Gotiska Klubben

Willy Christiansson eller Lady Gaga eller Sofia Thermaenius?

På samma sätt som man kan vara motståndare till invandring utan att vara rasist, kan man vara emot bögindustrin och Pridespektaklet utan att fördöma homosexualitet.

Just denna typ av distinktion blir ofta svår i ett land där majoriteten av medelklassen drivs av det som filosofen Friedrich Nietzsche en gång beskrev som ”slavmentalitet”. Slaven vill vara så nära makten som möjligt och accepterar därför i stort sätt vad som helst: massbögeri, massabort, massislamism, masskonsumtion, massmedia, massinvandring et cetera.

I stället för att snöa in på Willy Christianssons (Sd) uttalande om ”homosexuellt avloppsex”, kan man fundera över Florida Family Associations angrepp mot den amerikanska popikonen: ”Lady Gaga gör unga till homosexuella”

Den optimalt underhållande homo-feministiska frågan blir: är det ok om en troende muslimsk, kristen, judisk eller buddistisk mor avlägsnar sitt foster om att hon misstänker att ungen kommer bli homosexuell?

Mer underhållning: Kent Ekeroth (Sd) slaktar Sofia Thermaenius (SR):

Ref: svd ft ap

Written by gotiskaklubben

3 augusti, 2012 den 06:28

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. På sätt och vis stämmer det att ”Grekiskt” utförs i avloppet – det ena. Vad Willy Christiansson verkar glömt bort är att det mesta sexet utförs i ett annat avlopp. Man får gärna ha vilken sexuell läggning eller religiös uppfattning man vill men jag behöver nödvändigtvis inte veta vare sig det ena eller det andra så ni kan sluta ropa ut det ifrån höga torn eller lastbilsflak.

  Argus

  3 augusti, 2012 at 08:18

 2. Känns som en rötmånadshistoria.
  Inte så pk – därmed rätt upplyftande…

  Nietzsche skulle ha levt nu. Men som bidragsförsörjd kulturarbetare, så skulle han väl ha ”slavmentalitet”…

  Moneymaker

  3 augusti, 2012 at 11:30

 3. Lady Gaga växte upp i ett frimurarhem. Hon vet precis vad hon håller på med.

  MetalHeadViking

  4 augusti, 2012 at 01:40

 4. på sitt sätt känns det betryggande att leva i ett land och i en tid där det viktigaste tidningarna och övrig media har att orda om är vad två vuxna människor gör med varandra när de vill uttrycka sin kärlek för varann

  allt annat som sker på planeten är naturligtvis sekundärt – knullandet är viktigast!

  zeno

  4 augusti, 2012 at 07:21


Kommentarer inaktiverade.