Gotiska Klubben

Thomas Jackson går med i Svenskarnas parti

Gotiska Klubben avskyr politik. Den enda orsaken att vi engagerar oss är för att vi är tvungna. Vi röstar på SD, och mkt ska till för att vi ska sluta rösta på SD. Vi vet att vi skulle bli uteslutna i SD inom 24 timmar om vi gick med i partiet. Men vi går inte med. Och vi kommer fortsätta att rösta på SD. Tills vidare.

När det gäller Nationaldemokraterna och Svenskarnas Parti kan vi för litet. Att de kallas nazister i 08-media betyder inget för oss. Vi håller alla dörrar öppna. Men däremot kan vi säga att vi varken gillar Hitler & co eller nazismen. Det finns inget som är tjusigt med dessa historiska avskum.

Vi kallar oss ”nationalister”, trots att vi inte längre tror på att Sverige kommer fortsätta att vara den nation Sverige är idag. I en tillspetsad situation i Europa skulle vi nog välja ett gotiskt kontaktnät snarare än ett svenskt. Så är det. Vi är alltså inte utpräglade ”svenska nationalister”. Vi tror tyvärr inte längre på Sverige som nation. Inte så som Sverige ser ut i dag. Däremot gillar vi alla typer av separatister. Tänk ett Gotland, fritt från 08. Vilken dröm! Eller ett Värmland, eller ett Gotaland eller Skåne!

Hur som helst så tänkte jag intervjua Svenskarnas parti, när nu Thomas Jackson gått med där. Gör det senare, kanske i helgen. Tills vidare, några korta frågor till Thomas:

– Vad är det som är så jävla bra med Svenskarnas Parti? Och vad får dig att tro att du kan göra någon nytta där? Det enda som kommer att ske är att du blir utesluten överallt. Är du beredd på detta?

ref: Regeringens expert går med i nazistparti AB Svt Realisten Flashback Twitter

Written by gotiskaklubben

26 mars, 2012 den 16:24

Publicerat i Gotiska Klubben

22 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Problemet med SvP är väl att — oavsett om de kallar sig nazister eller ej — de har en slags etnisk sharia på programmet, där fel etnicitet, inkl judar, kommer att ge andra klassens medborgarskap, om de inte utvisas. Såna ideologier ”råkar” förutom totalitarism alltid ge tragedier.

  Är möjligt att företrädare för partiet inte vill erkänna det — och tror inte att Jackson förstått det –, men då ideologi (ger politiken) kretsar runt etnicitet och gener är det ofrånkomligt. Partiets koppling till militanta SMR också läskigt.

  Beträffande SvP har jag sett att bloggaren ”Sverige idag”, länkad av SD Kungsbacka (i sin tur anhängare av Kasselstrand?), avrådde från att rösta på SD med uppmanade att rösta på just SvP dagarna före valet 2010. 😦 Ska SD bli ett 2-siffrigt parti, med kraft 2014 får man hålla radikalare i ”SD väst” korta. (Minimikrav som ett slags stramt koppel? Bye-bye om ”det svinas” ohejdat; politiker där haussar ännu Zeilon.)

  Såg flashbacktråd om att SD värvade/sökte värva Jackson 2002, där Tommy Funebo, som sen fick dåliga erfarenheter och brändes i SD ordnade det. Funebo skriver rätt välvilligt om Jackson 2007-2008:
  http://sverigedemokraterna.blogspot.se/search?q=jackson

  Men i och med detta är Jackson körd för värvning till SD. Att han går ur SvP med en tydlig förklaring om sånt i SvP han missat plus karenstid kanske kan göra honom möjlig i SD igen?

  Önskar man stor omedelbar repatriering av invandrare (totalitärt kaos och vilken poäng? Bättre bromsa invandring och erbjuda återvandring) är ND vara ett bättre alternativ, men även de solkiga av flirtar med nassar i SMR…


  Markus Andersson ger kanske typisk högerextrem kommentar. Bara FP och S nazister och Aftonbladet ska fängslas för en artikel. Var döms journalister till fängelse för artiklar? I typ nazistiska länder.

  ma

  26 mars, 2012 at 23:26

  • Själv upplever jag det som att din världsbild är lika utopisk som liberalernas eller den som marxister påstår sig ha. En tjusig tanke som inte fungerar i praktiken. Ni drömmer om en frihet och en värld som inte finns och aldrig kan finnas. Det närmaste vi kan komma en sådan värld, är just genom ”totalitarism.”

   Istället för att fantisera om en värld där alla medborgare är ”lika mycket värda” så är det dags att vakna och inse att det är vi eller dem. Om inte minoriteterna är andra klassens medborgare, så gör de OSS till andra klassens medborgare. Valet står bara mellan vem du vill skall vara andra klassens medborgare. Förbjuder du inte vissa etniciteter att ha makt och frihet, så tar de hela kakan. De nöjer sig inte med lite, eller lika mycket som vi. Det är bara allt eller inget. Vill du att ditt eget folk skall kontrollera media, ekonomi och politik i ditt land, eller vill du att något annat folk gör det åt dig, i deras eget intresse? vill du att ditt eget folk skall få åtnjuta de sociala trygghetssystemen, eller skall dessa resurser gå till andra folkslag? Vem skall få jobben i Sverige, vem skall få bostäderna? Vem skall äga naturresurserna?

   Antingen repatrierar du främmande folkslag, eller kan du strunta i det. Återvandring är knappast speciellt attraktivt för de som har nästlat sig in här, dessutom blir även det på din bekostnad. Det finns inga icke-radikala lösningar på problemet. På samma vis är det med t.ex journalister, antingen fängslar man dem (kontrollerar dem) eller kommer de att bära sig åt hur de vill och se till så att du blir fängslad om du inte tycker som dem. Speciellt när journalisterna tillhör främmande folkslag som du inte vill repatriera eller göra till andra klassens medborgare. Då binder du snaran kring din egen hals, och det är bara för dem att hissa upp dig.

   Detta beror delvis på naturen, evolutionen, konkurrensen och allt det där. Det som vi inte tror på i Sverige eftersom vi har den humanistiska religionen istället som säger att människan är det enda däggdjur som inte går att dela upp i underarter och inte kommer att konkurrera med andra människor. Människor bara pussas och kramas och tycker om varandra istället för vi är alla lika och alla lika mycket värda. Samtidigt som andra däggdjur dödar varandra för minsta lilla och även dödar sina barn om det behövs. Men människor skulle aldrig få för sig att göra något styggt för att överleva. Människan DÖR HELLRE av att dela med sig och vara snäll än att konkurrera med andra. Eller hur? det har vi blivit fostrade med.

   Denna synen (lögnen/religionen) är främst etablerad i västvärlden, vad de också underlåter att berätta för oss är att andra folkslag inte delar den. Andra folkslag har ofta inte ens förståelse för de begrepp som harvas här med rättvisa, heder, moral, dela med sig, ”solidaritet” osv. andra folkslag agerar i naturligt egenintresse och har varken förståelse eller intresse av att hjälpa oss eller bry sig om oss eller ens förstå vårt perspektiv. Om något djur är så dumt så han skänker bort sitt territorium, sin föda, sina resurser och sina honor, då kommer han att dö ut och det utnyttjas av andra djur. Så fungerar naturen. I Sverige hånar man glatt kristendomens religiösa syn på vissa saker t.ex skapelsen, men den humanistiska religionen är tusen gånger dummare.

   dubium

   27 mars, 2012 at 09:18

  • @ Ma. ”Markus Andersson ger kanske typiskt höger”…Hur kan du nedlåta dig till sådana där urgamla unkna kuksugarverser ? Som anonym liten fegis dessutom…
   Ja eftersom någon alltid måste vara nazist i det här samhället röstar jag för att det är folkpartisterna och såssarna som är de verkliga nazisterna.
   Journalister och andra makthavare som missbrukar sin makt och ärekränker och förtalar laglydiga och skötsamma medborgare ska självklart straffas eftersom förtal är ett brott enligt Sverige Rikes lag, ett brott som enligt lagtexten kan ge upp till två års fängelse. De ska sitta av sina år på kåken precis som andra brottslingar. Inget nazistiskt med att hävda att lagen även ska gälla makthavare.
   Och maktmissbruk är det värsta av brott anser jag. Men oroa dig inte, jag sitter i min lilla vedbod och tycker så och har inga ambitioner eller ens någon lust att ens försöka mobilisera mina två hundar i något slagkraftigt politiskt projekt.

   Markus Andersson

   27 mars, 2012 at 23:47

 2. Inte omöjligt att doktorn kan bli den lilla tuva som stjälper ett stort lass. Man skall inte underskatta en läkares auktoritet, i synnerhet när han uttalar sig i en fråga han har kunskap om. Minns någon den ungerskspråkige protestantiske pastorn i Timisoara?

  senex

  27 mars, 2012 at 07:31

 3. Sverige är inte längre en nation utan en ihopkrafsad temporär allians som kommer att bubbla över inom en överskådlig framtid, tro mig.

  Kurt

  27 mars, 2012 at 17:10

  • Bra formulerat. Utveckla gärna detta.

   gotiskaklubben

   27 mars, 2012 at 17:49

 4. Hej, jag tyckte jag fick till en kul kommentar på http://www.nyheter24.se
  kopierar över den hit också:

  Hej!

  1. Svenska journalister ser sig tydligen som det nya prästerskapet som diktatoriskt skall bestämma vad människor får tycka. Detta är patetiskt.

  2. När jag gick med i SvP sa jag att jag är konservativ och traditionskristen. F.ö. jag ser självklart att alla människor har samma värde och bor betydligt mycket hellre i ett land med skötsamma ärliga afrikaner än svenskar som ljuger som svenska journalister.

  3. F.ö. anser jag SvP:s partiprogram bör nyanseras så det inte har den rasistiska ton det har nu. Jag menar dock att en del av punkterna är så pass bra att man får kompromissa. Är ledningen alltför hård på principer, är det alltför lågt i tak så får man givetvis lämna partiet. Generellt sett så tror jag man måste inse att det är skillnad på att gifta sig ch gå med i ett parti. Det är väl alldeles självklart att man sakll få rotera runt i och pröva en massa olika partier innan man bestämt sig – eller får man inte göra det heller för de nya prästerna journalisterna? Då har ni verkligen inte fattat demokratins villkor!

  allt gott till Er i alla fall

  Och kristelig kärlek till er också , som minsann behövs på denna extremliberala blaska där man tycks tävla om vem som haft mest sex- våra vänner muslimerna har betydligt bättre moral än ni på denna tidning! Kanske ska ni tävla i vem som har mest ångest också?

  mvh

  Dr. Thomas Jackson

  Idag av Dr. Thomas Jackso

  Dr. Thomas Jackson

  2 april, 2012 at 16:46


Kommentarer inaktiverade.