Gotiska Klubben

Vapen mot moskéer, Sverige och Saudi

Förra året föreslog Gotiska Klubben att den svenska vapenexporten till Saudi ingick i ett större paket, där wabaisterna från Saudi samtidigt ( 2005?) tilläts börja bygga moskéer och starta skolor i Sverige. Vi läste om detta någonstans, men hittade aldrig några källor eller ytterligare ledtrådar.

Idag känns denna ”konspirationsteori” mer trovärdig än någonsin. Att två länder gör denna typ överenskommelser är heller inget märkvärdigt.

Skulle detta stämma finns det ingen hejd på hur djupt Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt sjunkit.

Svd

Written by gotiskaklubben

26 april, 2012 den 06:53

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kan inte nån duktig paintshopare göra nån rolig bild på dom med bönemössa och slöja?

  Asgeir

  26 april, 2012 at 07:00

 2. Muhamed Omar har skrivit en hel del om hur röda mattor rullas fram för Saudiska intressen i hela västvärlden, och man behöver inte vara något geni för att inse vad det beror på. Angående Reinfeldt och Sahlin så har de hela tiden varit nere på botten och haft snuskiga saker för sig. Den här vapenaffären är bara lilla toppen av ett enormt isberg.

  Markus Andersson

  28 april, 2012 at 00:32

  • Omar har säkert rätt i mkt om Saudi. Hans vinkel är både intressant men också djupt partisk. Omars stöd till Syriens president häromdagen blir väl magstarkt för mig. Såg hans brandtal på Sergels torg på Nätet men kan inte hitta det just nu. Dom som hatar Israel så mkt att de måste hylla regimerna i Iran och Syriens är ute på hal is enligt min uppfattning. Föredrar vad Ron Paul säger om Mellan Östern, ungefär så här: Alla folk där nere har sin egen logik och man ska akta sig för att blanda sig i eller binda upp sig runt något av dessa länder eller folk allt för mkt.

   Tycker det är bra att Kent Ekeroth och SD som enda parti belyser farorna med saudiska skolor och moskéer i Sverige. Men inte ens SD har gjort denna koppling mellan vapenaffärerna och skolorna.

   http://alazerius.wordpress.com/2012/04/23/sammanfattning-av-mitt-tal-pa-sergels-torg/

   gotiskaklubben

   28 april, 2012 at 05:34

   • Tja, generellt är det kanske lite drygt att sitta här uppe vid polcirkeln och veta bäst om hela världen, men den sjukan tror jag inte vi hade innan media började tuta i oss massa strunt. Hur som helst får naturligtvis Omar svara för sig själv, ville bara nämna att han skrivit mycket om Saudi, och belyst en del motsägelser och hyckleri kring frågor runt detta lands inflytande mfl.

    Enig om att Ron Pauls inställning verkar sund och föredömlig. Det enda vi som svenskar, amerikaner, norrmän mfl västlänningar kan och borde begära är alltså att våra länder ska ge fan i andra länders inre angelägenheter.
    Ingen sund individ kan väl tro att det finns några ärliga avsikter i att med våld anfalla främmande länder för att ”skapa” demokrati? Eller att förse ” demokratiska ” upprorsrörelser med vapen? För om så vore kunde väl samma ” demokratiska idealister” även förse den svenska, amerikanska och norska upprorsrörelsen med vapen?
    Men istället avväpnar man de inhemska rebellerna på alla tänkbara vis.

    Markus Andersson

    28 april, 2012 at 13:58

 3. Saudiarabiens störste investerare är en Playboy som kan konsten att föra sig fram i de mest skiftande sammanhang. Han har förbindelser med klanerna bakom Obama och har en väldigt charmerande framtoning. Och sinnessjukt mycket pengar.

  Hans namn är Walid Ibn Talal. Samme kille som ville bygga en moské på Ground Zero.

  Så ser en av de största makthavarna i världen idag ut, en vansinnigt rik och charmig prins som lika gärna kunde levat för tusen år sedan.

  Dom enda som kan hantera sånt här i vår världsdel är tyvärr så politiskt inkorrekta och munkavlar att vi står helt utan intellektuell förmåga att hantera saken.

  Asgeir

  28 april, 2012 at 08:27

 4. Vad anser du om den svenska vapenindustrin i allmänhet?
  En helt annan marknad nu än under totalförsvarets dagar och år.

  Små fåglar

  28 april, 2012 at 17:52

  • Svår fråga och en kuslig utveckling. Ska ta upp det senare. Måste läsa på.

   Generellt tror jag att en alltför aktiv vapenindustri äter upp och korrumperar både politik och övrig industri, även om den till att börja med utvecklar ett lands näringsliv.

   Tror inte att beslut om svenska vapen och dess export längre tas i Sverige. Att både sossar och moderater konsekvent bryter mot lagen verkar ingen bry sig om. In med en ny gubbe bara när någon blir avslöjad.

   gotiskaklubben

   29 april, 2012 at 07:36

 5. Varför nämner du Sahlin här? Hon är en nobody!

  Däremot borde Göran Persson om någon tas upp. Det var han som var ytterst ansvarig när denna kontrakt först skrevs, tillsammans med de övriga rödgröna.

  MetalHeadViking

  29 april, 2012 at 08:56

 6. Borde vi inte sjunga med?

  Markus Andersson

  29 april, 2012 at 21:45


Kommentarer inaktiverade.