Gotiska Klubben

Fjordman och Krekar nobbar Breivikrättegång

Om förståelsen av Breiviks dåd är ytan som skär mellan a) Det egna psyket b) Ideologisk påverkan och c) Omvärldstrycket så minskar nu den ytan genom att Fjordman och Krekar avstår från att vittna. Ska dock bli spännande att höra Mattias Gardells vittnesmål idag. svd

Written by gotiskaklubben

4 juni, 2012 den 07:54

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Släpa in dom i rättssalen och bind fast dom vid stolarna för det är dom som fått gång i Breivik. Särskilt Krekar, som genom sina oupphörliga giftigheter gjort halva Norge vansinniga.

  Att ”avstå” är verkligen ett ultraironiskt uttryck. Men precis som Djävulen alltid är borta ögonblicket efter att han lurat en skolgosse att panga en ruta håller dom sig nu väck.

  Det är dom som borde stå inför rätta istället för ”fjortisen” Breivik, som suttit och spelat fjortisspelet ”War of Warcraft” medan kvällstidningarna rullat sig i smaskiga uttalanden från Krekar.

  Det är han som är en av de verkliga drivkrafterna bakom ABB.

  Asgeir

  4 juni, 2012 at 08:48

 2. Ursäkta en rättsnovis, med är man inte lagligt skyldig att vittna om man blir kallad till
  rättegång?

  Att sedan folk inte minns något, sett fel, eller missuppfattat situationer är ju en annan sak, men närvara måste man väl?

  bittergubbe

  4 juni, 2012 at 16:26

  • Man kunde ju tänka sig att Breivik inkallar dom kanske? Men dom anhöriga kanske inte vill att dom skall få del av skulden och vill se Breivik hängd (ursäkta, det får dom ju inte)? Det kan finnas anledningar och i Sverige fanns det ju ingen anledning att inkalla vittnen i Palmemordet, särskilt inte dom som sett mordet.
   Jag tänker på taxichauffören som såg det hela och inte inkallades och flera andra, alla vittnena försvann ju. Giftigt det här, den saken är säker!

   Asgeir

   4 juni, 2012 at 20:09

 3. Fjordman-text skriven speciellt Goten! Peder hälsar!

  BengeRunflak

  9 juni, 2012 at 11:31


Kommentarer inaktiverade.