Gotiska Klubben

Galen Rupp ger vita långdistansare nytt hopp

”I just couldn’t believe it,” … ”You dream about these days, but when it actually comes it’s still surreal. You’re like, ‘Holy cow, I’m a silver medalist.'” Galen Rupp

Tio tusen meter har länge varit en gren reserverad för svarta och afrikanska sprinters. Men igår förvånade amerikanen Galen Rupp  genom att storma in i mål som tvåa efter den brittiske segraren Mo Farah. Det är första gången en icke-afrikan tar medalj på distansen sedan 1988. Räkna med reportage och en grundlig analys i SvT. Nja, kanske inte.

news twitter

svd svd svd

Written by gotiskaklubben

5 augusti, 2012 den 08:25

Publicerat i Gotiska Klubben

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Räkna med reportage och en grundlig analys i SvT. Nja, kanske inte.”

  det är ju hårda tider och att hitta nytt jobb är inte det lättaste så det är nog bäst att avstå från sådana journalistiska äfventyr – bättre att hålla sig i skinnet och göra det som chefen förväntar sig…

  för det viktiga är ju inte ifall populacen har förtroende utan att CHEFEN har förtroende för en

  (jobbade i min ungdom som vaktis i DN-skrapan och redan på den tiden låg de urdruckna ölflaskorna och skräpade på redaktionsgolven – kan bara tänka mig hur det ser ut i dagens läge…)

  zeno

  5 augusti, 2012 at 09:49

  • Jag undrar hur det kan vara möjligt att arrangörerna av OS är så dumma att de lägger OS samtidigt som Stockholm Pride. Tänk så många idrottstjejer som blir splittrade. De är fysiskt i London och mentalt i Stockholm. Hur kan någon vara så korkad?

   Barnacle Bill

   8 augusti, 2012 at 09:49


Kommentarer inaktiverade.