Gotiska Klubben

Kungen med i matchen!


Den svenske Kungen deltog med stor energi under handbollsmatchen mot Ungern. Olssons Grabbar spelade fantastiskt, Anderssons rädding i slutet av matchen känns nästan avgörande eftersom de annars duktiga anfallarna missade en hel del målchanser på slutet.

OS-finalen mot Frankrike går på söndag? svt svd

Written by gotiskaklubben

11 augusti, 2012 den 07:17

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Han är en i gänget. Han är en snubbe, han är Tjabo, gillar brudar, bilar och båtar. God bless him.

  svensson

  11 augusti, 2012 at 11:23

  • Men i dagarna får vi veta att Kungens son, Prinsen råkat i oegentligheter. Fest måste också uppvägas av fasta. Bön och betraktelse har också en plats. Eller som en kommentator säger:
   http://www.apg29.nu/index.php?artid=9027

   Förortskärring

   15 augusti, 2012 at 13:41

   • På ett välbesökt forum läser jag följande tänkvärda citat: ”Det är förödande när det kungliga livet utspelar sig på nattklubbar och i den offentligheten CP och Sofia väljer att vara i. Det är löjligt när man hör en kunglig fästmö säga ”älskling” i gnällig ton med en minimal vit klänning på sig. Vi ”vanliga” skulle inte acceptera denna mesallians med en kvinna som behöver underhållas. Vanliga söner i tiden har vanliga familjer som vill att våra barn lever vettiga och vuxna liv. Jag skulle vara mycket orolig om CP var min son, och undra varför han inte vill växa upp.

    Rent historiskt finns det hur många exempel som helst i kungahusen på omöjliga giften, där relationerna skötts diskret undan offentligheten. Prins Bertil och hans Lillian levde tillsammans i Sverige och på Rivieran utan skandaler. Varför måste prins CP sitta med vännerna på offentliga hak?

    Det verkar som prins CP inte fattar hur känslig situationen är för kungahusets framtid. Det har varit så tidigare, att en kärlekskrank prins får välja; antingen eller. Kungen var stenhård mot Sigvard, trots lämpliga kvinnor men ur folket. CP kan inte vara kunglig och samtidigt gifta sig med vem som helst.
    Jag undrar vad det är specifikt, som denne son revolterar mot. Han verkar inte lycklig.

    I vanliga svenska familjer är inte ett utvik acceptabelt som svärdotter. Vi önskar våra söner kvinnor med substans som har riktiga yrken och kan bidra till att bilda familjer som lever goda liv. Sofia är inte en kvinna i tiden och det är löjligt med ett nätverk där hon snyltar på välutbildade unga kvinnor från våra universitet och högskolor. Hon själv har inte dessa kvalitéer och kan inte försörja sig själv respektabelt i den stil hon blivit van till. Det är otidsenligt med kvinnor som gifter sig rikt och har ett dubiöst förflutet. Jag tror inte monarkin överlever ett bröllop med en ny prinsessa; Sofia. Sofia som är delaktig i ett leverne oacceptabelt för kungliga. Prins CP var ingen skvallerprins innan han gav sig i lag med Sofia och bytte umgänge”.

    Förortskärring

    15 augusti, 2012 at 13:50

 2. En härlig bild! Kungen skriker och tanten håller för öronen. Det är roligt att se att hans engagemang är så uppenbart äkta.

  Bengt

  11 augusti, 2012 at 17:32

 3. Kungen är kung!

  GPB

  11 augusti, 2012 at 21:20

  • En horkung är bara en horkung.

   sync99

   13 augusti, 2012 at 08:51

   • En kung får roa sig kungligt, och Kungen har nog fått be om ursäkt flera gånger till Silvia…
    Saken är utagerad.
    Kul bild! Kvinnan på bilden har nog lärt sig nu – sport betyder känslor…

    Moneymaker

    13 augusti, 2012 at 12:28

    • sorry, ingen monarkidyrkare.

     sync99

     13 augusti, 2012 at 15:12

     • Vad gör du här? Den här bloggen förespråkar Sakrosankt Monarki – bara så du vet.

      Förortskärring

      15 augusti, 2012 at 13:35


Kommentarer inaktiverade.