Gotiska Klubben

Mångkulturellt kvinnogräl på Twitter

Judinnan Paulina Neuding har i en artikel i Jerusalem Post använt namnet ”Muhammed” när hon beskrivit antisemitismen i Malmö. Detta fixar inte kurdiskan Dilsa Demirbag-Sten. Och nu är tanterna arga på varandra. #neuding

Written by gotiskaklubben

10 april, 2012 den 11:37

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hon skulle använt Ahmad istället,

  Rim Rutsdotter

  10 april, 2012 at 12:37

 2. Worry no more my friends! While many Muhammeds are being procreated in large quantities, it will be only matter of time when northerners will get the sweet taste of the religion of peace. Jews might have been the problem but they followed at least the law of the land. The new commers would not give you a chance. It is you, who will be forced to adapt to the new rules! Fight the trend or flee!

  devsaha5

  10 april, 2012 at 12:56

 3. mirotanien

  10 april, 2012 at 15:00

 4. Jaa, Kvitter, eller grälmedia. Skrattmåsen jagar Tofsvipan… 🙂
  Hur många år till den dag då Malmö är den nya Gazaremsan, komplett med murar, torn och taggtrådsstängsel…? Då ”Malmöborna” skjuter Qassamraketer mot tex Köpenhamn, och Danmarks flygvapen svarar. Pirater i Östersjön igen? Att importera andra kulturer kan bli hur spännande som helst…

  Hjalmar

  10 april, 2012 at 16:03

 5. Tjena Goten, jag åkte på en varning med hot om avstängning av twitter efter mina tweets till tanterna 😀 undrar vem av dem som blev så förnärmad att hon anmälde mig?

  Nå, visst har Neuding rätt i att situationen i Malmö spårat ur, det som gör mig äcklad är att hon behagar skriva om eländet när det är judarna som får smisk av elaka mohammedaner och Reepalu slänger ur sig korkade grejer om judar SD och synagogan, men hon kniper när svenskar svenskar på daglig basis rånas misshandlas och våldtas i Malmö. Jag misstänker starkt att Neuding bara är en judechauvinist som skiter i svenskarna och enbart bryr sig när hennes eget folk får pisk, Detta fattar väl den präktiga Dilsa oxå och det är väl därför det blev denna tramsiga diskussion mellan tanterna, där Dilsa ville försvara muslimerna från Neudings lite svepande argumentation i sin judisk/tribalistiska pamflett och gjuta lite olja på de antimuslimska vågor Neuding gett upphov till. Precis som du var inne på Goten så är båda dessa tanter för mångkultur och avskaffandet av Sverige och ingen av dem bryr sig ett skit om att svenskarna kommer vara i minoritet i sitt eget land om en sisådär 30 år, tvärtom så välkomnar de detta och jobbar aktivt för att det ska gå så fort som möjligt.

  Lite lustigt är det att notera hur hela kontrajihad pöbeln på twitter är helt till sig i brallan över Neudings artikel, men inte en enda klarar av att tänka ett steg till, och det är lika patetiskt som tanternas pseudobråk!

  DIF117

  10 april, 2012 at 16:29

  • Oj då, det var väl inget märkvärdigt du skrev. Du kanske skrev ”judinna”. Suck.

   Jo, både Paula och Dilsa är båda två för fri invandring. Och att deras respektive klaner drabbas är mig därför ganska egalt i perspektiv av hur skåningarna har drabbats.

   Hela diskussionen är märklig. Reepalu kommer med konstiga och halvt lögnaktiga påståenden stup i kvarten, samtidigt som han ibland säger bra saker om tillståndet i Malmö. I sak har nog Paula rätt om hennes uppgifter är korrekta, och att vänstern reagerar som det är är ganska förväntat, de verkar närmast dyrka muslimer. (Precis som vissa fanatiska judehatare)

   Jag kan förstå att SDare är förtjusta i att få medhåll av Paula, men de borde se längre än så. Hon kommer ändå aldrig se på dem annat med än förakt.

   gotiskaklubben

   10 april, 2012 at 17:17

 6. ”Sluta bråka nu, tanter, ni är båda för massinvandring och mångkulturalism. Vad hade ni väntat er?”

  Tack för att gott skratt. 🙂

  1984

  11 april, 2012 at 21:16


Kommentarer inaktiverade.