Gotiska Klubben

Dom tre papegojorna

Gudmundson, Erixon och Lundberg
Per Gudmundson påstår i Svd att svensk media håller tyst om Norges allt mer restriktiva invandringspolitik. Jösses, var har han fått det ifrån? 🙂

Dick Erixon håller med och mumlar slavarnas eviga mantra: Vi måste få tala om det, få tala om det, få tala om det…

Johan Lundberg hänger också på, fast han trasslar in sig i New Labours helomvändning till ”liberal höger”, en diskussion som Lundberg varken vill eller kan förstå.*

Fakta: Ett stort antal regimkritiska bloggar, samt SD, har under många år konstaterat och rapporterat att något grundläggande skiljer debatten i Sverige från debatten i våra grannländer Norge och Danmark och Finland.

Varken Gudmundson, Erixon eller Lundberg har någonsin relaterat till dessa bloggar, trots att de ofta hämtar sin info därifrån. De gör dem nästan lika intellektuellt ohederliga som den 08-media de kritiserar. Ref: PI

* * * * *

Tony Blair och Lord Levy
*Läs följande artiklar om Tony Blairs och New Labours svek mot det engelska folket och hans minister Barbara Roches extremt judiska och mångkulturella agenda, som skapade den katastrof som idag är ett faktum i Det Nya England.

Med tanke på att Nya Fredrik Reinfeldt/Nya Moderaterna/Nya Bonniermedia/Nya Hjörnemedia/Nya Sverige  i princip kopar Blairs och den judisk-engelska nomeklaturans politik, är ovan artiklar av yttersta vikt att ta del av.

Den Nya extremjudiska höger-vänster-liberala politiken har ett antal ben: Mångkultur, massinvandring, globalism, extrem antinationalism via media, kultur och politik, obetingat USA-stöd, bort med inhemska industrier, stöd bankernas spekulationer och utsätt EU-medborgarna för ett konstant ränteslaveri, stöd Israel i alla väder, och stöd muslimerna i Europa, et cetera et cetera.

Det kanske ligger något i det där New World Order snacket, trots allt.

Written by gotiskaklubben

24 maj, 2011 den 09:53

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så skulle de kunna göra men då skulle de raskt få respass till en tynande tillvaro med en blogg för de närmast sörjande och hanka sig fram på konsultuppdrag som kommer alltmer sällan. Henrik Emilsson på Integrationsbloggen är ett avskräckande exempel. Sitter man tillräckligt högt upp som Hans Bergström och Mauricio Rojas blir fallet desto större, vilket ledde till dessa bägge herrars mindre självvalda exil.

  Var glad att det finns några vettiga röster inuti tältet istället för endast utanför!

  Gk sa: Jo, jag vet är jag är orättvis mot dem. De har det inte lätt i Det Nya Sverige. Gudmundson har integritet, absolut, och Lundberg och Erixon har ibland vettiga synpunkter, även om de alla tre ränner runt SD som gröten runt en het katt.

  Kan du inte berätta litet om Henrik Emilsson?

  PS Tältet du talar om börjar faktiskt bli rätt så genomskinligt.

  Cameronite

  24 maj, 2011 at 11:50

 2. Så underbara inlägg! Så kul att få leva i denna tid och få skåda igenom dittan och dattan. Det måste vi skåla på taossfan! 🙂

  Ja, vad hände med Emilsson? Borde det inte göras en dissidentlista? Jo, verkligen!

  Gk sa: Tack 🙂 Fönstertittare/Peeping Tom – jag bara undrar, är det såna som tittar ut eller in genom ett fönster?

  cc

  Hans & Greta

  24 maj, 2011 at 12:41

  • Det är såna som står ute och tittar in. Menar vi nog oftast. En smygtittare. Men titeln Peeping Tom från filmen beskriver en voyeur. Filmen handlar om en seriemördare som mördar kvinnor medan han använder en bärbar filmkamera för att katalogisera deras uttryck av skräck när de dör. Så Peeping Tom tittar varken ut eller in – han tittar genom en lins den slusken.

   En som tittar in skiljer sig nog ganska markant från en som tittar ut. Men i ett tält som är genomskinligt kan det ju kanske kvitta lika.

   Hans & Greta

   24 maj, 2011 at 13:40

   • En dissidentlista är en bra idé. Sanningssägare som råkat illa ut. Dit hör nog Gunnar sandelin på SIDA. Han skrev kritiskt om invandring på DN debatt 8/4 2008. Sedan dess är det slut med toppjobben.

    Dissidenter som ändå klarar sig är Birro, Ulf Nilson. Dvs de har fått mothugg för sina PK-kritiska artiklar men får ändå fortsätta skriva.

    Till samma kategori hör möjligen Alexander Bard.

    svensson

    24 maj, 2011 at 13:55

 3. Henrik Emilsson var tidigare departementssekreterare hos Nyamko Sabuni. Parallellt med jobbet drev han (och driver fortfarande) http://integrationsbloggen.blogspot.com/ , på vilken han publicerade ett inlägg som jämförde islam med nazism och kommunism på ett sätt som föga förvånande upprörde moralens väktare på Sveriges unga muslimer (se t.ex. http://www.expressen.se/nyheter/1.2103382/henrik-emilsson-polisanmals-efter-muslimuttalande eller lite PI-artiklar här: http://politisktinkorrekt.info/?s=henrik+emilsson )

  Emilsson omplacerades omedelbart och fick kort därefter sparken, sig själv till straff och androm till varnagel.

  Gk sa: Tack. Jasså Emilsson har jämfört Islam och nazismen och kommunismen. Usch då… Själv har jag bara sagt att nazismen kanske inspirerats av Gamla Testamentet, när det gäller viljan att härska över/avskaffa de grupper och raser som man ogillar.

  Om vi lägger ihop dessa teorier så blir resultatet att Toran = Gamla Testamentet = Koranen = Das Kapital = Mein Kampf

  Emilsson borde gå med i SD omgående.

  Cameronite

  24 maj, 2011 at 12:43


Kommentarer inaktiverade.