Gotiska Klubben

Har Johan Lundberg begått lagbrott mot Widar Nord?

Johan Lundberg sjunker allt djupare. Jämför texterna. Ursprungliga texten överst. Den reviderade texten nedan. En ursäkt hade varit på plats. Man kan antaga att det är Axess ägare som förmått Lundberg att ta bort sina lögner om Widar Nord och Fria Tider.  Ref:  GothicTragedy

Written by gotiskaklubben

17 maj, 2012 den 17:52

Publicerat i Gotiska Klubben

13 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. jag hade dock inte hackat på johan lundberg om jag vore dig. Ta en titt på hans andra blogginlägg och förhållning till vänstern osv så fattar du varför. /SD:are

  Anonym 1

  17 maj, 2012 at 17:55

  • Jag utgår inte från ideologiska värderingar när jag talar om Lundberg. En lögnare är aldrig en fördel att ha i sina led, vilka led man än tillhör.

   gotiskaklubben

   17 maj, 2012 at 18:05

  • Att ställa sig själv mitt i ”snålblåsten”, med namn och med sitt ansikte fullt synligt, och ta alla ”smällar” dag ut och dag in, år ut och år in, och samtidigt bli ”slagen” av människor som inte alls står där, i den snåla, iskalla, hårda och brutala verbala blåsten….

   Jag vet inte….

   Det är som om en ensam ryttare skulle rida över ett stort minfält, eller en torr öken, väl vetandes att bakom varje buske, eller bakom varje sten, kan där, i smyg, och osynligt, utan namn och utan ansikte, ligga en krypskytt och avfyra skott efter skott efter skott….. Ändå måste ryttaren rida vidare…..med sitt ansikte och sitt namn väl synligt och därmed väl inom skotthåll för vilken dold krypskytt som helst…..som sedan, efter att skotten har avlossats, och kanske träffat, stolt och yvandes, vänder sig till sin närmaste granne, tillika smygskytt, som inte heller har något namn eller något ansikte synligt, och skrävlar över hur träffsäkert man lyckades fälla den väl synliga ensamma ryttaren…….

   Ja, vad ska man säga om det förfarandet……….

   Bergfast

   17 maj, 2012 at 22:03

 2. Jaha, sionistmaffians brännvinsadvokat Lundberg slingrar sig efter sitt klavertramp- hal som ett svettigt ålrens. Det är trots allt en seger att lakejen fått en uppsträckning av dom hussar som Lundberg lyder, det visar ju att dessa mörkermänniskor börjar inse att de kan inte bete sig som de vill längre, de är inte längre ensamma på arenan och de har förlorat sin ensamrätt på sanningen och problemformuleringarna.

  Hoppas Lundbergs svindyra rödtjut inte smakar fullt lika gott i afton efter hans byxlösa reträtt 🙂

  DIF117

  17 maj, 2012 at 19:19

 3. Antagligen ligger Lundberg vid det här laget utslagen med en tom vin-tetra brevid sängen. Att karl är törstig är inte direkt någon hemlighet. Och att alkoholism funkar dåligt med paranoia är välkänt. Hoppas att Johan Lundberg får den vård han behöver snart.

  johan

  17 maj, 2012 at 21:12

 4. Detta blir mycket jobb för JK i år, vi är många som reagerar på att utan grund bli kallade nazister. Det var förresten nån som sa att Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet är nazist, vet inte om det stämmer. Det stämmer nog inte men kanske man bör fråga honom.

  Dr. Thomas Jackson

  17 maj, 2012 at 21:48

 5. Problemet är att Johan L gett sig in i sammanhang som han ej behärskar. Tror han är för tråk-ärlig. Egentligen en positiv egenskap men ej passande sedan några år tillbaka då hans roll blivit att författa raljanta och sarkastiska inlägg.

  Han har det inte inom sig. Säkert briljant inom sin geschäft men icke inom hans nya roll. Att vara ärlig och seriös som människa i ett Sverige som är ett stort skämt kan inte vara lätt.

  Fredrik

  18 maj, 2012 at 01:11

  • Mycket av det du säger stämmer. Ska man ge sig in i debatten måste man älska debatterandet per se. Man måste behärska konsten att slänga käft, utan att hänfalla till simpla grepp. Lundberg är inte riktigt hemma här, han tog till nazikängan och då blev det fel. Han är mer lagd åt att skriva om konst och kultur. Han har inte ”knogjärnet i bakfickan”.

   Munhuggandet och käftslängandet är en konst, en skön konst. Och man måste älska det, måste dra kraft ur själva råkurret. Och ta till vissa stilgrepp som är på gränsen, dock aldrig plumpa.

   mirotanien

   18 maj, 2012 at 06:56

   • Vad som skett i den svenska debatten är att i princip samtliga intellektuella med nationella åsikter är uteslutna ur MSMs offentliga samtal sedan länge. Men på social medier är det annat ljud i skällan.

    Och de som deltar i dessa skendebatter i MSM är ofta dåligt pålästa och behärskar inte de olika frågornas komplexitet.

    Klart Johan Lundberg tar till flaskan och invektiven när han angrips från så många håll, samtidigt som hans kunskap inte räcker för att debattera.

    Att skriva packad och på gott humör gör vi ofta på Gotiska Klubben, men när bitterheten och hatet börjar ta över, då är det dags att göra något annat.

    PS Att Åsa Linderborg, Jan Guillou eller någon annan av israelmotståndarna inom vänstern ännu inte kommenterat hatgruppen på Facebokk mot Ingmar Karlsson är intressant nog i sig. Gissar dock att det kommer.

    gotiskaklubben

    18 maj, 2012 at 07:50

    • Den typiska elitmänniskan ogillar debatt = debatt på internet med hårda tag. Eftersom de är salongsmänniskor, de vet inte vad det är att leva i verkligheten. De lever i medelklassen och där är folk vänliga och trevliga, även om de har skilda åsikter. Verklighetens Folk däremot har inte alltid så fint språk. När de uttrycker sig på nätet kan de iofs bli plumpt och eliten skriker ”näthat”! Men har man sin blogg öppen för alla kommentatorer så lär man sig bemöta inlägg av alla möjliga slag. Lite hård hud från vistelse på godsterminaler, regementen, krogar och bilverkstäder kan också vara bra att ha. Resultat = en debattör som kan ta och ge smällar, som judomässigt kan ta emot kraften i elaka debattinlägg och vända den mot vederbörande.

     För övrigt kan fallet Lundberg sammanfattas med att han, vissa goda drag åsido, är en elitmänniska som styr med naziststämpeln. Nu håller den på att bli utnött och då har han inget att komma med.

     mirotanien

     18 maj, 2012 at 17:01

   • Bra analys!

    Schlageter

    18 maj, 2012 at 16:15

 6. Nu kom Lundbergs version 3. Det börjar bli lustigt värre:
  https://www.flashback.org/sp37420122

  gotiskaklubben

  18 maj, 2012 at 12:19

 7. Lagbrott, alldeles säkert för oss utanför golfbanan men för dem innanför – knappast.

  Markus Andersson

  20 maj, 2012 at 10:31


Kommentarer inaktiverade.