Gotiska Klubben

Forza Marcus Birro!

Efter att blivit utslängd av hycklande TV4 fick Marcus Birro ett eget TV-program av Expressen, Birros Bord. Forza Birro! Och heja Expressen!

I senaste avsnittet gästades Birros Bord av den duktige författaren Stig Larsson, samt av Gotiska Klubbens idol, Peter Wahlbäck. Att Birro ens klarar av Wahlbäcks alla inhopp, påhopp och råsopar, visar att Birro har både humor, tålighet och självdistans, även om man kan ana att Birros ego skriker som en vild och brunstig hingst inombords. Rolig duell, alltså. Dessutom fick vi se en rolig film där Wahlbäck hånar Expressen, som åter börjar fatta galoppen genom att visa filmen.

Ärligt talat, Thomas Mattsson, Peter Wahlbäck borde vara ständig bisittare i Birros Bord, med en mikrofon som kan styras från Birros hand. Då kan Birros Bord slå all annan intervju-TV i Sverige. Ja till och med Skavlan. Marcus Birros stora hjärta och uppriktiga ärlighet borgar för detta.

Kanske skulle Birros Bord tjäna på bättre research, ett snabbare tempo och litet mer närvarande kameramän. Samt att Expressens alla artiklar och videos runt Birros Bord, gav länkar till de bloggar som kommenterar programmet och dess gäster.

Vi tror att Birro kommer gästas av många spännande gäster och rekommenderar varmt programmet. Vi tror också en del annat, som vi inte vill gå in på just nu. Vi anar.

Written by gotiskaklubben

28 oktober, 2011 den 14:15

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Krogbordsnivå, slänga käft, attityd och street credibility: jag kan förstå att du gillar sånt här Goten.

  Vore kul att svinga en bägare någon gång. Har du vägen förbi Härnösand så call me. Jag har en krog inom synhåll från köksfönstret: Matverkstan, Storgatan, alldeles bredvid Västra kanalen!

  Gk sa: Absolut Svensson! Jag dyker upp som en Kalle Sändare i telefonen, eller som en Swedenborgs ängel i dina drömmar, när du minst av allt anar det.

  Svenssons Sving – Helenas Hö – Gotens Golv – vi borde alla ha var sitt TV-program!

  svensson

  28 oktober, 2011 at 15:10

 2. ”den duktige författaren Stig Larsson”

  Haha, inte Stieg då!

  Gk sa: ett dubbelskämt, faktiskt… 🙂

  Nils

  28 oktober, 2011 at 17:42

  • Det är skillnad på Stig och Stig! Båda födda samma år. Kommer från samma ort – Skellefteå. Kom tll stora staden Stockholm som lantisar samtidigt. Drog lott om vem som skulle lägga till ett e. Expo-Stieg förlorade.

   Jag gillar Thomas Mattsson av skäl som jag inte tänker gå in på här. Vad jag skulle vilja veta dock är hur många tittare Birro har! Utan tittare en nolla. Många ögonpar en lyckad figur!

   Helena Palena

   28 oktober, 2011 at 18:50

   • Birro kommer bli stor i den här typen av media.

    Att Expressen inte hajar hur de ska göra är deras privilegium.

    Helenas Hö eller Palenas Podium, Välj själv. 🙂

    gotiskaklubben

    28 oktober, 2011 at 19:52


Kommentarer inaktiverade.