Gotiska Klubben

Svd skriver objektivt om Etiopiensvenskarna?

Efter alla lögner och allt babbel från vänstern om Etiopiensvenskarna Johan Persson och Martin Schibbye, känns denna artikel i Svd trovärdig. Att Persson och Schibbye själva tagit kontakt med terrorstämplade ONLF avsöjades dock av Fria Tider redan i höstas. Och det finns fortfarande frågor att besvara. T ex: Hur många etiopier och gerillasoldater som fick sätta livet till i den operation som initierades på svenskarnas initiativ? Att önska annat än att de snart blir fria känns ovärdigt.

Written by gotiskaklubben

1 juli, 2012 den 08:11

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Men DN är inte så med. Björn Wiman anser att Schibbye-Persson ska få Stora journalistpriset. Lite otakt med tiden där tror jag.

  svensson

  1 juli, 2012 at 11:14

 2. Förstår inte vad som är ovärdigt i att önska kommunisterna all olycka och en lång miserabel vistelse på den etiopiska kåken?

  Jag har ingen sympati med dessa rödgardister, om dom fick råda fritt här i Sverige skulle jag och många med mig förmodligen radas upp mot en vägg och arkebuseras. Låt dom ruttna säger jag.

  Christian H (@DIF117)

  1 juli, 2012 at 15:45

  • Avskyr även jag svenska journalister, men min rättsuppfattning anser att de max borde få ett års fängelse. De har så vitt jag förstått inte haft någon annan koppling till gerillan än att få hjälp över gränsen. Gissar att målet för deras operation – Carl Bildt – blir den som till sist räddar dem. Litet ironiskt i så fall.

   gotiskaklubben

   2 juli, 2012 at 08:44

   • GK!

    så du tror inte att den dynamiska duon fick betala för tjänsten att ”få hjälp över gränsen”?

    troligtvis var priset rätt saftigt med tanke på att den ene ur dynamiska duon själv i videon säger att de ska hyra in en ”mindre privatarme”

    vad tror gotiska klubben att dessa dollares kommer att användas till?

    AA) medicin till behövande barn

    BB) borra brunnar

    CC) främja gerillans övergripande mål

    den dynamiska duon kanske givit gerillan en kapitalinjektion som heter duga(är det någon som sett någon uppgift i fulmedia eller annorstädes på vad de betalade gerillan?) och som civilbefolkningen kommer bära kostnaden för i form av att ”komma i kläm, liksom”

    och eftersom åtminstonde den ene ur den dynamiska duon verkar MEDVETEN om civilbefolkningens lidande säger han ju i videon att

    ”det är inte våran uppgift att moralisera över deras gerillataktik, liksom”

    nä du goten den här soppan innehåller alltför många osmakliga ingredienser för att man ska kunna låta udda vara jämnt

    zeno

    2 juli, 2012 at 15:17

   • Goten, du har en mer vidsynt rättsuppfattning än mig 🙂 Tror också på att det blir Calle B som kommer att få hem rödgardisterna. Frågan är dock om Calle skulle bli bjuden på hemkomstfesten?

    Christian H (@DIF117)

    2 juli, 2012 at 20:32

    • 🙂 gillar Calle B, oavsett vad, har flera anekdoter, vår tids von Fersen?

     gotiskaklubben

     2 juli, 2012 at 21:58

 3. Jag har skrivit till några etiopiska tidningar och kontaktat etiopiska ambassaden att jag tycker det är bra att dessa kommunistiska svenska svinpälsar är fängslade för ett 20-tal år. Jag påpekade också att Schibbye är med i samma parti SKP/KPMLr som Henry Ascher som förnekar övergreppen som asyksökande vuxna gör på apatiska flyktingbarn. Låt oss starta krig mot svenska journalister – de förtjänar det.

  Thomas Jackson

  1 juli, 2012 at 15:51

  • Hur många afrikaner var det som dog pga dessa korrupta lögnlangare, Heinrichs kompisar skulle spela balla? Svenska journalister är värre än nazister.

   Thomas Jackson

   1 juli, 2012 at 16:09

 4. Barnen på bilden i SvDs nätartikel är ju yngre än våra svenska ensamkommande. Märkligt.

  Stoian Sommerlat

  1 juli, 2012 at 16:44

 5. Är det någon som vet vad som egentligen är den sanna agendan bakom denna bombmatta av propaganda till förmån för dessa ”journalister” i PK-media???

  gotinna

  9 juli, 2012 at 09:04


Kommentarer inaktiverade.