Gotiska Klubben

Behövs inga ord: de skyldiga ser skyldiga ut

Alla svenska turer med Saudiarabien – vapenexport, moskéer och skolor i Sverige – pekar i samma riktning: en moderatstyrd korruption, sanktionerad av vapenindustrin och USA.

Written by gotiskaklubben

13 augusti, 2012 den 06:41

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Regeringar i väst; en samling psyko- och sociopater. Väl selekterade tvådimensionella figurer. sugna på att rösta 2014? likt slaktfår på vägen till köttfabriker?

  sync99

  13 augusti, 2012 at 08:49

 2. Regeringen är en väl selekterat samling psyko- och sociopater. Lätt att styra. Regerinegn, alltså en skugga av det som brukar kalls regering, är helt i händerna på de riktigt stora pojkar; eu, nato. Sverige är de facto en provins, ett bihang, ingen suveränitet. Såg en bild på den svenska usurpen Kungen skakandes hand med den största despoten i världen; ett avslut på vapen business som i vårt namn bedrivs med S-Arabien. Korruptionen är av episka proportioner. Man sparkar en underdog försvarsminister och så rullar det på som vanligt.

  sync99

  13 augusti, 2012 at 09:49

 3. förstår att ministern inte tror att saudi är en diktatur – sverige är ju ingen demokrati fast alla säger det – så varför skulle saudi vara en diktatur bara för att alla säger det?

  zeno

  13 augusti, 2012 at 18:44


Kommentarer inaktiverade.