Gotiska Klubben

Nu drar Cirkus Anders Breivik igång – är ni redo?

Frisk, sjuk eller både och…? Counterjihadist, rasist, nazist, eller bara en helt vanlig högerextremist? Kan en man som dödat sina egna landsmän verkligen kallas rasist? Frågorna lär bli många och glädjen bland alla skuldbeläggare går inte att ta miste på.

Min egen åsikt om Anders Breivik: han bär sin egen skuld och borde avrättas. Det finns inga förmildrande omständigheter. När det gäller ”hans” antimuslimska manifest finns det en hel del bra saker i det, och en del som är allt för prosionistiskt och fanatiskt.

Aftonbladet namnger de sakkunniga vittnen som ska medverka i rättegången, bland annat vår egen tokstolle Mattias Gardell, samt den amerikanske författaren Bruce Bawer, Mullah Krekar, och de norsk-judiska counterjihadisterna Peder Nøstvold Jensen (Fjordman) och Hans Rustad från document.no. Noterat: document.no benämns  ”högerinriktat” och inte längre ”högerextremt” av AB.

Frågan som blir alltför känslig att ta upp och samtidigt svår att undvika: Breiviks förhållande till Israel.

nrk svd #breivik

Written by gotiskaklubben

10 april, 2012 den 09:25

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Han är en desperat handlingsmänniska i ett samhälle där det finns fler som behöver torkas i röven än som kan sköta ett jobb. Norge är helt sjukt i behov av nån sorts uppryckning.

  Men knappast åt det hållet Breivik pekar. Jag tycker att det är helt fruktansvärt alltihop och hade jag fått råda så hade han fått ställa sig på knä dag 2 efter gripandet och så hade jag avlivat honom. Det har jag gjort med kycklingar också och dom har aldrig gjort mig nåt.

  Olyckligtvis har de norska lagstiftarna avskaffat de lagar som gällde under åren efter kriget. Då betraktades såna som Breivik helt enkelt som folkets fiender och så pang = tystnad och de efterlevande fick skämmas resten av sina liv.

  Orättvist det också på sitt sätt men det går inte att skydda sig för alla konsekvenser av sitt handlande i all oändlighet.

  Breivik var ju själv inställd på att nackas efter dådet.

  Vad ni än säger gott folk, så tror jag att det hade varit det enda riktiga…

  Världen kommer inte att bli en bättre plats för att en massa advokater och vakter skall ha helgdagsersättning för att vakta en flinande fåne.

  Asgeir

  10 april, 2012 at 13:07

 2. Tja, Israel kanske är en lite öm tå i sammanhanget, likväl har det bullrats rätt mycket i media om allt vad denna omslagspojke tyckt, och inte tyckt och Israelkaramellerna har synts ganska väl i påsen även om de inte legat överst.
  Mycket godis har det varit hur som helst runt denna cirkus, så mycket att jag faktiskt känner mig proppmätt på det hela. Men en liten pralin till kanske går ner till nästa Fredagsmys! Men då får det vara någon sådan där sötslibbig godis från den Freudianska barndomspottan igen!

  Markus Andersson

  11 april, 2012 at 17:05

 3. Alltså Candyboxen Brevik från starten: främlingsfientliga chokladpraliner, sötsurt sionistgodis, frimurarlaktris, vapenlicenskarameller, häxvrål med extra konstgödsel. Till detta internetgodis, tempelriddarnougat, manifestklubbor,rosa pridekarameller och en arisk pralinlåda med bara vit choklad för att inte tala om blåögda gelehallon.

  Till allt detta alltså Freudianska extra söta knallgula barndomspottor, svarta polislaktritspickadoler osv osv.

  Markus Andersson

  11 april, 2012 at 17:33

 4. Nej, jag är inte redo.

  Mattias

  11 april, 2012 at 19:59

 5. Lite lustigt det där med klädexponeringen runt Breivikgestalten. Det förekom tidvis något liknande i rapporteringen om de sk ”rebellerna” i Libyenkriget. De avbildades också i chica uniformer liksom ”poserande” med sina tuffa vapen, lite grann som affischreklam för det där klädföretaget (ni vet nog vad jag menar men bäst att inte nämna dom vid namn).
  Om det alltså skulle kunna anas en regissör bakom händelserna som ju utspelats samtidigt pekar allt mot – att det är en kvinna!

  Asgeir

  12 april, 2012 at 09:25


Kommentarer inaktiverade.