Gotiska Klubben

Kulturmarxisterna på SVT erkänner begreppet ”massinvandring”

Nu börjar även SVT använda begreppet ”massinvandring”.

Många relevanta uttryck skapade av nationalister och andra regimkritiker är nu så inarbetade att globalister och mångkulturalister gör allt för att smutsa ned dem eller  förvränga dess innebörd.

Problemet med Sveriges Radios artikel om svenskar i Norge är dock att dessa svenskar inte söker norskt medborgarskap utan endast arbetar i Norge.

Men vem kan förvänta sig att propagandisterna på SVT har orsak att rapportera objektivt och sakligt.

svd

Written by gotiskaklubben

3 juli, 2012 den 07:28

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. De har ändrat rubriken nu. Vi debatterade detta nyss på Flashback. Det ska lära SvT att inte missbruka termen ”massinvandring”; svenskar som gästarbetar i Norge är något produktivt, import av en Ersatzbefolkning hit är massinvandring. Rätt ska vara rätt.

  svensson

  3 juli, 2012 at 10:19

  • Ideoterna på SvT har ändrat, 🙂 misstänkte det, tog därför en bild.

   gotiskaklubben

   3 juli, 2012 at 18:07

 2. Egentligen ohemult att svenskarna måste dra iväg till ett land som anses som lite lägre än Sverige för att föda sig. Riktigt skamligt om man tänker rätt på saken. Någon som bryr sig? Nej, alla är och glassar på Gotland. Tuggar, dricker och frotterar sig. Symbiosen är total mellan journalister och politiker. Riktig förbrödring. Blir något bättre i Sverige av mötet? Nej, och det är inte heller meningen.

  Någon mer som tycker att Romson och Fridolin ser ut som ett präktigt mormonpar?

  Falkenström

  3 juli, 2012 at 15:45

  • Vanligtvis uppskattar jag dina kommentarer. Denna gången har du förolämpat medlemmarna i Jesu Kristi Kyrka av sista dagars heliga. Har de gjort dig något ont?

   Birgitta Svedjot

   3 juli, 2012 at 16:21

   • Men hallå Birgitta! Kolla på det här i stället för att storma i ett vattenglas. Som tur är skriver jag aldrig kommentarer under tidningar o s v. Gör man det så är det Schottenius och hennes man Svenning som sköter filtret genom ett bolag startat 2006. Jeeeesus! Man vill kräkas lite lätt.

    http://www.varstundisverige.blogspot.se/

    Falkenström

    3 juli, 2012 at 18:43

 3. Vilken fräckhet.

  Fyy Faan

  3 juli, 2012 at 17:28


Kommentarer inaktiverade.