Gotiska Klubben

Börja twittra, högerextremister!

Fördelar: du kan samtala med vem som helst om vad som helst när som helst. Om du får svar eller blir läst eller ”blockad” beror på omständigheterna och din egen förmåga att debattera och samtala. Twitter är för människor som vill kommunicera. Infomässigt är twitter i många fall överlägset google, i och med att många ”hashtaggar” (ord med prefixet # som därigenom blir sökbara) används ofta av användare som har specifika eller aktuella kunskaper/åsikter inom olika akutella ämnen. T ex #breivik eller #twittpuck om iskhocky.

Twitter är, precis som Flashback, ett utmärkt kompliment/substitut till bloggar, samt en bra marknadsföringskanal för bloggtexter.

Nackdelar: Risken är att man börjar missbruka twitter för att jaga ”feedbacks”. Risken är också att man alltför ensidigt följer de vars åsikter man delar fullt ut. Jag följer olika slags människor och har blivit ”blockad” av några MSM-skribenter som inte klarat av mina infama gerillametoder.

Jag har haft rätt så skojiga och och ibland intressanta dialoger med människor som jag förmodligen aldrig annars skulle samtals med, te x Daniel Swedin och Anders Lindberg på Aftonbladet, eller Staffan Dopping och Ulf Bjerled.

Ska gå igenom mina och andras tweet och återkommer med några av ”pärlorna”. DIF117 , som ibland skriver på Gotiska Klubben är en skicklig twittrare, han skriker aldrig HURRA när det blir mål för Sverige i hockey, han skriker:

Bara det är värt ett besök på Twitter. 🙂

Written by gotiskaklubben

18 maj, 2012 den 08:32

Publicerat i Gotiska Klubben

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ehh, vet inte. Ge sig slang med en fjolla som spelar rollen som ”kristen” och lyckligt ”gift” dagtid. men om kvällarna famlar efter lem i mörkret på US-video på Regeringsgatan.
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/gardell-betyder-mest-pa-twitter

  Förortskärring

  18 maj, 2012 at 18:03

 2. Skrattar varje gång jag ser ”DIF117s” inlägg med Gotens kommentarer. 🙂

  Mattias

  19 maj, 2012 at 18:29


Kommentarer inaktiverade.