Gotiska Klubben

Den övererotiska roboten Annie Lööf

Såg ni debatten mellan Annie Lööf och Jimmie Åkesson igår? Åkesson får hyfsat godkänt utifrån förutsättningarna. Han var balanserad, lugn och saklig. Men varje lag måste också ha en buse – en ful och elak jävel – som man kan skicka fram mot falskspelare som Annie Lööf. Gentlemannen Jan Milld gör vad han kan i denna video. Men räcker Millds analys? Nej, knappast.

Det är uppenbart att Annie Lööf är en politisk robot som lärt sig den gängse retoriken. Hon fixar skickligt  – än så länge – att att bygga ihop arbetskraftsinvandring med ”humanistisk invandring” till en retorisk evighetsmaskin, som aldrig försvarar argument på den ena flanken utan i stället byter flank i svaret. Varför ens fokusera på sakargument mot denna rödhåriga maskin?

Hur ska man då tackla en övererotisk karriärflicka som Annie Lööf? En flicka som förtrycker sin egen kvinnlighet och sina egna känslor – ja, hon har ju känslor. En verbal spark mellan benen? Nja, det finns nog bättre knep. Jag tror man ska sikta in sig på hjärtat, fittan och pundhuvudet på en och samma gång. Och hur gör man det? Man får lära sig. Man lockar väl fram ett berömmande leende. Eller något gulligt ur hennes barndom. Sedan tar man fram yxan. Och har man inga egna känslor är hon i princip ointaglig, den söta, övererotiska och aningen labila Fru Annie Lööf.

( tack för inspiration, MW)

Written by gotiskaklubben

2 december, 2011 den 11:51

Publicerat i Gotiska Klubben

33 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Övererotisk, det vet jag inte. Det hamsterfärgade håret kan väl ändå inte vara det övererotiska. Inte den svaga begåvningen eller den ganska fula näsan heller. Ung kanske, men många andra är unga med.

  Utseendemässigt ser hon ganska alldaglig ut. Jag kan måhända ha missat detaljer i hennes speciella erotiska utstrålning :), eller så har jag druckit för mycket mjöd.

  botvid62

  2 december, 2011 at 20:00

  • Skönheten sitter i betraktarens ögon.
   Du kanske har druckit henne vacker som varande en vanlig metod.

   Stig Palm

   3 december, 2011 at 18:18

   • Ska det diskuteras nymfomani (överesexuell läggning) måste Fellini med, även om Robot-Annie inte är jämförbar med Volpina:

    gotiskaklubben

    3 december, 2011 at 18:39

 2. Gk sa:….”Det är uppenbart att Annie Lööf är en politisk robot”.

  Det var en ganska träffande beskrivning av Gk.

  Det är någonting osvenskt (amerikaniserat?) alltför välputsat och välpolerat med Annie Lööf, som kanske faktiskt kan leda tankarna till en fullprogrammerad robot av något slag, som har inprogrammerade standardsvar som liksom ramlar ur henne utan att hon själv riktigt är inblandad, eller något sådant….

  .Det är nästan så man skulle kunna föreställa sig, eller på ett lite otäckt sätt kunna förvänta sig, att det när som helst skulle kunna inträffa något slags elektriskt avbrott till ”roboten”, som då skulle medföra att AL plötsligt skulle stanna av och stelna till och bli tyst, därför att kontakten till hårddisken med all lagrad data hade brutits…

  Det är verkligen något lite obehagligt robot-aktigt över AL…

  Josefina Bergfast

  2 december, 2011 at 20:42

  • P.s.
   O.T.

   Sverige är kanske redan fullkomligt ”ockuperad av främmande makt”? Det visar sig då kanske främst inom massmedia, men också inom politiken….

   Inom massmedia finns det nästan inga svenska programledare som kan förmedla någon stabil, sund och sansad svenskhet, med svensk charm, intelligens och vänlighet. Undrar t ex varför Kristian Luuk är programledare för På Spåret? Han är så otroligt tråkig, livlös och charmlös så han förstör hela programmet.
   Fredrik Lindström borde ha fått större ledarplats i programmet, t ex som programledare, eftersom han är den som har charm av de två….

   D.s.

   Josefina Bergfast

   2 december, 2011 at 21:34

 3. Vilka man ar det som fastnar for sadana kvinnor som Annie loof ?

  Bert Jonsson

  3 december, 2011 at 05:10

  • Rödhåriga kvinnor?

   gotiskaklubben

   3 december, 2011 at 09:02

 4. Nu ska du inte tala illa om robotar. Vi har faktiskt många framgångsrika dylika, som Landsfadern, Juholt och Carl Bildt. Det är nog inte många som tror att Carl Bildt är en robot, men så är det, en riktig duracellkanin…

  Lapsus Dei

  3 december, 2011 at 21:32

  • Det är bra att du håller med. Du verkar påläst.

   Har du hittat fler svagheter hos Annie Lööf.

   Vi talar öppet på denna blogg, så du behöver inte vara blyg.

   gotiskaklubben

   3 december, 2011 at 22:06

 5. Mja,tycker väl inte att Annie Lööf har något speciellt erotiskt över sig,skulle dock vilja ge henne en ordentlig dask i baken 🙂

  Robot håller jag dock med dig om Goten,men jag undrar om Annie verkligen är så blind och korkad att hon inte förstår att hennes vansinniga politik håller på att fördärva hela vårt land,ser hon inte att vi är på väg mot ett stort jävla isberg?Tror att medelsvempa genomskådar Annies floskler,iallafall de medelsvempas som bor i dom större städerna.

  Åkesson behöver bli betydligt tuffare i såna här debatter,karln har ju för fan öppet mål mest hela tiden känns det som,men det går kanske inte hem i stugorna,jag tycker dock att det bara är att ”smälla” på!
  Det är många som är trötta på galningar som Annie Lööf.

  DIF117

  3 december, 2011 at 23:04

  • Övererotiska människor har i regel känslostörningar, så en dask i rumpan kanske kan få motsatt verkan. 🙂

   Jag tror också att Annie ljuger, även för sig själv, delar av sig själv. Annars skulle jag inte skrivit det jag skrev. Så låt oss hjälpa henne att avslöja sig själv.

   Åkesson kanske inte har så många val, och hade han det så är svensken i allmänhet alltför korkad för att förstå och ta in. Men allt kan förändras.

   Och det är nog fler än vi som vill få Annie ur balans, framförallt Mp och V.

   gotiskaklubben

   3 december, 2011 at 23:28

 6. Det här med Annie Lööf´s eventuella övererotiska läggning är kanske något för journalister att intervjua mannen hon är gift med om?
  Han om någon borde veta hur mycket och vad för slags sex hon går igång på?
  Jag var med en troende SSUare för länge sedan och precis som med tjejerna från Pingstkyrkan gick hon igång på någon sossegrej och de andra om Jesus.
  Kalla detta perverst men så är det. Vi har olika behov. Fru Lööf är en farlig person, då hon än så länge, med sitt eviga leende och pladder kan förföra många enfaldiga väljare. Så ni Centerpartister och andra se upp med denna kvinna!!!

  Stig Palm

  4 december, 2011 at 02:10

  • Vi kan på goda grunder antaga att Annie Lööf har de åsikter hon har för att hon tror att de ska gagna hennes karriär bäst.

   Men när vi även börjar misstänka att hon inte ens tror på sig själv, ja då är alla lagliga metoder välkomna för att avslöja henne, även de låga, simpla och vidriga.

   Det var ungefär min tanke.

   gotiskaklubben

   4 december, 2011 at 09:44

 7. Annie är väldigt rynkig för att vara precis trettio. Hon har taget efternamn. Har hon färgat hår?

  Jag

  4 april, 2014 at 19:34

 8. Med tanke på Annie Lööf’s fäbless för invandrare kanske en neger med ett kraftfullt kopulationsorgan skulle vara något för henne? Speciellt, som det sägs här, hon var erotisk och kanske ‘hungrig’ på nämnda organ?

  Stig Palm

  4 april, 2014 at 19:42


Kommentarer inaktiverade.