Gotiska Klubben

Stockholm kommer vakna i en mardröm

Per Gudmundsson ska självklart rosas för att han törs citera en norsk undersökning och rikta konkreta frågor till svenska politiker.  Ref: PI FT Svd

Men det är alldeles för sent.  08-eliten har allt för länge och allt för väl tvingat fram ett samhälle som kommer att förgöra sig själv. Alla analyser om invandrare och relaterade frågor har bygts på lögn, propaganda eller mörkningar. På samma sätt gäller 08-medias rapportering om våra grannländers öppna diskussioner om mångkulturens problem: tystand eller vulgära fördömande. Sällan har vi läst ett sakligt argument i ”svensk” media.

Man kan diskutera detaljer hur länge man vill, men det viktiga är vilket syfte massinvandringen i Sverige tjänat. Och vilken metod som använts.

Metoden har varit uppenbar: att så snabbt och effektivt som möjligt skapa ett mångkulturellt samälle där den ursprungliga befolkningen ska bli en minoritet, eller åtminstone så lamslagen att den saknar inflytande. Alla medel har varit tillåtna.

Och syftet är lika uppenbart:  att de nya kolonialisterna kan äga och styra Sverige så som de önskar.

Fakta: Södertälje och Malmö och en rad mindre småorter har redan fallit. Nu väntar Göteborg och Stockholm. Ni som vill uppleva Dante i verkligheten bör söka er dit.

Written by gotiskaklubben

26 juni, 2011 den 09:33

Publicerat i Gotiska Klubben

19 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. I USA som helhet är vita nu i minoritet bland treåringar. Förmodligen gäller detta bland yngre barn också. De vitas andel av de nyfödda sjunker med en ungefär en procentenhet varje år. Det är bara en tidsfråga innan USA inte längre kommer att vara är ett västligt land.

  Detta beror inte bara på den höga illegala invandringen utan även på att illegala invandrare är unga och reproduktiva och föder många barn i syfte att få stanna kvar. Resultatet blir enorma kostnader för samhället och väldigt låga skatteinkomster. Samhället måste betala socialbidrag, utbildning, fängelseplatser osv.

  Liberaler och socialisters mål är att västvärldens länder inte ska ha någon majoritet. USA har snart uppnått detta mål och Sverige är på god väg mot ett uppfyllande.

  deulf

  26 juni, 2011 at 11:15

  • Men som jag uppfattar det är vi svenskar klart mer begåvade än det nya klientel som kommer in i landet. Detta har vi visat genom att bygga upp det land vi har idag trots dåligt klimat, samt våra framgångar i de länder dit vi utvandrat. Om vi tar bort bidragen för de främmande folkgrupper som invandrat hit samt ej fyller på med fler bör ju dessa ej ha förmågan att föröka sig i längden, då det vad jag tror är de starkaste och ”smartaste” som överlever. Bara en tanke från min sida så här på kvällskvisten. Åsikter?
   Måste sova nu, jobb i morgon…

   jannejakan

   26 juni, 2011 at 23:10

 2. PK-helvetet regerar i Stockholm, Malmö och Göteborg. Men Norrland är förhållandevis förskonat. Så lösningen blir att etniska svenskar emigrerar hit och proklamerar en fristat.

  Secession alltså. Vi skapar en vit stat norr om Dalälven. Några militära trupper att hindra detta finns inte. Hemvärnen i Norrland kan lätt tubbas att gå över på fristatens sida. Här kan gammal hederlig kultur råda, flit och skötsamhet. Skötsamma invandrare tolereras, resten deporteras söder om Dalälven.

  ”Den som inte arbetar ska inte äta”. Vi frodas på jordbruk, industri, skogsbruk, elkraft. Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Huvudstad blir Härnösand, mitt i Norrland. På torget sjunger vi vår lovsång för Den Svenska Friheten. Detta blir Det Sanna Sverige. ”Restsverige” i söder får väl byta namn till ”det här landet”, eliten där hatar ju allt svenskt.

  svensson

  26 juni, 2011 at 11:27

  • Detta var det bästa jag läst på länge. Vi skall heta Sverige, söder om Dalälven kan lämpligen
   benämnas Koshal landet (från kosher och halal – de grymma slaktmetodernas, land)! Visst är det synd att lämna södra Sverige med Stockholms skärgård, Visingsö och Bohuslän men vi svenskar kommer i alla fall att få ha vår egen kultur, identitet och bygga vår historia vidare. Kanske blir det en analog utveckling i Norge och från Trondheim och norrut kan det slås ihop med Sverige.
   Kanske ska det sammanslagna norra Norge och Norra Sverige kallas Skandinavien.

   Gustaf

   26 juni, 2011 at 21:31

   • Den norska förbindelsen är intressant, jag tänkte på det själv sedan jag postat. Här finns utvecklingsmöjligheter!

    Visst kan Nato och andra otrevligheter blanda sig i, det kan komma att kosta blod, svett och tårar. Men de kommande åren blir så pass turbulenta att jag tror man måste tänka djärvt i dessa frågor. Allt slängs i stöpsleven idag, allt kan hända!

    svensson

    27 juni, 2011 at 15:53

   • Bra. Snart börjar inbördeskriget. Stål och Ära.

    3ichenblatt

    24 januari, 2012 at 13:26

 3. Den svenska modellen har ju sina uppenbara brister, tyvärr tyvärr… 😥

  Josef Boberg

  26 juni, 2011 at 12:59

 4. Off topic: ämnet är kungaboken och dess författare. Läste denna artikel

  http://di.se/Default.aspx?sr=6&tr=289877&rlt=0&pid=238563__ArticlePageProvider&epslanguage=sv

  i dagens industri av författaren Deanne Rauscher (med medförfattare Thomas Sjöberg och Tove Meyer). Vilken otrolig slump att ”Rauscher” är ett judiskt namn! Vem hade kunnat gissa det! En av medförfattarna har även han ett judiskt namn. Så först en ordentligt mediaattack från judisk media och nu kommer ”sanningen” från den judiska författaren. Den lilla semitiska stammens eliter arbetar flitigt för att rasera det germanska samhällets samanhållande symboler.

  Förmodligen är det helt sant att knugen kutade runt på diverse klubbar (inklusive strippklubbar) och roade sig. Men än sen? Har inte eliten i alla tider betett sig så (och vanligt folk som har råd också). Varför köra just denna ”nyhet” som om tredje världskriget brutit ut? Svar: det gynnar ”the tribes” intressen. Svenskarna gynnar det inte alls.

  Anonym

  26 juni, 2011 at 13:15

  • Som sagt, även Meyer är ett judiskt namn.
   På samma sätt som Expo håller koll på antisemiter måste Gotiska Klubben hålla koll på pro-semiter.

   Prosemiter finns både här och där, i media, i frikyrkan (inte minst). Prosemitisk aktivitet bör kartläggas och granskas med demokratiska verktyg.

   Gustaf

   26 juni, 2011 at 18:26

 5. Titta här:

  http://robsten.blogspot.com/2011/06/och-sverigedemokraterna-fick.html

  Robsten får kritik i kommentarerna för att han inte längre länkar till Gotiska Klubben. Jan Milld och judarna tas också upp.

  Gk sa: Tack för länk. Intressant läsning. Jag delar delvis Robstens syn ”jag tror inte på en världskonspiration”.

  Samtidigt finns det så uppenbara kopplingar i Sverige mellan judar och mångkultur att det inte längre går att blunda inför detta faktum. Där står Gotiska Klubben nära Jan Milld.

  Nils

  27 juni, 2011 at 01:34

  • Men snacket om en ”världskonspiration” är ju ändå bara en halmgubbe. Jag kan inte påminna mig att jag har stött på någon seriös kritiker av det judiska etablissemanget som hävdar att det finns någon mystisk ”konspiration”. Judar gillar, främst av historiska orsaker, fri invandring och mångkultur. Deras organisationer bedriver därför lobbyingarbete för att få fri invandring och mångkultur. Konstigare än så är det inte. Den här tråden på Flashback förklarar det hela väldigt bra och innehåller dessutom länkar till mycket intressant material:

   https://www.flashback.org/t1576222

   Gk sa: Håller med om detta. Ska försöka skriva en artikel senare i sommar, där alla olika aspekter och grupperingar finns med på listan.

   Nils

   27 juni, 2011 at 10:21

   • Spännande! Men då blir det en lång artikel.

    Nils

    27 juni, 2011 at 12:02

 6. […] Svensson, Bengt Ericsson, Rodeo, Fredrik Kärrholm, Spenatmamman, Gothbarbie, l-hs, Soldatmamma, Gotiska klubben, Sverige är inte världens navel, Fria tider, Anekdoter på knäckebröd, Markus Welin, Benjamin […]

 7. Va fan nasse svin har ni inte fattat varför människor med judiska namn står på barrikaderna för mångkultur?
  Därför att dom är överrepresenterade bland -68 vänstern och är mer noga med att hålla sig väl med det packet än med de sina. därför är det så svårt för dom att ens protestera mot terrorn deras eget folk utsätts för. Tänk Dror Feiler jude och vänsterpartist. Som var med på ship to ghasa med förnödenheter så hamas kan lösgöra medel för fortsatt terror. Och varför tror ni att ni är välkomna till Norrland? Vi räknar inte er som vita.

  Gk sa: Utveckla vad du menar i stället för att skriva skit!

  Asalars

  27 juni, 2011 at 13:10

 8. Judedebatten på Robstens blogg fortsätter för övrigt med oförminskad styrka. Ta dig en titt! Det är ganska underhållande. Robstens försök att hävda att judar minsann inte har någonting särskilt med massinvandringen att göra ter sig en smula krystade.

  Nils

  28 juni, 2011 at 16:05

 9. http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/10372#.TxnNuIGBpAw

  Och i Förlängningen – Läs alla kommentarer i länken och begrunda –

  http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10400000000000023&posting=19500000005921046

  Är det inte dags om än sent att omvända oss till Gud genom Jesus Kristus ?.

  Arne Strand.

  Arne Strand.

  20 januari, 2012 at 21:29

  • Jag anknyter till min förra kommentar –

   http://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Esdras+11&version=CEB

   2 Huvuden är – Saba/Yemen – Dedan/Saudiarabien – Tarsis/EU.
   12 vingar är – EUs 12 ursprungliga medlemmar.
   8 Undervingar ut ur de ursprungliga 12 är – EU i ett senare skede.

   Arne Strand.

   Arne Strand.

   24 januari, 2012 at 08:58

   • Jag anknyter till min sista utsaga – en korrigering.

    De 3 Huvudena kan vara 3 Kejsare,
    alltså både Konung i en Stat/Vinge,
    men också Konung över hela konfederationen av stater/Örnen.

    Arne Strand.

    Arne Strand.

    25 januari, 2012 at 00:26

 10. Nordisk strävan
  Skapandets kraft
  Blatten hånskrattar En i ansiktet
  .
  http://www.svd.se/naringsliv/motor/till-salu-en-bit-av-den-svenska-sjalen_6792009.svd

  3ichenblatt

  24 januari, 2012 at 13:18


Kommentarer är stängda.