Gotiska Klubben

”Amerikansk isrealstöd leder till krig” enl Ron Paul

Gotiska Klubben rekommenderar RT och Fria Tider för de som är intresserade av att följa Ron Paul. Övrig svensk media bokstavligen t i g e r.

Det pågår just nu en upptrappning i Mellan Östern som är skrämmande och denna gång uttalar sig Ron Paul mot en kongressmotion för ökat stöd till Israel:

– Den egentliga avsikten med motionen är att skramla med vapen inför Iran och Syrien och den underminerar USA:s diplomati i Mellanöstern, säger han.
– Motionen proklamerar att det ska vara USA:s avsikt att garantera Israels säkerhet som judisk stat. Men, enligt konstitutionen ska amerikanska staten garantera USA:s säkerhet, inte garantera den religiösa, etniska eller kulturella sammansättningen i ett annat land. Faktum är att vår egen konstitution förbjuder främjandet av någon enskild religion inom USA, fortsätter kongressledamoten. Fria Tider

Vad som förvånar är att antikrigspolitikern Ron Paul inte stöds av antikrigsvänstern i USA. Michel Moore och andra. Men det kanske kommer, eller?

Mer om Ron Paul:
‘It will lead to war’ – Ron Paul fights to end military aid for Israel RT
A Ron Paul revolution is brewing Politico

Written by gotiskaklubben

10 maj, 2012 den 07:39

Publicerat i Gotiska Klubben

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iran måste vara ett sidospår. Det som har ”undgått” gammemedia är NATO möte den 20 maj och chief of staff för den ryska armeen Makarovs varning; om antimissils batterier (installerade under förevändning att de är mot Irans missiler) i Polen, Tjeckien, Rumenien mfl tas i bruk så kan dessa anläggningar förstöras. Den ryska ledningen anser att ett pärlband av missilanläggningar och USAF baser längst nästan hela den södra gränsen utgör ett direkt hot. Tänk om det var tvärtom.

    zew

    10 maj, 2012 at 15:21


Kommentarer inaktiverade.