skydda eller försvara någonting som är ”svenskt”, så är man ”nationalist”, och därmed ”ond svensk”.

  Dessa idéer har i mångt och mycket framförts just av judiska, sionistiska och också kommunistiska tänkare (och idag alltmer neoliberala, kulturmarxistiska, och internationalistiska, och just mångkultur- eller multikultur- förespråkare)

  Linnea har varit mycket ifrågasättande till vad som är svenskt, och vad de som säger sig vara nationalister på ett eller annat sätt, anser vara ”svenskt” (standardfrågan: ”Vad är svenskt”?)så det är inte helt långsökt att kunna föreställa sig att Linnea faktiskt är en av de ovan nämnda kategorierna, som har ett intresse av att ifrågasätta just ”det svenska”, och också vilja förringa det. Kanske hon också skulle vilja säga att ”det ursvenska är endast barbariet”…..

  GK sa:

  1) ange länk till det du talar om annars är det omöjligt att följa ditt resonemang

  2) Fria Tider har filter som lägger olika ord i karantän, typ ”jude” ”nazist” ”Frige Rudolf Hess” 🙂 Hade de inte det skulle de få problem.

  3) Det finns så många troll ute på Nätet att du sällan har en aning om när de dyker upp…Linnea kanske är din farfar, vad vet jag…släpp det och gå vidare…

  4) Du kan inte vänta dig seriösa svar om du skriver så här långa stycken…

  5) Du kommer att lära dig Nätet, om du så vill

  I övrigt har du spännande analyser ibland.

  Hittade tråden på fria Tider. Den är ju helt surrealistisk. Ta en paus från långa stycken när du kommenterar. Det funkar inte på Nätet.

  http://www.friatider.se/har-du-rostat-pa-sverigedemokraterna-kan-du-garna-skjuta-dig

  Josefina Bergfast

  27 februari, 2011 at 20:27

 6. […] fuldstændigt dette, når det uvægerligt slipper ud og nu beskæftiger tusinder. Trekvart-nazister demonstrerer udenfor flygtningehjemmet og kaster æg og snebolde imod det, politiet må bevogte det og mytologien allerede har gjort det […]

 7. Hmm, att kasta bacon hade kanske fungerat bättre…
  Sverige – det enda landet i världen som vill bli våldtaget!
  Försöker vänsterpacket ta livet av svennarna medelst för högt blodtryck?

  GK sa: Medias omoraliska tystnad skapar en enorm payback på Nätet. Media törs inte yttra sig i frågan eftersom man då tvingas ta upp orsaken till äggkastningen. Jag tycker killarna gjorde helt rätt efter att läst igenom vad det handlade om.

  Hjalmar

  28 februari, 2011 at 12:05

  • Säkert, Hjalmar, som svar på din fråga.

   Själv tillhör jag den gamla sorten som tycker att frisk mat ska ätas och inte kastas. Tänk vad de äldre på boenden skulle varit tacksamma över en extra frukost på ägg och bacon …

   Hade t ex våra brandmän fått tillåtelse att kasta vatten (via vattenkanon, som i andra länder) på brinnande ilskna, ohyfsade slynglar som tänder eldar till höger och vänster m m … ja, då hade väl även utrotningshotade svenska killar fått samma tillåtelse att göra det – i självförsvar.

   Men ägg ..? Tja, i Malmö har man blivit så van vid äggkletiga fönster också i områden där gärningsmännen inte bor.

   GK sa: Tycker nog ägg är bra, trots allt. Ägg kommer snart bli stenar och stenar kommer bli kulor om vansinnet fortsätter. Kanske borde det anordnas demonstrationer utan för Bonnierhuset och SvT. Deras tystnad är ett större brott än avsmummens beteende i Husbybadet.

   Vore jag SD skulle jag anordna demonstrationer utan för mediahusen i Sverige. #mediatystnad

   vv
   ff

   Maja Dacke

   28 februari, 2011 at 12:36

 8. GK, jag åkte till Attendo Björkuddens Transit boende i Solna i går, söndags kväll. Jag ville delta med andra i en protestdemonstration som spontant utropades på PI av en förälder.

  Nu var det så att en dag innan gjorde Nordiska Ungdom detsamma med äggkastning på slutet. Jag känner mig kluven om det var rätt metod, men när ljumma protester mot misslyckad invandring inte hjälper tar desperata människor till detta.

  Jag var där från 17-18.15. I början var där bara 1 polis piketbuss och vid ca 17.20 kom ytterligare 4 bilar, från en bil hördes hundar. När vid 17.30 tiden hördes helikopter i luften och en ambulans körde mot Solna centrum, ett par polisbilar körde iväg. Tydligen har någonting hänt åt det hållet.
  Till sist var 2 bilar kvar, strategiskt placerade vid infarten till själva huset. Flera poliser patrulerade runt, talade även med mig. En journalist från Mitt i Solna tidning var också där. En grupp mörklädda unga män syntes vid 18-tiden (såg ut som privata poliser)så jag gick hem.

  På PI fick jag läsa att -alewaysright- som kom med initiativ till detta, har tänkt en fredlig demonstration och inte med sådan polispådrag i närheten. Polisen vill ha koll på människor som samlas utan tillstånd, bara AFA får gapa och skrika hur och var de vill.

  Det är bedrövligt med dessa ”ensamkommande”. I min kommun har vi ca 10 st. Senast när jag handlade på ICA stod de ca 0,5 m ifrån mig, så jag kunde se att det var vuxna män långt över 20 år, med gruv ansiktshyn och rynkor, mörka hakor efter bortrakad skägg. Precis som du skriver, ingenting går vrida tillbaka, det kan bli bara värre.

  Och den som startade ”helavärldens socialbyrå” var Olof Palme. En invandrarson som använde media under sina enmansshow. Hela dag idag talas det om denne ”fenomenal mediala” Palme. Eftersom det var han som sökte nya röster med hjälp av nyanlända socialistiska invandrare från Chile, använder dagens sossar samma taktik och letar efter röster bland dagens invandrare. (ursäkta jag kom lite ifrån ämnet).

  GK sa: Bra gjort. Tack för rapporteringen. Om ingen protesterar kommer det offentliga rummet att tas bort för svenskarna. Eller också få vi beväpna oss när vi ska bada.

  PS Skrev du verkligen rätt namn på denna tråd? Tror Thomas JacksoN blev rätt irriterad.
  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/02/26/social-media-eller-asocial-media/

  maminka

  28 februari, 2011 at 18:25

  • GK, som du har set på mitt svar både till Thomas och till dig, har jag skrivit fel namn. Det blev en läxa till nästa gång att inte ha så bråttom när jag läser och svarar här.

   GK sa: 🙂 Dramaturgin var det inget fel på. Så vi låter det stå kvar. Misstag är kul. Och misstag betyder ingenting. Bara man rättar till dem. Tack för det, maminka!

   maminka

   28 februari, 2011 at 21:08

 9. […] Ref: Demonstrera mot svensk media i Stockholm GK Ska hat mötas med hat? GK […]

 10. Våld föder våld. Hat föder hat. Man kommer aldrig kunna bekämpa våld med mer våld eller hat med mer hat. Det blir bara värre tills det spårar ut helt.

  Linnéa

  2 mars, 2011 at 16:29


Kommentarer inaktiverade.