Gotiska Klubben

DN-judarna och de syrianska aporna

Medan judiskt orienterade Dagens Nyheter fortsätter att ljuga, mörka och förtiga det som sker i Sverige, tar idag Aftonbladet bladet från munnen: ”Syrianska har apor på läktarna” säger Ängelsholms tränare, Mats Karlsson.

Nu kan svenska folket välja vilka de tror på,  på DN-folket, eller på Fotbolls-Sverige som kommer till tals när Aftonbladet äntligen öppnar sanningens dörr på glänt:

”Förbjud allsvensk fotboll i Södertälje

”Ängelholms ordförande Mats Karlsson är fullständigt rasande över hur det gick till på läktaren i kvalmatchen mot Syrianska.
– Folk spottade mig i ansiktet, skrek könsord. Det är det värsta jag någonsin varit med om, säger han”

– Man ska inte få spela allsvensk fotboll i Södertälje. Jag ljuger inte om jag säger sju-åtta allsvenska klubbar har hört av sig till mig och håller med. ”

Alla som kan historien om Södertälje vet att det är Peter Wolodarskis favoritideolog, manipulatören Jerzy Sarnecki, som bär den största skulden till den katastrof som redan utbrutit i staden. Åtminstone för svenskar.  Han satte ribban med sitt ”bara bus” för ett antal år sedan.

Lyssna på dessa två tjejer som blev överfallna och nästan dödade av tjugo syrianer/assyrier i Södertälje. Idag är förövarna med stor sannolikhet Assyriska hulliganer och de vet att de kan fortsätta hur lång som helt. Varför? Jo, de har Jerzy Sarnecki och DN-judarna på sin sida.

Written by gotiskaklubben

13 november, 2011 den 11:29

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Skrämmande! Hur kan det få fortgå? Krig inför öppen ridå. Mår illa när jag ser Sarnecki. Vill kräkas.

  Gk sa: Man kan ju hoppas att idrottsklubbarna gör något gemensamt, Södertälje är dock redan förlorat territorium och har väl utvecklats till ett autonomt assyrisk/syrianskt samhälle. Precis som Sarnecki & Co räknat med. Detta är otäcka människor och inte mkt talar för att de kommer att bli avslöjade av gemene man inom överskådlig framtid.

  Svea

  13 november, 2011 at 13:24

 2. Jag fick reda på den här händelsen via PI tror jag. Men, jag tycker att de i ärlighetens namn borde ha tagit upp engagemanget och kampanjandet från den här syrianska journalisten? Ett mantra (korrekt såvitt jag kan bedöma) mot muslimer är bristen på engagemang och fördömanden från ”moderata” muslimer mot terror och islamisk facism. När nu syrianerna visar just sådant engagemang (enligt inslaget) så bör det tas upp? Om inte annat hade det varit intressant med en kritisk granskning av detta påstådda engagemang. Och kanske en problematisering om varför det kommer först nu (lär ju ha huserat våldtäktsligor i södertälje långt innan den här händelsen).

  Ledsen att jag inte kommenterar Gotens poäng och fotboll och sånt och att jag talar smått OT. Jag har helt enkelt ingen relation till fotboll. Och jag avskyr redan DN och snackisnacki så jag har inget att tillföra där.

  Gk sa: Jag antar att det är videon du syftar på. Den och en annan video är borttagna flera ggr av SvT, men poppar upp då och då.

  MartinA

  13 november, 2011 at 14:22

  • Svt är ju fanimej inte kloka. Slänga TVn var det bästa jag gjort i mitt liv.

   MartinA

   13 november, 2011 at 15:18

 3. Syrianer är inte muslimer – om det kan ha med saken att göra?

  Gk sa: Inte mkt, kanske dags för SD att vakna upp och inse att problemet är mer komplext än islam.

  senex

  13 november, 2011 at 16:40

 4. När jag läser detta slår det mig?
  Adolf Hitler med sina hejdukar borde fått ett år till på sig samt hjälp av Josef Stalin som hade liknande uppfattning om judar och problemet varit löst? Nåja, vi har dem i USA som styr politiken i Mellanöstern, men staten Israel hade förmodligen inte funnits. Således inga problem i Södertälje heller.

  Gk sa: Vi ska akta oss för den typen av formuleringar, strykes därför, men att DN-judarna bär en stor del av skulden för destruktionen av Sverige är helt klart.

  Stig Palm

  13 november, 2011 at 16:43

  • HÖ HÖ…om inte OM funnits hade vi levt i den bästa av världar.

   Stig Palm

   13 november, 2011 at 21:04

 5. Det måste vara rekord i feghet att ett helt gäng pojkar ger sig på ett par ensamma flickor.
  Dessa ovärdiga oduglingar borde ombedas att ta livet av sig.

  Markus Andersson

  13 november, 2011 at 20:59

 6. En annan rubrik i nyhetsflödet på temat fotboll och judar:
  http://www.svd.se/kultur/serios-bastsaljare_6630878.svd
  .
  Varför intresserar sig en oatletisk highbrow-jude för förorts-fotboll?

  3ichenblatt

  14 november, 2011 at 10:48

  • Också en bra fråga.

   Utskällde Björn Ranelid som recenserade Zlatans bok i SvT – på ett för övrigt ganska så häftigt och kul sätt tycker jag – noterade samma sak.

   Ranelid kritiserade i några bisatser överklassjuden Lagerkrantz för att klappa Zlatan på huvudet genom att låta honom komma till tals i boken med uttryck som: ” typ det…typ det…typ”.

   Zlatan är kung och filosof på planen, menade Ranelid, och man behöver inte stigmatisera honom som enbart en Rosengårdsprodukt genom att återanvända hans typiska typ talspråk, i böcker. Så som den arrogante David Lagerkrantz gjorde 200 gånger.
   Klokt sagt av Ranelid.

   På samma sätt hånade typ 08-judar och annat slödder Björn Borg en gång i tiden.

   gotiskaklubben

   14 november, 2011 at 10:59


Kommentarer inaktiverade.