Gotiska Klubben

Drevet mot Bernadotte går vidare

Heja Knugen!

En dag långt borta i framtiden, när Kungen gett upp inför Bonniers kampanj och abdikerat, kommer man diskutera vad det egentligen var som Kungen hade gjort som var så fruktansvärt.

Många kommer att undra och studera det som just nu skrivs i svensk media.

Svaret är enkelt: Carl XVI Gustaf är så vanlig och mänsklig att det nästan är synd om Honom. Men vissa vill ha bort både Kungen, Drottning Silvia, deras Barn och den Svenska Monarkin. Det är vad det handlar om.

Själv har jag ofta hånat honom, och föredragit en valbar eller sakral monarki, men inför detta vidriga mediala översitteri måste jag ta hans parti – Heja Knugen!

Ref: svd svd

Written by gotiskaklubben

27 maj, 2011 den 21:30

Publicerat i Gotiska Klubben

11 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Apropå sakral, så innebär den grundlagsfästa successionsordningen att den viktigare delen av kungafamiljen måste bekänna sig till den evangeliska-lutherska läran för att få behålla titlarna.

  * * * * *

  GK: teknik: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/robertaschberg/article13087982.ab

  ref: Olof Aschberg och ikonerna på Nationalmuseum

  Motkulturens presbyt

  27 maj, 2011 at 21:38

 2. Jag har redan köpt pop-corn inför när regering och riksdag går till attack mot monarkin. SD kommer gå från 10% till 20% över en natt 😀 Och journalistpartiet kommer stå där med masken hängande runt halsen och sin ruttna fulhet för alla och envar att beskåda.

  Gk sa: Många säger att Kungen och Silvia är usla på att hantera media. Det kanske stämmer till några få procent, men sanningen är att Media inte vill ge Kungen och Silvia en chans. de ska bort.

  SD och andra utsatta grupper borde förklara hur media fungerar och vilken chans man har gentemot dem.

  MartinA

  27 maj, 2011 at 22:29

 3. Nice att du tycker att porrklubb besök är mänskligt.
  Så länge jag ska betala för Kungens liv vill jag att ha ska vara ärlig med det som han gör för mina pengar.

  Gk sa: DN? 🙂

  Peter

  28 maj, 2011 at 00:40

  • Kungen har egna miljoninkomster om du inte visste … Finns det porrklubbar för dem som heter Peter får de väl användas av Karl och Gustav också.

   Maja Dacke

   31 maj, 2011 at 14:33

 4. Ja denna gång ropar jag också Heja Kungen! Snacka om att kasta sten i glashus när pedofiler till journalister och andra makthavare mfl förtalar Kungen för att han en gång i tiden, som vilken ung man som helst, intresserat sig för lättklädda damer, om han nu ens gjort det på det viset han är anklagad för, bevisen för ”brottet” verkar som vanligt saknas.
  Ja detta är någon sorts kupp. Misstänker att Kungen visat civilkurrage någonstans bakom offenlighetens ljus och det är därför han ska straffas och störtas. I övrigt har jag sjävfallet inget till övers för den statskupp som bringade Bernadotte till makten i vårt land för cirka tvåhundra år sedan. Men störtas Kungen finns all anledning att vara orolig, tänk bara på vilka krafter som under nittonhundratalet ersatt de dräpta Kungarna runt om i Europa, och tänk på hur mycket blod som flytit vid Kungalikens sida…

  Gk sa: Hanne Kjöler skrev om en beställd gangsterroman: http://www.dn.se/ledare/signerat/milan-sevos-makeover

  Boken om Kungen i höstas var antagligen ett liknande beställningsverk.

  Markus Andersson

  28 maj, 2011 at 02:12

  • Givetvis var det ett beställningsverk. Medias hårda lansering är ganska avslöjande. Nice att ha en maffialedare som källa till Kungens ” brott ”. Om vi antar att Kungen är skyldig, vilken liten fitta till Jugge att skvallra. Man kan bara hoppas att Mille Markovic får duktigt med stryk om eller rättare sagt när han hamnar på kåken.

   Markus Andersson

   28 maj, 2011 at 17:11

 5. Peter Wolodarski den 26 maj:
  ”Men det finns en gräns för vad man kan tolerera, och den linjen har Sveriges statschef passerat.”
  http://www.dn.se/ledare/signerat/monarki-kung-utan-omdome

  Dagens Nyheter den 28 maj:
  ”Stödet för kungen har passerat en symbolisk gräns, majoriteten stödjer honom inte längre.”

  Kung Wolodarski rules

  gotiskaklubben

  28 maj, 2011 at 07:54

  • Ja hyckleriet är gränslöst. Länge sedan vi hade en så skrämmande obehaglig fars som denna. Sitta bland en massa pedofiler på DN och moralisera över att Kungen eventuellt, kanske, möjligen, gått på porrklubb en gång för tjugo år sedan. Ja och var gränsen går i maktens korridorer vet nog ingen för där finns oftast ingen gräns alls. För att få en aning om vad detta handlar om tycker jag Henrik Johanssons följande artikel är bra.

   ”Sekretess, censur och motsägelsefulla dementier i våldtäktshärvan kring förra polischefen”

   http://henrik.motpol.nu/?p=169

   Markus Andersson

   28 maj, 2011 at 20:30

  • Jag tycker att Wolodarshit ska ta sig i häcken – om man säger så … och låt bli att snuska själv.

   Vad är det för lek han leker?! Fälla-kungen-ahoj-vad-jag-är-bra? Majoriteten – hur den än ställer sig till monarki – stöder absolut inte den leken …

   Snuskigt typiskt för vissa typer.

   Maja Dacke

   31 maj, 2011 at 14:39

 6. […] Man måste vara rejält avskärmad, om man inte märkt att det i svenska massmedia pågår en kampanj mot kungafamiljen och mot monarkin. Gotiska klubben har skrivit bra om detta, bl.a. här och här. […]

 7. […] Man måste vara rejält avskärmad, om man inte märkt att det i svenska massmedia pågår en kampanj mot kungafamiljen och mot monarkin. Gotiska klubben har skrivit bra om detta, bl.a. här ochhär. […]


Kommentarer är stängda.