Gotiska Klubben

Hanna Widerstedt spränger miljonvallen på Youtube

Nu har över en miljon svenskar älskat och hatat Hanna Widerstedt på Youtube. Och då talar vi bara om denna film. Man behöver bara två ord för att recensera Hanna:
Great Performance! 

”Förspel är för bögar”

Written by gotiskaklubben

30 januari, 2012 den 18:22

Publicerat i Gotiska Klubben

24 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ha, ha, ha..

  robert Stenkvist

  30 januari, 2012 at 20:52

 2. Fy fan för att mysa jag håller med dig helt. Knulla sen borde brudarna förvandlas till en back öl……

  Sverkersson

  30 januari, 2012 at 21:20

 3. Instämmer: hahaha! Förbaskat kul. Och så mycket hat, men hon bara kör vidare.

  Nordbo

  30 januari, 2012 at 21:36

  • Men tycker som sagt det är irriterande att bli kallad för hora av invandrarbrudar! Dom har inget vett i skallen och så klagar dom på att folk kallar dom för horor!!
   Tack för en trevlig stalker-tidning! Läser den varje dag, eller, varje gång det står något om mig! Hihi

   Hanna Widerstedt

   31 januari, 2012 at 02:02

   • Hanna, jag tror att du har din fars demoner i dig. Skriver och snart om dig igen.

    gotiskaklubben

    31 januari, 2012 at 16:07

 4. Den judiska provokatören Robert Assberg intervjuar Hanna Widerstedt om hennes privatekonomi efter att förhört sig om de registrerade inkomstförhållandena på Skatteverket.
  http://catchup.radio1.se/catchup_radio.php?id=5994&category=24&type=audio
  En turk ringer sedan in till programmet och hävdar att hennes svenska har en misstänkt brytning (eftersom han inte vet skillnad på accent/brytning) varpå hon svarar att hon umgås med latinos. En annan kvinna som ringer in menar att Hanna Widerstedt talar utan regelmässig grammatik.

  3ichenblatt

  31 januari, 2012 at 11:58

  • Tack för länk, ska lyssna. Nu tigger ju Hanna om denna typ av reaktioner. Och Robban hatar ju konstnärer och älskar pengar. Så han gör nog det han tror är bäst för honom och hans pöbelpublik. I vilket fall borde Hanna vara så klok att hon undviker svensk media till att börja med.

   gotiskaklubben

   31 januari, 2012 at 12:09

  • Lyssnade på Radio1 och Robert Aschberg. Tyckte han var ganska bra, trots att han försökte sätta åt henne för skattefusk.
   Hanna gör mig förbryllad.

   gotiskaklubben

   31 januari, 2012 at 16:10

 5. Till Hanna: Jag var ännu värre i din ålder (om det nu är möjligt)! Tur att folk inte spelade in mig när jag var i gång i den ålder… vi hade nog haft mycket kul ihop… jag gillar din stil – det gäller att ha ett svar på allt… att folk sen blir blåa i huvet är ju precis det som är det roliga.

  Jag kände en man som heter Robert Jeppinen. Han gick runt och provokerade folk ute på stan. När det stod tio tolv man och trängdes och ville slå honom på käften grinade han upp sig och sa förtjust: ”Nu börjar vi bli jämspelta!” och sen kavlade han upp armarna. Du är likadan, stå på dig!

  Asgeir

  31 januari, 2012 at 16:56

 6. […] Hanna Widerstedt: "Förspel är för bögar"Robert Aschbergs knivhugg mot Hanna Widerstedt i Radio 1Hanna Widerstedt spränger miljonvallen på YoutubeKrigszon MalmöBjörn Söder och Kent Ekeroth på bal i WienKöttbullebranden i ArbogaAnders Breivik […]

 7. Såg just delar av programmet Debatt, där Hanna Widerstedt blir intervjuad.

  Straxt efter henne kommer Hanne Kjöler in i programmet.

  Det slår mig att Hannas och Hannes dialektuttal och sätt att formulera sig, pausera, betona ord, och också tonläge, väldigt mycket liknar varandra.

  Detta fenomen är vanligt förekommande mellan mödrar och döttrar.

  Därför slog det mig att det faktiskt kanske är så att Hanna Widerstedt faktiskt kanske är Hanne Kjölers dotter.

  Hanna Widerstedt har då till ”uppgift” att förmedla ”den blonda vampen”, ”det blonda sexvåpet”, och ”den blonda striptease-dansösen”, samt ”den blonda ”frigjorda” flickan”, och därmed vara ”förebild” för ”blonda flickor”?

  Hanne Kjöler är ju en ”feminist” uti fingerspetsarna, så det är ju kanske inte så konstigt om Hanna Widerstedt så att säga ”går i hennes fotspår”. Och också då i Hollywoods ”fotspår” kring vad ”blondiner duger till”, och har för målsättningar i livet…….

  Vem vet….

  OM Hanna Widerstedt är Hanne Kjölers dotter, så förstår man att hon kanske inte är så orolig för att kanske utsättas för någonting livshotande i första taget, därför att hon kanske då har ganska så stort stöd och uppbackning för sin ”livsstilsprofilering”, som då så att säga skulle kunna antas ”tjäna ett syfte”.….(kvinnors ”frigörelse” osv.)…

  Hoppas bara att inte alltför många svenska ”blonda”, aningslösa och godtrogna unga flickor låter sig inspireras av Hanna Widerstedt, och inbillar sig själva att det är den moderna, nya, frigjorda och tuffa stilen som nu är ”den rätta” för det skulle nog i värsta fall kunna sluta mycket illa för många av dem i så fall.

  Josefina Bergfast

  17 februari, 2012 at 11:46

  • Intressanta funderingar. Missade programmet. Ska se om jag hittar det.

   Tror att Hanna, vare sig hon narrar, trollar eller är fullständigt naturlig, är en nyttig erfarenhet för många. Hennes jargong är både omvänd grabbighet och en spegel av ett samhälle som oftast är knäpp tyst.

   Det var inte Hannas sexsnack som fick mig att tända. Det var att hon tyckte illa om fattiga. Det är något av det mest ärliga jag hört. Där talade hon för hela Stockholms medelklass, både den småborgliga och den mindre småborgliga.


   Död åt dom fattiga!
   Så blir kanske nästa rubrik om Hanna på GK.

   gotiskaklubben

   17 februari, 2012 at 12:17

   • Såg henne i Debatt! Nä, hon ska inte visa sig i såna program. Gjorde ingen bra figur som sig själv. Såg billig ut och kunde inte prata. Det där med att hon inte gillar fattiga håller inte. Hon är ju fattig själv men det missade Belinda.. Poff! Ballongen sprack.!

    Helena Palena

    17 februari, 2012 at 13:23

   • Jo, jo…

    Det skulle väl vara just Gk som skulle vilja se sig på att vilja skriva något sådant provocerande….

    Men det vore kanske inte så särskilt snällt precis…..

    Josefina Bergfast

    17 februari, 2012 at 13:24

    • @ Josefina

     Jag har träffar många i mitt liv som älskar att snacka och provocera med sex och bajs. Företrädesvis killar.
     Som jag ser Hanna har hon ”fadersdemoner” i sig som måste ut. Dessa blandas med en provokation mot samtiden. Jag har mejlat henne om en ny intervju. Vi får se.

     @ Helena

     Såg inte programmet. Men tror du har rätt. Hanna skulle behöva vidga sina vyer, köra mer efter manus och uppträda på scen istället för att sitta i såna där babbelprogram. Men jag tror inte hon förstår detta förrän hon blivit bortglömd. Mediauppmärksamhet kan knäcka de flesta begåvningar.

     När det gäller ”fattigdomen” så har du även där helt rätt, MEN, det intressanta, enl mig, är inte Hannas privatekonomi, utan vilka attityder och mentaliteter i 08-samhället som speglas genom hennes provokationer och utfall. Den nya medelklassen har idag inget förhållande till vare sig till den gamla borgligheten eller till landsbygden.

     gotiskaklubben

     17 februari, 2012 at 13:57

     • Tror faktiskt inte Hanna W har något alls att komma med om man skippar skitsnacket! Hon behövs inte. Hon är vulgär och hade fula ben och världens äckligaste skor. Bara det! Och all kajal och svärta kring ögonen. Huva! Hade hon istället tonat fram ljus och vän och med samma grodor i munnen – då hadet det kunna bli något!l

      Helena Palena

      17 februari, 2012 at 14:44

      • Låter mkt oroväckande. Om det är så här illa så måste vi nog uppfinna vår egen Hanna Widerstedt. Ska kolla Svt-Debatt.

       gotiskaklubben

       17 februari, 2012 at 15:10

   • I was just checking how you people doing?

    Regarding Hanna:
    Pretty explosive and dimwitted girl! It sounds like she wants to create hot headlines and sell something?
    I highly doubt whether she is what she wants to portray herself in the public. Hanna could be totally a virgin with extreme allegies towards the act of penetration? Who knows?

    Dev Saha

    7 mars, 2012 at 05:05

    • Long time, no see and welcome back, Kung-fu master.

     http://www.politicsforum.org/images/flame_warriors/flame_21.php

     Maya

     8 mars, 2012 at 19:18

     • Thank you Maya for making me laugh! Great point! I should start laughing at myself than using too much of my kung-fu.

      I was rather curious whether Got would be spending his days with SAPO or be crowned as a separatist king of Svearike? It looks like my predictions were totally wrong. Maybe, it is a good thing for Gotiska Club and its members? They are bad but not bad enough to be banished?

      So, the other day, I clicked for Gotiska klubben bookmark and I found Hanna talking to Aschberg on Radio. With that kind of graphic stuff being discussed on radio, even a dead man would come back to life and maybe would love to live another day? Then Hanna’s video! Yes, I fell for Hanna and I made that comment? I hope it is not too offensive for her taste?
      Best regards to everybody,
      -Dev

      Dev Saha

      10 mars, 2012 at 00:02

    • Ja, vem vet. Men frispråkig är hon i alla fall.

     Det bästa hon sagt handlar inte om sex utan om fattigdom: ”Jag har fobi för fattiga människor”.

     Där uttryckte hon vad hela Stockholms medelklass, hög och låg, inte vågar uttrycka så okokt och rått som Hanna.

     http://www.expressen.se/noje/widerstedt-onanerar-i-big-brothers-bikt/

     gotiskaklubben

     8 mars, 2012 at 19:40

 8. Vore jag så röten i huvudet som denna bloda knäpp gök skulle jag gömma mej i en grotta

  Jo

  20 februari, 2012 at 19:23

  • Ja jösses, och jag som trodde…

   gotiskaklubben

   20 februari, 2012 at 19:28

 9. Widrigstedt ?? Men, nej. Jag varken orkar gilla eller hata. Hon har nog av problem med sig själv.

  manckerstroem

  24 februari, 2012 at 10:26


Kommentarer inaktiverade.