Gotiska Klubben

Dog Dylan tillbaka på Flashback

För er som vill uppdateras  om de allt märkligare aktiviteter och pajkastningar som pågår mellan Stockholms intellektuella grupperingar – som alla ofta har starka kopplingar till Mellanöstern – är Dog Dylan en utmärkt resurs.

I Del 1 och Del 2  kan ni läsa analyser om de olika politiska läger i dagens Sverige, t ex Timbro, Axess, Neo och Svenska Dagbladet, som alla kan sägas utgöra en politisk korrekt enhet gentemot en allt fladdrigare, lögnaktigare och ryggradslösare vänster som företräds av till exempel Expo, AB, DN och andra grupper och enskilda. Ni kan också läsa om SDs öppna fiender och deras dolda vänner.

Dog Dylan analyserar olika enskilda med stor träffsäkerhet, till exempel  Anna Ekström, den mystiska skribenten med starka sionistiska kopplingar, den kulturkonservative israelvännen Johan Lundberg på Axess och hans nygamla fiende, Jonathan Leman, den projudiske aktivisten som har en stark knytning till Expo.

Dog Dylan har stora kunskaper, om än ofta intuitiva, om judiska nätverk och hans politiska hållning ligger, tror jag, mkt nära Ron Paul.  Jag ser Dog Dylan som en ”ensam ryttare” snarare än som en lobbyist för ett existerande nätverk,  därför känns hans analyser både viktiga och trovärdiga. Det är väl ungefär vad jag har att säga om honom, för jag antar att det handlar om en han och inte en hon.

För er som följer den alltmer infekterade konflikten inom SD, mellan sionister/israelvänner och palestinavänner/neutrala, är denna och andra diskussioner på Flashback ett måste. Det är trassligt värre på alla fronter och vi kan räkna med att förvirringen kommer att öka markant. Än är inte den sista stenen i Glashuset 08 kastad, kanske man kan sammanfatta hela debatten. 🙂

Written by gotiskaklubben

30 maj, 2012 den 04:31

Publicerat i Gotiska Klubben

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Det är väl ungefär vad jag har att säga om honom, för jag antar att det handlar om en han och inte en hon.” Enligt alla våra anuspedagoger är detta absolut ett hen.

  Sune

  30 maj, 2012 at 20:08

 2. Gillar Dog Dylan och hans välskrivna inlägg, håller inte med han om allt men han är en av de vassaste skribenterna på Flashback, kul att han är tillbaka, även fast jag tror att han fortsatt skriva under sign: ”Zimmermanhound.” Oavsett, så är han begåvad och intressant.

  DIF117

  31 maj, 2012 at 18:08

 3. Han tappar dock lite trovärdighet när han kallar DN Kultur för ”vänster”, som de per definition inte är även om många som jobbar där har vänsteråsikter. Och att ”liberalerna” inte skulle vara ”höger”, ”liberalerna” är de sanna högerextremisterna. De har systematiserat en centralisering av ”yttrandefrihet” och makt – tar från folket och ger till ett fåtal stora aktörer. Det är per definition höger, och med tanke på omfattningen, inte så lite extremt. 08-eliten = ”liberaler” = en normaliserad extremhöger.

  Nils

  1 juni, 2012 at 10:10

 4. Jag håller inte alls med om att han tappar i trovärdighet för att han kallar DN vänster. Hela debattklimatet har svängt långt till vänster efter 60-talet, så ur ett större historiskt perspektiv är även SVD vänster. Hela gammelmedia och ”etablissemanget” är vänster, medan högern håller till på nätet. Ett annat sätt att se på saken är att vänster-höger paradigmet har spelat ut sin roll och inte säger något viktigt längre.

  Nordbo

  1 juni, 2012 at 14:41

  • Jo. Det behövs nya paradigm, typ etnonationell vs masskulturell med kulturkonservativ i mitten. Jag står nog nånstans i det förvirrade området mellan etnonationell och kulturkonservativ. Ju större trycket från masskulturalismen blir ju mer pressas jag – och såna som jag – åt etnonationalismen.

   gotiskaklubben

   1 juni, 2012 at 15:49

   • Låt oss inte begränsa oss till en dimension, kanske det politiska koordinatsystemet behöver tre dimensioner?
    Men vilka dessa ska vara är väl den svåra frågan.

    ÅÄÖ

    1 juni, 2012 at 19:05

    • Håller nog med om det. Men för att ytterligare komplicera: när Kroatien, Serbien och Slovenien bröt sig ur forna Jugoslavien fanns bara två val, nationell frihet eller inte. Jag tror många länder i Europa befinner sig i en likartad situation, på grund av massinvandringen, och då spelar vänster eller höger inte så stor roll längre.

     gotiskaklubben

     2 juni, 2012 at 06:56

   • Samma sak händer mig. Jag pressas allt längre ut på högerkanten av trycket från multikultifanatikernas öppna gränser, deras oförmåga att se verkligheten i vitögat och deras allmänna intellektuella ohederlighet.

    Nordbo

    1 juni, 2012 at 21:00

 5. Dogdylan hade en del poänger för några dagar sedan. Viss klarsyn om etablissemangshögern hade han i sina inlägg. Men nu, när han tvingats bekänna färg och säga vad han själv anser om berikning och massinvandring har han inget att komma med. Hans analys är att det är synd om invandrare, vi bär som vita en kollektiv skuld pga imperialismen; massinvandring är priset vi betalar.

  Exit Dogdylan, ännu en antivit regimkramare… Det är inte lätt att vara anlytiker i dagens polariserade klimat, det räcker inte att vara en välmenande (höger)liberal. För eller emot massinvandring, för eller emot svenskars rätt att existera. Det är topic i Sverige idag, i alla frågor. Alla måste ta ställning. Neutralitet är fanflykt.

  svensson

  1 juni, 2012 at 17:58

  • Kollektiv skuld? Var skriver han det? Det låter inte som honom. Han gillar Paul Gottfried, vill jag minnas, och då borde han veta bättre än att ta på sig en sådan påstådd skuld. Har du någon länk?

   Nordbo

   1 juni, 2012 at 20:56

   • OK, inte exakt ”kollektiv skuld”. Men Dogdylan är helt inne på postkoloniala resonemamng, som här:

    ”En domstol skulle ge upprättelse för de arabiska och palestinska folken som har sett sin civilisation brinna för intressen som inte är deras. Om vi västerlänningar verkligen vill tvätta våra händer rena efter kolonialismen så skulle det vara en bra början vid sidan av att behandla de hundratusentals flyktingar som nu bor i västvärlden med den respekt och tolerans som de förtjänar. Det är det minsta vi kan göra för dem.”

    Läs sedan följande inlägg av Dpgdylan så får de att han iofs backar från det mer extrema mångkulturkramandet. Men han är nyliberal utan större känsla för etnicitet och det traditionella Europa.

    svensson

    2 juni, 2012 at 09:57

 6. DogDylan borde göra något åt sin besatthet av det judiska. Kanske besöka en psykiater för att få recept på en modern Dopaminreceptorblockerande drog.

  Heinrich

  1 juni, 2012 at 20:17


Kommentarer inaktiverade.