Gotiska Klubben

En Markis de Sade historia från Gävle

Det finns en sedlärande historia av Markis De Sade som handlar om en stackars fattig flicka som blir våldtagen av en präst på en kyrkogård. Hon springer genast till biskopen och skvallrar om det fruktansvärda som inträffat. Resultatet blir att biskopen också våldtar henne. Då flyr hon till borgmästaren för att få skydd. Dessvärre blir hon våldtagen även av honom.

de Sades skildring av kyrkans och statens terror i Frankrike är snarlik den mediaterror som pågår i dagens Sverige.

Polisen brutala agerande mot anmälaren i Gävle kan bero på imbecilla enskilda poliser, men också på att svensk polis blir alltmer stressad av media som hetsar mot varje enskild polis som talar sanning i invandringsrelaterade fall.

Eventuellt kan anmälaren vara känd hos polisen som en notorisk lögnare. Att Aftonbladet publicerat historien bådar inte gott. Det kan betyda att de vet mer än vad de skriver i sin första artikel. Ljuger killen och tjejen så har Aftonbladet ett riktigt scoop på gång mot ”lögnaktiga rasister”. Lita aldrig på media.

Vidare kan man inte annat än att le åt offren som visar upp sig i media i sina mest White Trashlika paltor och kepsar. Hade de haft korrekt klädsel hade de känts mer trovärdiga. Denna historia känns tveksam.

Ref: Flashback Fria Tider Aftonbladet Avpixlat Realisten

Written by gotiskaklubben

9 augusti, 2012 den 05:32

Publicerat i Gotiska Klubben

17 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Som du säger, lita inte på media. Det finne emellertid minst en lustighet som går att kontrollera; flickvännen (och tydligen Tony) bor cirka en kilometer från polishuset i Gävle ändå så väljer polisen att köra honom till Sandviken som ligger 25 km och minst 20 minuter bort. Varför man lägger en timma (förutsatt att polisen var från Gävle och inte Sandviken) är i sig en lustighet.

  Sedan tycker jag du är lite taskig med dem, de har ju tagit på sig sin bästa gå-bort-t-shirt och sin bästa gå-bort-kepa för Aftonbladet. 🙂 Jag har vänner och bekanta som menar att ”varför ska jag klä upp mig, de kommer ändå att få reda på vem jag är?” Ja, men varför ska du starta i uppförsbacke? First impression last.

  Argus

  9 augusti, 2012 at 07:25

  • Man ska vara snäll mot snälla, vänlig mot vänliga., ärlig mot ärliga, men även lömmsk mot lömska. Tror inte så mkt på Aftonbladet. Kände en känd svensk journalist en gång, han sa att han hade slips på sig av den enkla anledningen att han därigenom fick intervjuer lättare. Privat bar han aldrig slips. Detta ska naturligtvis sättas mot Charels Buskowskis uttalande: Jag litar inte på män i välputsade skor. Gissar att denna historia just har börjat.

   gotiskaklubben

   9 augusti, 2012 at 07:55

   • when you’re young
    a pair of
    female
    high-heeled shoes
    just sitting
    alone
    in the closet
    can fire your
    bones;
    when you’re old
    it’s just
    a pair of shoes
    without
    anybody
    in them
    and
    just as
    well.

    Argus

    9 augusti, 2012 at 16:47

 2. Att man tillhör svensk arbetarklass och klär sig därefter betyder inte att man är en lögnare. Korkat resonemang av Goten.

  Bengt

  9 augusti, 2012 at 12:44

  • Att klä sig WT är inte arbetarklass utan underklass – håll isär beteckningarna!
   http://en.wikipedia.org/wiki/Underclass#Behavioral_Characteristics
   Ovan visade klädkod har tydliga influenser av afro-amerikansk-pseudo-prep.

   Förortskärring

   9 augusti, 2012 at 16:34

  • Har aldrig sagt det. Talar om hur hans uppfattas. Oavsett om han talar sanningen eller inte så gagnar det inte hans sak att se ut som han gör i en intervju. Vid vissa tillfällen tjänar man på att klä sig mer formellt. Det gäller i alla kulturer.

   gotiskaklubben

   9 augusti, 2012 at 18:48

   • Alla ställer inte upp på det. Du har den typ av försiktighet i ditt resonemang som nationella i sverige i stort saknar. Jag vet inte om detta spelar någon roll. Polariseringen av sverige går med stormsteg. Då spelar sanning mindre roll. Det är möjligt att de nationellas anslag är det rätta. Oavsett om det är sant eller falskt.

    MartinA

    9 augusti, 2012 at 21:26

    • Håller med om polariseringen och att allt är på väg att bli propaganda på sanningens bekostnad. Men även lögn och propaganda kräver sina yrkesmän.

     Aftonbladets reporter Tord Westlund har enbart citerat anmälaren Tony Nordén. Westerlund kommer aldrig att klandras för sin artikel om uppgifterna visar sig vara osanna. Westerlund har/har inte en fortsättning på historien, när Polisens internutredning yttrat sig. Inte mkt mer att säga om honom.

     Men att Avpixlat, Fria Tider och Realisten hugger vilt på denna nyhet med genuint ohederliga Aftonbladet som enda källa, och utan att med ett ord ifrågasätta vittnets trovärdighet är inte bra journalistik. Så enkelt är det.

     Fortsättning lär följa: https://www.flashback.org/t1934568p18

     gotiskaklubben

     10 augusti, 2012 at 06:58

     • Men vad finns det för anledning att ifrågasätta de här personernas trovärdighet? Att de har keps och t-shirt på sig är inte ett bra skäl, vilket jag tror att du förstår.

      Bengt

      10 augusti, 2012 at 12:28

 3. Vackra människor dock. Och jag har sett många som vet att apa sig inför kameran bättre än de flesta som jag alls inte litar på.

  MartinA

  9 augusti, 2012 at 21:27

 4. Du begär alltså mediavana och att de ska be om att få byta om innan fotograferingen, inte realistiskt enligt mig.
  Däremot litar jag inte en sekund på Aftonbladet i detta fall då de uttryckligen målar ut muslimer som förövare.
  Det luktar fisk lång väg och snart kommer väl en vändning….

  Tvivlaren

  10 augusti, 2012 at 14:31

  • Håller med dig. Goten är lite väl för-dömande (fördom) i detta fall. Hans klädsel har väl för höge fasiken inget med detta att göra. Håll käften å gonatt!

   Hincha

   10 augusti, 2012 at 21:03

 5. Håller med om att artikeln i Aftonhoran ger en känsla av att man inte får veta hela sanningen.Det känsliga i hela situationen tror jag kan bero på att polisen/poliserna som misshandlade den unge mannen själv/själva är invandrare.
  PS. Känner många kloka intelligenta människor som bär lustiga mössor, kepsar etc. DS.

  Markus Andersson

  11 augusti, 2012 at 18:41


Kommentarer inaktiverade.