Gotiska Klubben

Diskussion med Jan Milld om ”agendajudar”

Jan Milld wiki
Det finns två extrema positioner när det gäller frågan om judars skuld för mångkulturen och massinvandringen: ”Det finns ingen judefråga” och ”Allt är judarnas fel”.

Gotiska Klubbens åsikt är i huvudsak identisk med demokraten och antinazisten Jan Millds: det finns ett antal intellektuella judar, judiska organisationer, judiska nätverk, samt judisk media i Sverige som spelat en betydande roll för att Sverige har blivit ett månkulturellt helvete.

Gotiska Klubben har kallat denna grupp för ”08-judar”, ”DN-judar” och ”de polska 08-judarna”. Jan Milld kallar samma grupp för ”Agenda-judar”.

Gotiska Klubbens kritik kan sammanfattas så här: Det finns hos ovan nämnda judar ett incitament till att bedriva mångkulturpropaganda som inte enbart kan klassas som ”vänster”, ”marxistiskt” eller ”liberalt”  utan som är judisk i sin kärna.

Vad vi menar med ”judisk” kan kvitta. Religiöst/klanmässigt/folkgrupp/etniskt/kulturellt. What ever. Det viktiga är att den judiska mångkulturella agendan tar avspark från judiska perspektiv och intressen och att det är tabu att påpeka detta.

Artiklar av Jan Milld kring agendajudar

Vilja och makt  – Kosmopoliter  – Agenda-summering – Kalla fötter

Fem frågor till Jan Milld

GK: – Minns du första gången du fick en känsla av att judar i Sverige bedrev en ”judisk agenda” i mångkultur- och invandringsfrågor? Själv fick jag denna känslan av Jerzy Sarneckis konsekventa förnekande av invandrarrelaterad brottslighet, dvs brottslighet som hade sin grund i andra kulturmönster än det svenska.
Jan Milld: –  Den känslan har väl kommit krypande successivt, men år 1997 blev det definitivt. Det var då som Stephane Bruchfeld satte upp mig och Anders Sundholm på ”World Antisemitism Report”.

GK: – Har någon svensk jude tagit denna diskussion om en ”judisk agenda” med dig? Tror du att den dagen kommer?
Jan Milld: – Nej, inte vad jag kan erinra mig. Men bland kommentatorerna på min blogg finns, förmodar jag, en del judar.

GK: Om vi bortser från Israel/Palestina och enbart tittar på de frågor som rör Sverige – har begreppet ”antisemitism” devalverats i sin betydelse? Kommer begreppet att ha samma stigmatiserande inverkan på den svenska debatten i framtiden?
Jan Milld: – Ja, förvisso är det kraftigt devalverat! Men egentligen har det nog haft denna politiska makt- och propagandafunktion på ett tidigt stadium. I praktiken har det ju blivit synonymt med varje spår av åsiktsavvikelse som tangerar ämnet judisk makt och agenda. Jag tror att ordet stigmatiserande verkan fortsättningsvis kommer att avtaga. – Ett annat vanligt tankepolisiärt stoppord är ”konspirationstänkande”. Det blir möjligen mer seglivat.

GK: – Hur anser du att SD ska hantera dessa frågor? ( Har för mig att du sagt att du röstat på SD)
Jan Milld:  – Jo, jag är SD-väljare. – SD borde i Israel-Palestina-konflikten antingen helt avstå från en partilinje, eller backa upp den enda rimliga kompromissen, dvs en tvåstatslösning utifrån 1967 års gränser. – I den svenska debatten, om agendajudaranas roll, vore det iofs välkommet om SD talade klarspråk. Men det känns inte realistiskt. Det är heller inte nödvändigt. – Viktigare är att SD intar en klar linje av stopp för ytterligare fjärr- och bidragsinvandring. Samt konsekvent bjuder motstånd mot pk-tänkande.

GK sa:  Har du haft sex med någon judinna någon gång?
Jan Milld: – Förmodligen, men jag har inte frågat efter etnicitet i sammanhanget.

* * * * *

Se även detta utmärkta inlägg av Jan Milld

Ref: Fria Tider

Written by gotiskaklubben

3 juli, 2011 den 17:03

Publicerat i Gotiska Klubben

25 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tack för svar, Jan Milld!

  Vad var upprinnelsen till att Stephane Bruchfeld satte upp dig och Anders Sundholm på ”World Antisemitism Report”. Vem är Stephane Bruchfeld?

  gotiskaklubben

  3 juli, 2011 at 08:09

  • Bruchfeldt står bakom den lögnaktiga propagandaboken ”Om detta må du berätta” som delades ut till landets alla elever för att de ska lära sig att det judiska folket är ett evigt offer för ondskefulla européers förföljelser.

   Obekväma sanningar

   3 juli, 2011 at 20:18

  • Förklaringen från Bruchfelds sida var tunn:
   http://www.bgf.nu/startsida/br/bruchf.html

   Jag tolkar det som att den verkliga anledningen låg i att Blågula frågor kritiserade den för invandringspolitiken och förespråkade att större hänsyn skulle tas till svenska intressen.

   Jan Milld

   3 juli, 2011 at 21:06

 2. Det är sant att ”konspirationstänkande” och andra sammansättningar med ”konspirations-” blivit fulord, blivit en brännmärkande kategori. Själv använder jag inte längre ordet om typer som David Icke och Jüri Lina; jag kallar dem ”regimkritiker”, ”oppositionella” etc istället för ”konspirationsteoretiker”.

  Ord är viktiga. ”Tankepolisiärt stoppord” som Milld kallar det beskriver fenomenet perfekt: ord som ”konspirationstänkande”, ”antisemit” osv får folk att sluta tänka, det fungerar som en polis sägandes ”inget att se här, cirkulera”…

  svensson

  3 juli, 2011 at 08:36

 3. Hej en tanke som värmer är om du orkar ta dig an uppgiften att gräva fram lögnen som Annika Thor fick publicerad i aftonbladet igår 2/7/11. Det är fullständigt galet att de får låta sig hållas i media och föändra svensk historia och sanning! Länk här: http://www.aftonbladet.se/kultur/article12872435.ab
  Jag har letat och det finns inte ett ynka fakta som styrker hennes förbaskade lögner och propaganda!
  Länkar till din blogg från queveritas.
  mvh
  queveritas
  http://queveritas.blogspot.com/2011/07/nar-sverige-skickade-judar-i-doden-en.html

  queveritas

  3 juli, 2011 at 10:07

  • Jag måste säga jag börjar bli utomordentligt trött på detta tjat från judiska svenskar att de är världsmästare i att lida när de egentligen är värlsmästare på att ha det bra oh leva i lyx.

   Jag vågar påstå att just judar varit den europeiska och nordamerikanska kontinentens mest välmående och framgångsrika grupp. Inga människor har så god standard, så bra nätverk, så tydligt kulturell identitet, så många förmåner som just de med judisk identitet. Och ändå fortsätter de i det oändliga med sin offermentalitet och i hänsynslös egoism fortsätta med ”tyck -synd -om -oss”. Varför kan inte judarna, som har mediamakten, istället skriva om de 1,8 miljoner romer som dog i holocaust, om de 2 miljoner polacker som dog i holocaust, om de 2 miljoner asiater som dog för de röda khmerernas hand (vars ideologi byggde på den judiska kommunismen), om de 10-15 miljoner tyskar som var offer för nationalsocialismen, om de 30 miljoner ryssar som dödades av judiska bolsjeviker.

   Vi svenskar måste lära oss att hålla koll på prosemitisk aktivitet i Sverige för den tror jag håller på att undergräva den fantastiska och unika lutherska germanska identitet som vårt land hade före 1960-talet, decenniet då de ödesdigra prosemitiska aktiviteterna startade i Sverige på allvar.

   Skäms Annika Thor för ditt judiskt svenska navelskådande, skäms Nils Schwartz för ditt judiskt svenska recenserande av Din nätverksfrändes bok, skäms Bonniers för er ohöljda etnocentricitet. För den som ej visste kan jag låta meddela att judinnan Annika Thors (född Katz) bok recenserades av den judiske Nils Schwartz i den judiskt ägda tidningen Expressen för någon månad sedan. Det är så patetiskt så man tappar hakan.

   Ni är välkomna i Sverige men vänligen sluta med era absuditeter.

   Gustaf

   3 juli, 2011 at 12:40

   • @ Gustaf

    Är ”prosemitisk” ditt eget ord så är det en snygg uppfinning.

    gotiskaklubben

    3 juli, 2011 at 12:56

    • Hej goten, tack för positiv respons, jo, så är det nog, alltså egen uppfinning, framvuxen pga de avskyvärda lögner och traditionsförstörelser som skrives om i bland annat Dagens Nyheter av journalister som Wolodarski, Zaremba, Jakobowski, Ashberg, Scherman, m.fl.m.fl.

     Prosemitismen är f.ö. lika avskyvärd som antisemitismen.

     (Prosemitismen finner du hos agendajudar och deras svenska allierade i etablissementet. Prosemitismen är sannolikt det nuvarande svenska samhällets starkaste attityddrivande kraft. Den stärker det semistiska inflytandet sakta men säkert genom att äga förlag, TV-kanaler, dagspress och tränger ut det mesta, nästan allt?, som råkar ha traditionella svenska förtecken och som talar emot mångkultur. Förr var det prosemitiska credot kommunismen – som väl i ett historiskt perspektiv måste rubriceras som det värsta som drabbat mänskligheten. Detta misslyckades. Till omätbar sorg som konsekvens. Detta rör dock inte prosemitena ens i ryggen – vad bryr de sig om de kristna- snarast anser de det gynnsamt för egna intressen när kristna motarbetas. Det nuvarande prosemitiska credot är mångkulturen som prosemiterna för fram utan den minsta skamkänsla för det förra credots grymhet och absurditet. Dessa promsemiter saknar totalt respekt för värdländers traditioner och ursprungsbefolkningar. Allt skall bort och ersättas av mångkultur och detta skall ha judisk/semitisk överhöghet/hegemoni, men lite lagom osynligt via mediaägande och låneverksamhet. Snacka om makalös fräckhet och översitteri! Jag tror att på sikt har prosemiterna inte en chans att klara sig. Du kan lura en del hela tiden och alla en tid men du kan inte lura alla hela tiden. Det bästa för judiska folket torde vara att ta lika mycket avstånd från agendajudarna som germanska folket tagit från nazisterna. Då kan det judiska folket bli ett av alla andra istället för att gå runt och tro att man har något speciellt, något överlägset – liksom nazisterna trodde om sig själva. Judendomen är nästan en spegelbild av nazismen. Sannolikt hade inte judendomen överlevt som religion om den inte hade kunnat näras i den mäktiga kristna trons skugga).

     Gustaf

     3 juli, 2011 at 14:48

 4. Utomordentligt bra att agenda-judar diskuteras.

  Jag tror Fredrik Böök kallar diskussionsämnet judiska svenskar ”som oceanen – oändligt att diskutera”. När det gäller mångkulturen och globaliseringen läste jag om den pågående TBC-konferensen som pågår i Saltsjöbaden, svåra TBC infektioner upptäcks hos invandrare till Sverige i stigande grad, 700 fall om året med multiresistenta bakterier som kan bli dödande-för alla.

  Många ursvenskar och nysvenskar blir smittade och riskerar livet, är detta enorma samhällsproblem något som inte ens får diskuteras? Viktigast: skyll inte på invandrarna, hade jag varit invandrare hade jag gjort precis likadant. Skyll istället på judiska svenskar
  och kulturmarxistiska socialdemokrater och andra veritofoba individer.
  Ingen i media Sverige gör mer än nämner detta enorma samhällsproblem som diskuteras i Saltsjöbaden och drabbar en mängd vårdpersonal inkl. invandrad vårdpersonal.

  Jag tror inte den invandrade vårdpersonalen har minsta intresse av den kaotiska TBC-invandringen. Hjälp de TBC drabbade lokalt i hemländerna istället.

  Kopplingen TBC till mångkultur/invandrings agendan diskuteras inte ens! I den av huvudsakligen svenska judar och svenska kulturmarxister regisserade samhällsdebatten. Inget annat ges plats än deras egna tankar och ideér.

  Tack Jan Milld för vad Du gör för oss andra med Din sanningslidelse och humanism!

  Gustaf

  3 juli, 2011 at 10:14

 5. Jude som jude – samma skit allihopa! Vi människor skapades av gud för att leva på vår planet. Judarma skapades av satan för att ta den ifrån oss. Den som inte tror detta behöver bara läsa judeprotokollen från schweiz 1897. Allt som judeparasiten planerade då har realiserats, precis enligt planerna. Vi människor måste göra oss av med judeparasiten och ta tillbaka vår planet! Daniel Gilfry partiledare C A M P

  GK sa: Den enda orsaken att din kommentar inte raderats är för att visa vilken typ av kommentarer som inte är välkomna på Gotiska Klubben.

  daniel gilfry

  3 juli, 2011 at 11:00

 6. Det här med judiska svenskars inflytande i Sverige antar alltmer faktiskt rent komiska proportioner. Läste just svd.se och såg att den som kommenterar på SvD:s ledarblogg heter Benjamin Katzaff Silberstein.
  Säkert släkt med Willy Silberstein SvD journalist och Marit Silberstein SVT:s politiske kommentator.

  Alla tre judiska svenskar.

  För ett tag sedan hörde jag på SR P1 en analys av det ekonomiska läget, tillkallade till SR var Göran Greider, judisk svensk socialist, chefredaktör och Tommy Waidelich, socialdemokraternas ekonomiske talesman, också judisk svensk. Det var alltså dessa två som tillfrågades att lägga sina synpunkter. Protestantiska svenskar lyste med sin frånvaro, de var väl blyga och tillrättavisade inför överheten, som vanligt. Förut av sina kungar och idag av mediamakten.

  Ledande kristdemokrater som Szyber, ledande SD-politker som Eneroth är också judiska svenskar. Antalet judiska svenskar i Sverige är 18000, alltså cirka en promille av befolkningen, jag skulle tro att de är överrepresenterade i media och politiken med en faktor på 100.
  Och av dem som blir intervjuade och publicerade med en faktor på 1000. 1000.000?

  Det finns inget annat att göra än att le och fascineras av denna otroliga driftighet. Vad är det som driver judiska svenskar. Är det verkligen Sverige och oss icke-judiska svenskar de jobbar för. Jag tror inte det är så. De har en inre politisk vision att få spela första violin även om de överhuvutaget inte kan spela, detta med tanke på de enorma felbedömningar de tidigare gjort (kommunismen, psykoanalysen, Frankfurtskolan,
  mångkulturen, avvisandet av Kristus som kärlekens, jämställdhetens, den förlåtande guden etc etc ty han sa till judarna att ”det är inget speciellt med er, alla har samma värde”. Självklart avvisades Han då, han t.o.m. blev korsfäst av judarna. Det fullständigt kryllar av enorma och ondskefulla misstag av judiska ideologer i världshistorien men de fortsätter helt obekymrat som förut och far ut i de mest irrationella visioner man kan tänka sig. Nu är Sverige en tummelplats för deras experimenterande, och svenskarna fattar förstås inget för de är egentligen enkla bönder, lite krigiska, men bra naiva.

  Kanske är det bäst att vi alla ursprungssvenskar bara ger upp och bara lägger oss inför den judisk svenska ideologiska makten, faktum är att jag börjar tro det är det bästa. Vi är för få och för svaga. Det skulle behövas ett par tusen som Jan Milld för att ge judiska svenskar en match i media och ideologi.

  Detta blir mitt sista inlägg på ett tag i Gotiska Klubben, kanske sista överhuvudtaget. Man ska veta när man är besegrad och vara en god förlorare – och det vill jag faktiskt vara -german som jag är.

  Gustaf

  3 juli, 2011 at 19:52

  • En sista kommentar. Vänligen nämn en enda god och varaktigt betydelsefull ideologisk rörelse eller organisation som judiska europeer och judiska svenskar skapat eller organiserat.

   Jag kan nämna hundratalet som kommit från kristna europeer: konservatismen, katolicismen, protestantismen, frälsningsarmen, röda korset, rädda barnen, scoutrörelsen, kapitalismen, liberalismen,
   miljörörelsen, pacifismen etc etc.

   De enda ideologier jag känner till som skapats av judar är kommunismen, psykoanalysen, Frankfurtskolan – alla som både på teoretiska och praktiska planet är humanitära katastrofer.

   Va sjutton sysslar de med? Har de ett systemfel i sitt grundtänkande? I sitt överjag? Och varför det?
   Behöver de hjälp?

   Är det bara jag som ser detta? har jag något fel i allt detta så vänligen upplys mig! Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig för det allmänna bästas skull.

   Upp till debatt ni andra! För jag orkar inte längre, så känns det idag i alla fall men imorgon är en ny dag.

   Gustaf

   3 juli, 2011 at 20:10

   • Beklagar, jag glömde i kommentaren ovan att mångkulturen också är en judisk skapelse, en lika stor humanitär katastrof (enligt Merkel, Sarkozy, Cameron) som kommunismen et al.

    Gustaf

    3 juli, 2011 at 20:13

   • själv tror jag att de irrationella dragen kommer från en irrationell syn på sig själva och som särskilt utvalda som herrens egendomsfolk.(som jag förstått bibeln var det israelerna och inte judarna som var utvalda av herren)

    inte heller tror jag att den barbariska seden att vanställa pojkens könsorgan gör saken bättre. som jag har förstått saken är vanställandet av pojkens könsorgan för att herren gud ska kunna känna igen dem som han utvalt. att det är ett slags tecken som man bär med sig hela tiden. men det är väl bara för gud att fråga. gud märker väl om man ljuger eller inte.

    sen det här med judars intresse för genetik. som jag förstått det har det judiska inget som helst att göra med vilken pigmentering huden har eller något annat kroppsligt, utan det är som med en kristen, det är tron som är det väsentliga. också detta ser jag som irrationellt och kan därför inte förstå vad de menar med att hävda att någon är ”anti-semit” när någon är kritisk mot en jude(en individ som bekänner sig till judendomen). men kanske vill de på något sätt genetiskt härleda sitt ursprung till israelerna.

    oval

    3 juli, 2011 at 23:14

   • Jag sympatiserar med din tankegång, och är mycket kritisk till den judiska dominansen i det offentliga samtalet i Sverige, och oerhört upprörd över de syften denna dominans används för att främja. När det gäller vad judar och andra har åstadkommit globalt sett, har jag däremot inte hunnit lika långt i mina konklusioner som du. Men eftersom du efterlyser positiva insatser från judar så bidrar jag, för diskussionens skull, med några exempel.

    Judar står för en stor del av den kvalificerade humorn i västerlandet, från (bl a) Bröderna Marx över Lenny Bruce till Jerry Seinfeld.

    Judar skapade den kommersiella swingmusiken på 30- och 40-talen, som – mentalt – tog USA genom depressionen på 30-talet och andra världskriget på 40-talet. (Källa: Den utmärkta TV-serien Jazzens historia.) Att USA, världens största ekonomi och världens största vapensmedja (då) tog sig igenom dessa svåra prövningar var positivt också för oändligt många utanför USA. (De bästa swingorkestrarna var förstås svarta; Basie, Ellington, Chick Webb m fl, men de som nådde ut till den stora publiken var vita och leddes oftast av judar, t ex Benny Goodman, och/eller spelade låtar skrivna av judar.)

    Följande har jag bara läst, inte själv kontrollerat: Det finns ca 1.3 miljarder muslimer på jorden. De har tillsammans fått 5 (fem) nobelpris. Å andra sidan finns det ca 13 miljoner judar på jorden. De har tillsammans fått 525 (femhundratjugofem) nobelpris. Dvs judarna är en hundradel så många som muslimerna, men har jobbat ihop till hundra gånger så många nobelpris som muslimerna.

    Jag nämner detta eftersom judarna förmodligen också är överlägsna icke-judiska vita och alla andra i detta avseende.

    Judar stod bakom en stor del av den estetiska uppryckningen av Europas storstäder under 1800-talet. Det finns en intressant bok av en svensk arkitekturhistoriker vid namn Bedoire om detta.

    Andra har kanske bättre exempel.

    Sedan skulle jag, också för diskussionens skull, vilja ställa en generell fråga. Judarna har ju tydligen i historiens gryning blivit fördrivna från sitt hemland, Palestina. Har en folkspillra som fördrivits från sitt hemland rätt att med användning av sin energi, intelligens och sammanhållning klara sig bra i andra samhällen, och ibland bättre än dessa samhällens ursprungsbefolkningar?

    Ett exempel på judars okuvliga energi, intelligens och sammanhållning: Det finns en stad i Dominikanska republiken som heter Sousa. Där finns ett museum över stadens tidigare judiska befolkning. Att judar hamnade där, och inte längre bor där, beror på följande (jag citerar ur minnet). USA hade svårigheter att ta emot alla de judar som flydde undan nazismen (så länge det gick) och försökte få en del av dem placerade i andra länder. Dominikanska republikens diktator Trujillo gick med på att ta emot judar, eftersom de ju var vita och därmed kunde förändra proportionerna mellan vita och svarta i landet. En första kontingent placerades på en nedlagd fruktfarm utanför Sousa. Där fick varje judisk familj ett stycke land, en gris och några höns, och en snabbkurs i jordbruksskötsel. Ingen av dem hade någonsin sysslat med jordbruk tidigare. Under första året gick det också mycket dåligt, och hela kolonin svalt. Men redan andra året visade det sig att man hade lärt sig av sina misstag under första året. Nu hade man fått kläm på hur man ska sköta ett lantbruk. Andra årets skörd blev utmärkt, och tredje årets ännu bättra, osv. Mycket snart var den judiska kolonin vid Sousa Dominikanska republikens bäst skötta lantbruk. Judarna fick hyggliga inkomster och investerade dem förståndigt, bl a anlade man ett slakteri som snabbt blev Dominikanska republikens största. De till helt nyligen i lantbruk okunniga judarna överglänste på de flesta sätt landets infödda lantbrukare, varibland många stoltserade med att deras familj brukat samma ägor i flera hundra år. Då blev de infödda förbannade på judarna, och började misshandla dem, stjäla eller döda deras djur och förstöra deras byggnader. Judarna, som nyligen flytt undan nazismen tvingades fly igen, undan den av avundsjuka dominikanska lantbrukarmobben. Denna gång togs de emot av USA.

    För att för diskussionens skull fortsätta som ”djävulens advokat” vill jag också säga att för en grupp som är någon procent eller några promille av befolkningen i många länder är det väl en högst rimlig överlevnadsstrategi att försöka få något inflytande över medierna. Att sedan andra intressenter – jag tänker särskilt på den socialdemokratiska A-pressen i Sverige – sköter sina medier så inkompetent att judarna kommer att dominera mediesektorn i ett land (Bonniers, Hjörne m fl) kan ju inte vara judarnas fel.

    För ett litet folk som i sitt huvudsakliga bosättningsområde (Israel, Palestina) är utsatt för ett konstant hot mot sin existens från den omgivande, oerhört mycket större muslimska befolkningen, och som anser sig ha anledning att känna sig missförstått och sviket av den civiliserade världen, kan det väl också vara en rimlig överlevnadsstrategi att medverka till en ökad muslimsk invandring till den civiliserade världen. Enda sättet att få det rabiat Israelhatande offentliga Sverige att ändra attityd är kanske att medverka till att Sverige får uppleva vad det innebär att ha en stor muslimsk befolkning och ett stort muslimskt inflytande i landet.

    Men tro inte att jag inte är lika upprörd som någon annan varje gång Sarnecki, Wolodarski et consortes lägger ut texten.

    patrik blom

    5 juli, 2011 at 14:48

    • Ovanstående inlägg är tänkt som en kommentar till Gustafs inlägg den 3 juli kl 20:10

     patrik blom

     5 juli, 2011 at 14:50

     • Jag hoppas verkligen att Gustaf vill komma tillbaka till diskussionerna här! Vi behöver dig.

      Det som de (väst-)kristna i världen verkligen kan känna stolthet över är Renässansen och Upplysningen, två genomgripande förändringsprocesser som i sin tur lett till västerlandets snabba vetenskapliga och tekniska utveckling, den därav följande förbättringen av människors levnadsvillkor och levnadsstandard i västerlandet, och sekularismen, humanismen och demokratin. Den muslimska världen, och såvitt jag förstår också den ortodoxt kristna världen, har inga motsvarigheter till Renässansen och Upplysningen. Den muslimska världen har väl tvärtom genomgått en negativ utveckling. Det muslimska al-Andalus var ju vetenskapligt, tekniskt, medicinskt och kulturellt överlägset det samtida västeuropa. Nu är det tvärtom.

      patrik blom

      5 juli, 2011 at 17:04

      • Hej Patrik, tack för intressanta synpunkter, jag har tänkt lite åt det hållet du redogör för. Jo, judarna är duktiga, ofta synnerligen duktiga. Men inte duktigare än tyskarna. Jag skulle vilja ägna en tid åt att systematisera detta komplexa ämnesområde; om judarnas bidrag till västerländska civilisationen. Huvudfrågan är om det är positivt eller negativt. Inom psykologin var det ren katastrof, man menar t.ex. att Freudianismen med dess avnämare försenade utvecklingen av psykologin som vetenskap med femtio år.

       Jag har några bekanta som ägnat mycken tid åt dessa frågor, låt mig citera dessa tvås resp. huvudteser:

       Källa 1. ”Det faktum att judarna avvisat Kristus som Gud gör att deras hjärtan är oroliga. De måste hela tiden jobba på att skapa ett annat himmelrike. Därför blir judar så intensiva, frenetiska när de ska göra något. De har ju ännu inte fått sin messias. Katoliker och protestanter däremot kan koppla av och njuta av livet för de har ”funnit den bästa tron, alltså Gud i Kristus”.

       Källa 2. (En oerhört känd person). ”The Jews are always overplaying their hand, this is their great mistake, they never know when to stop. Therefore negative reactions from their surroundings arrive by necessity.”. Jag tror här finns en huvudpunkt. Judarna förstår inte när de skall sätta stopp. De nätverkar i det näst intill oändliga och saknar förmåga att se när omgivningen mulnar. Det är en sida av samma mynt där källa 1 är den andra sidan.

       F.ö., jag återkommer säkert senare som kommentator på denna vidunderliga blogg. Jag gör som denna bloggen, ändrar inriktning hipp som happ. Skål!

       Gustaf

       5 juli, 2011 at 18:16

       • Tack själv, Gustaf, för dina väl underbyggda, intressanta inlägg!

        ”The jews are always overplaying their hand” har jag hört tidigare, så din bekant, ”Källa 2”, är uppenbarligen mycket prominent och inflytelserik. Delar av tankegången förefaller kunna appliceras på de judiska lantbrukarna i Sousa.

        Källa 1:s tankegång får mig som amatör att undra om det inte kan finnas judar som ifrågasätter om det någonsin kommer någon Messias, vilket väl då skulle innebära att deras religion är ett falsarium, eller kanske att det var Jesus som var Messias, men att judarna missade tåget.

        Sedan kan man väl undra hur allvarligt de prominenta judarna i Sverige tar sin religion.

        Intressant att du nämner tyskarna, och deras ”duktighet”. Jag har skrivit om det tidigare här på GK, i en replik till Svensson om bakgrunden till EU. Att en befolkning är markant duktigare än sina grannar kan skapa friktion och t o m våld och krig, vilket är en faktor bakom Europasamarbetets tillkomst. Här kan man också åberopa Sousa-exemplet. (Och tragiskt nog var tyskarna också ”duktigast” på att eliminera judar.)

        Jag och säkert många andra ser fram mot din återkomst till bloggen med nya friska tankar och kommentarer!

        patrik blom

        6 juli, 2011 at 13:39

   • Många judar har psykiska problem, som Ricki Neuman (stängde in sig i en lägenhet i Tel Aviv och pissade ner sig), Dror Feiler, Leif Zern, Göran Rosenberg etc

    * * *

    Gotiska Klubben sa: ”Många judar”. Bli inte för generell är du vänlig. ”Vissa judar” är ett mer gångbart uttryck rent juridiskt. Vänligen kommentera inte denna kommentar.

    Förortskärring

    1 januari, 2013 at 15:21

  • http://en.wikipedia.org/wiki/Nakam
   .
   Vi Svenskar, nordgermaner är föremål för ett Nakam 2:0

   Förortskärring

   1 januari, 2013 at 15:24

 7. Här är ett föredrag av Shlomo Sand, professor i Tel Aviv, som hävdar att det judiska folket är uppfunnet. Allt han berättar om det judiska folket är riktigt. Däremot hans tal om khazarjudar och masskonverteringar är överdrivna. Politiskt står han antagligen till vänster men föreläsningen är annars intressant. Ett måste för de som är intresserade av frågor om judisk identitet. Han refererar till sin bestsellerbok ”Skapandet av det judiska folket” i videon.

  deulf

  5 juli, 2011 at 05:32

 8. Angående judediskussionerna vill jag varmt rekommendera den här fullständigt briljanta och ögonöppnande filmen med den amerikanske nationalistledaren och fysikprofessorn William Pierce:

  Nils

  5 juli, 2011 at 13:21

 9. […] nu. Kanske Peter Wolodarski och hans likasinnade börjar inse att judarna i Europa blivit allt mer trängda inför de muslimska krafter de öppnade […]

 10. […] här, om enskilda aktörer som Olle Wästberg här, om Jan Millds syn på agendajudar här och här, om judinnan Barbara Spectres agenda […]


Kommentarer inaktiverade.