Gotiska Klubben

Regeringen låser in sig i badrummet

”Stänger dörren” 🙂 Nej, regeringen Reinfeldt låser snarare  in sig i badrummet och  tar efter Tony Blairs föräderi mot det egna folket.

Ni som vill veta hur Sveriges framtid ser ut med Fredrik Reinfeldt, läs i Daily Mail hur 3 miljoner invandrare togs in i England på rekordtid mot det engelska folkets uttryckliga vilja, samtidigt som 1 miljon engelsmän anses ha ”röstat med fötterna”, dvs emigrerat från England.

Det talas alltmer om en ”mångkulturell agenda” från Tony Blairs sida, en politiker som inte bara ljugit om orsakerna till invasionen av Irak. Vilka som påverkade Tony Blair? Vill ni verkligen veta det, se då Roman Polanskis lysande film ”The Gost Writer” som handlar om Tony Blair och alla  hans vänner.

Jimmie Åkesson om det som SvD kallar ”bakslag för Sd”: ”Regeringen öppnar upp för fri invandring” Press
Bra blogg: Ställ Fredrik Reinfeldt inför riksrätt Den osynlige journalisten

Ref: SvD

”Låser in sig i ett hörn” en ny variant, ibland ser jag inte orden 🙂

Written by gotiskaklubben

3 mars, 2011 den 10:04

Publicerat i Gotiska Klubben

15 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. OMVAL NU, OMVAL NU, OMVAL NU

  GK sa: Eller vänta till KD och C ligger nedanför strecket och SD på 15%.

  Teknik: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8652970.ab

  bagdadper

  3 mars, 2011 at 10:15

  • NYVAL NU!!! Inte vänta tills det är alldeles för sent!

   Men det finns väl ingen chans att få igenom detta när ”etablissemangspartiet” styr och har suddat ut blockgränsen …

   Maja Dacke

   4 mars, 2011 at 14:37

  • Vi brukar traditionellt inte utlysa omval i Sverige även om det är berättigat. Så spar energin till projekt som har rimligare chans att lyckas.

   svensson

   4 mars, 2011 at 14:49

 2. Regeringen har tillsammans med miljöpartiet kommit överens om en ramöverenskommelse om invandringspolitiken. Statsminister Fredrik Reinfeldt motiverade idag överenskommelsen med att det handlar om att slå igen dörren för Sverigedemokraterna. Uppgörelsen innebär att kraven för att få stanna i Sverige mildras samt att människor som uppehåller sig illegalt i Sverige ska få rätt till offentligt finansierad vård och skola. Även rätt att starta företag ska gälla för människor som uppehåller sig illegalt i Sverige menade företrädare för regeringen på presskonferensen. Jimmie Åkesson kommenterar uppgörelsen:

  – Regeringen öppnar upp för en fri invandring till Sverige. På något annat sätt kan jag inte tolka förslagen om att människor som uppehåller sig i Sverige illegalt ska få rätt till offentligt finansierad välfärd och även rätt att starta företag. Finns det någon mening med att ansöka om uppehållstillstånd när vem som helst som kommer över gränsen redan har alla rättigheter? Detta kan komma att få allvarliga konsekvenser för det svenska samhället.

  – Denna uppförelse är ett steg i helt fel riktning och jag undrar om regeringen verkligen har väljarnas mandat för detta. Vill svenska folket verkligen att svensk invandringspolitik ska ännu mer extrem? Uppgörelsen understryker behovet av Sverigedemokraterna som en motvikt i den politiska debatten.

  GK sa: Naturligtvis helt korrekt av Jimmie Åkesson. Det är en oerhörd tur att SD är i riksdagen.

  Jag tror personligen att Reinfeldt & Co är styrda av andra krafter. Jag är beredd att ta på mig foliehatten. Maria Wtterstrands utbrott mot Danmark i riksdagen, vilket var helt malplace eftersom diskussionen handlade om Sverige, var också mkt märkligt. Förmodligen en del av samma agenda.

  Den som sker i Sverige är i vilket fall inte naturligt.

  Michael

  3 mars, 2011 at 11:49

  • Var kan man läsa om att de ska få starta företag+ Hittade inte detta i SvD.

   kalle

   3 mars, 2011 at 13:25

  • Maria Wtterstrand som redan flyttat ut ur landet och är bosatt i Åbo med pendelavstånd till RD – hur kan hon få sitta kvar och besluta om sådant som hon själv slipper både ta ansvar för och ha ont av???

   Förklara det, den som kan!

   Maja Dacke

   4 mars, 2011 at 14:34

 3. Reinfeldt måste ogilla allt svenskt. Han kör Sverige i botten. Nu är det dags för vanligt folk att gå man ur huse och protestera. 500.000 människor utanför regerings-
  och riksdagshus nästa helg vore ett sundhetstecken, om inte, så fortsätter Svensson att sova, eller känner han
  sig så förtryckt i denna åsiktsdiktatur, att han inte vågar.

  GK sa: Reinfeldt vill, eller är styrd, att göra Sverige till USA 2. Jo, det behövs massdemonstrationer. Svenskarna är på väg att spela bort sitt land. Det spel som spelas av etablissemanget heter utpressning. Men vi är redan tillräckligt många för att vår styrka.

  cg

  3 mars, 2011 at 11:57

 4. Givetvis är strategin för den här eftergiften, att ytterligare försvaga Socialdemokraterna.
  Nu får vi hoppas att ekonomin växer så det knakar, för det går inte att sälja statlig egendom och höja skatterna i det oändliga.
  Och den stora frågan är om det kommer en invasion av lycksökare som ska försörjas!?

  GK sa: Att betala skatt i Sverige känns allt mer omoraliskt och meningslöst. Det är bara en stor bluff.

  Sten

  3 mars, 2011 at 12:55

 5. Kanske var detta det bästa för (M), men det är inte det bäste för väljarna. Dags att vi har några politiker som vågar nått, istället för att gömma sig. Var det inte alla partier som var negativa mot burka utom (Mp), jag tycker att alla (Mp) ställer upp för nästa val i burka.

  GK sa: Det är bara små nyansskillnader inom 7-klövern. SD är det enda oposionella partiet.

  Jan

  3 mars, 2011 at 12:55

 6. Hmm, Tony Blair, hmm. Kan han springa nagon specifik grupps ärenden hmm. Kanske http://radioislam.org/islam/english/jewishp/britain/paymast.htm. Alltid i bakgrunden när det gäller multikultin. Alltid i bakgrunden i alla länder.

  GK sa: Någon borde gräva i detta och försöka finna konkreta anklagelser. Men det kommer nog, tror jag.

  Cassandra

  3 mars, 2011 at 13:10

 7. Uppgörelsen kan ses som ett politiskt chicken race mellan mångkulturalister i riksdagen och invandringskritiska väljare. Invandringskritiker valde in SD i riksdagen och nu försöker mångkulturalisterna straffa dem genom att verka för en motsatt politik.

  Man skriver in i grundlagen att Sverige ska vara ett mångkulturellt samhälle och nu avskaffar man i princip de fåtal krav som finns på sökande av asyl och uppehållstillstånd, eftersom illegala invandrare (ofta felaktigt kallade ”papperslösa”) får rätt till samma service som legala invandrare.

  Tanken är förstås att hämnas mot och skrämma invandringskritiker till att sluta rösta på SD. ”Titta nu vad vi gjorde. Nu blev det ÄNNU värre för att ni röstade på SD.” Haken är dock att det finns långt fler som sympatiserar med SD i tanken än som faktiskt röstar med dem. Personer som inte tyckte att invandringspolitiken var extrem nog eller att sjuklöverns politiker var härsklystna nog för att rösta på SD.

  Frågan är hur den här typen av vedergällningspolitik kommer att påverka dessa gränsväljare nästa val.

  GK sa: Jag tror att det finns en medveten politik runt detta. Det kommer bara bli värre och värre. Man kommer kalla det liberalism, humanism eller investering – och köra på för fullt.

  Oavsett vilken politik eller konspiration som ligger bakom Reinfeldts destruktiva så får svenskarna skylla sig själva. Vilket inte innebär att man ska sluta kämpa. SD behöver komma upp över tio procent och visa sig på gator och torg. Antagligen vore det bra om även ND kom in i riksdagen, samtidigt som C och Kd åkte ut.

  Hasse

  3 mars, 2011 at 13:43

  • Jag tror att politikerna (7-klövern) är mycket medvetna om att de som äger TV4, DN, GP, etc som driver på
   massinvandringen till Sverige skulle ge invandringskritiska politiker dålig publicitet och reducera deras
   möjligheter att vinna val.

   Johnny

   19 juli, 2011 at 09:44

 8. Jag tycker inte heller om hur Regeringen begår ett landsförräderi till förmån för okända människor från andra länder. Hur var regering kan se de som kommer hit, mesta kriminella analfabeter, några bärplockare, några få hederliga skattebetalare som en tillgång är obegripligt.

  Jag tvivlar på att politikerna tror på det de håller på med. De gör det av andra skäl, mer obegripliga för varje dag. Prestige, en ovilja att erkänna att de har fel? Förstör man ett land av sådana vaga skäl, ja det är möjligt?

  GK sa: Frågan är om du inte underlättar för dem genom att kalla dig ”Negerpenisar hyllas i SVT”. Tycker det är litet tröttsamt. Många i Sverige tjänar på massinvandringen, ekonomiskt, positions och maktmässigt och så vidare. Nu ska du få höra en bra låt:

  Negerpenisar hyllas i SVT

  3 mars, 2011 at 17:32

 9. Den här regeringen tycks överskatta sin problemformuleringsförmåga eller vad man ska säga. De körde det där med att stänga vänsterns favoritambassader och räknade med att sossarna och SD skulle få skulden. Men det gick inte riktigt så.

  Även den här grejen, att de inte förstår att det blir uppenbart att fortsatt massinvandring är deras högst prioriterade fråga när de väljer MP över SD. Jag tror inte de lyckas, rent propagandamässigt. Men FBR tycks tro att han kan lura i folket vad som helst.

  Jag hade ett exempel till men kommer inte på det.

  GK sa: Massinvandring har högsta prio i Sverige. Tillräckligt många hänger på Reinfeldt.

  MartinA

  3 mars, 2011 at 22:45

 10. Jag blir så trött på Reinfeldt och hans lakejer,VARFÖR förnekar dom alla dessa problem som massinvandringen orsakat och fört med sig.

  VARFÖR fortsätter dom med detta vansinne?

  Varför kan dom inte besinna sig och medge att vårt land har nått vägsände när det gäller det mångkulturella samhällsbygget,titta på vad som hänt i vårat land dom sista 30 åren,nästan ingenting har blivit bättre tvärtom har det mesta blivit sämre,säger inte att allt har med massinvandringen ett göra men jag tycker att vi är på väg käpprätt åt helvete.

  Är förbannad irriterad och uppgiven ikväll pga Reinfeldt och hans lakejer i sju-klövern….

  GK sa: Jag hade de tankarna och känslorna på 90-talet. Studera Blair och du ska förstå Reinfeldt bättre.

  DIF117

  3 mars, 2011 at 23:29


Kommentarer är stängda.