Gotiska Klubben

Document.no publicerar Breiviks inlägg

Tänkbart delmotiv som MSM än så länge talar tyst om:  AUFs uppmaning till bojkott av Israel.

Den norska sajten Document.no publicerar samtliga inlägg av massmördaren Anders Behring Breivik. Är det en massmördares åsikter? Läs själva, det han skriver är inget märkvärdigt, inget intellektuellt skarpt, och inget som manar till våld.

Den enda analys Gotiska Klubben klarar av just nu är att Anders Behring Breivik måste ha ett abnormt stort och ondskefullt ego väl gömt och väl organiserat inom sig. Han kommer säkert njuta av all uppmärksamhet som den kommande rättegången kommer medföra. Och jag tror att han – den intellektuella medelmåttan med det jättelika självhävdelsebehovet – längtar efter att få ”framföra sitt budskap”.

De som drar vittgående politiska slutsatser av detta diaboliska brott är nog fel ute, även om Oskorei har en del poänger vad beträffar det massmediala efterspelet angående Breiviks ”högerextremistiska” syn på invandring med mera. MSM kommer betona hans ”antiislamistiska” åsikter, hans ”kulturkonservatism”, hans  kritik av ”kulturmarxism” och ”mångkultur”, men tona ned eller förtiga hans ”proisraeliska” och ”antirasistiska” ståndpunkter.

Nationell.nu har ett dock ett motiv som inte ska underskattas: AUFs uppmaning till bojkott av Israel. Mohammed Omar och Vávra Suk är inne på ungefär samma linje, liksom NI: detta är ett ”sionistinspirerat” dåd. Naturligtvis är deras analyser mer politiska än psykologiska.

Daniel Pool, Expo, som helst vill klämma åt SD, är delvis inne på samma linje ( i direktsändning i norska NRK), men han kallar de bloggar/miljöer där Breivik debatterat för ”antimuslimska”  snarare än ”sionistiska”. Och Expo talar om nynazister. Phuuu…

Nåväl. Jag vet i fan. Det är ett jävla politiserande överallt. Men om någon dödar sina landsmän pga ”mellanösternskäl”, då mår jag ännu mer illa. Hur som helst, någon slags bottom line på Anders Behring Breivik omåttliga hat mot de norska ung-socialisterna (AUF) borde dock finnas. DNs och ABs rapporter övertygar inte.

Stämmer ryktet att Anders Behring Breivik  är samma person som bloggaren Fjordman så får den israelstödjande delen av invandringsmotståndet en del att fundera över. Fjordman är i sanning inget dumhuvud utan en begåvad skribent. Gates of Vienna dementerar dock dessa rykten. Men var håller Fjordman hus, varför dementerar han inte själv? Likväl litar vi på Snaphanen som Gotiska Klubben har stor respekt för:

”Du kan ta mitt ord – som jag tydligen inte lägga in en bild av Fjordman som bevis – att han har ett annat namn, en annan tid och ett annat utseende, och hans vapen är pennan och inget annat. ”

Uppdatering: Fjordman talar ut

Här är Breviks ända inlägg på Twitter, vilket tyder på ett megalomansikt sinnelag liknande andra massmördares inlägg på Youtube innan de utfört sina bestialiska dåd:

http://twitter.com/#!/AndersBBreivik/status/92651821369266176

Helvetet i närbild. Här är den fasansfulla verkligheten bakom rubriken ”82 mördade på Utøya”. Det är knappt man kan ta till sig bilderna. Fasa. Sorg. Och vrede. Vila i frid.

ref: Här är den norska massmördaren vg svd svd svd flashback

Written by gotiskaklubben

23 juli, 2011 den 13:53

Publicerat i Gotiska Klubben

20 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nej, men jag har ett tänk. Läs Jüri Linas böcker. Googla! Du kanske hittar något.

    Ander Sand

    24 juli, 2011 at 10:01

  2. […] Omar Balder Gotiska Klubben The Occidental […]


Kommentarer inaktiverade.