Gotiska Klubben

Medborgarangrepp mot Grums politiker

Maktfullkomliga kommunpampar i Grums gillar inte pressfrihet Avpixlat

Written by gotiskaklubben

26 juni, 2012 den 09:40

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Informationssamhället med Internet, sociala medier, fickdatorer (med telefonapp), DTP, prisvärda skrivare har ordentligt kastat om maktförhållandena mellan den politiska klassen och medborgarna. Det är antagligen därför, förutom att ha någorlunda koll på floden av identitetslösa som de släppt in, som man går fram med signalspaning, loggar och annat. Till er politiker säger jag bara, att om ni inte skyndar er och byter ut befolkningen så kommer vi att ta ordentlig hämnd på er genom att till exempel låta er bo i Rosengård, Hammarkullen eller Tensta och låta era barn och barnbarn gå i en islamistisk skola. Yxhugg går igen.

  Argus

  26 juni, 2012 at 11:45

  • ”Till er politiker säger jag bara, att om ni inte skyndar er och byter ut befolkningen så kommer vi att ta ordentlig hämnd på er genom att till exempel låta er bo i Rosengård, Hammarkullen eller Tensta och låta era barn och barnbarn gå i en islamistisk skola. Yxhugg går igen.”

   nej för f-n! STOPP!

   så oerhört grymt kan man inte bete sig – inte ens mot fosterlandsförädare

   zeno

   26 juni, 2012 at 15:45

   • 🙂

    Argus

    26 juni, 2012 at 23:28

 2. Förr i världen brukade de som tagit Studenten med låga betyg på gränsen till underkända, välja att bli officerare i det militära då Universiteten inte var tillgängliga.
  Vad detta hade för resultat på svenska försvarets kvalitet är jag inte man att uttala mig om.
  De som blir Politiker kan antas bli detta av liknande skäl. Finns mycket begåvade politiker som undantag och kan komma långt. Annars är det mest folk med någon ‘hemlig’ agenda som väljer detta ‘yrke’, för det har det blivit. Tyvärr, får Samhället lida p g a att detsamma väljer dessa mindre begåvade politiker utan att ta reda på deras egenskaper eller hemliga agenda som kommer fram efter att de är valda och då försent för folket att ändra. Så går 4 år igen och samma sak upprepas. SUCK!

  Stig Palm

  26 juni, 2012 at 13:20

 3. Det är en verklig ardröm vi lever i. Helt otroligt hur lågt har moralen fallit. Varför rötar man egentligen? Det är värre efter varje nyval. De som rötar legitimerar dessa kriminella översittare.

  zew

  26 juni, 2012 at 21:32

 4. Hoppas många blir inspirerade av den här aktionen. Mobilisera alla vettiga personer i Sverige mot ondskan!

  gotinna

  9 juli, 2012 at 08:59

 5. Någon föreslog att alla svenskar trycker på begreppet ”etniska svenskar”, så får de andra kalla sig vad de vill!
  Bra förslag, tycker jag.

  gotinna

  9 juli, 2012 at 09:01


Kommentarer inaktiverade.