Gotiska Klubben

Logisk våldsutveckling i Grekland?

Aten. I det forna Jugoslavien bestämde kommunisten Tito att serber, kroater och muslimer skulle leva i harmoni med varandra och spred därför ut de olika folkslagen i varandras områden. Ett lyckat drag av kommunistisk humanism – ja, till en början i alla fall.

I dagens Grekland, som systematiskt förstörts av banksters, globalister, massinvandring, mångkulturalister, politiker och media börjar våldet påminna om Jugoslavien strax  innan inbördeskriget.

Det som sker i Grekland, hur vidrigt våldet än är, är en logisk följd av åratal av systematisk förstörelse av nationen Grekland. Vi vet  vad Greklands motsvarigheter till svenska kolonialister säger: Vad är egentligen grekiskt?

Även om det högerextrema partiet Golden Dawn får skulden för mordet på en irakisk invandrare (”migrant”) kommer partiet säkert att få et allt större stöd av det grekiska folket i det tysta.

I Sverige fortsätter den totalitära massinvandringspolitiken och snart har vi ett grekiskt scenario i Sverige. Enligt samma logik som i resten av världen.

svd Wp

Written by gotiskaklubben

13 augusti, 2012 den 05:51

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Newtons tredje lag: Två kroppar påverkar alltid varandra med lika stora men motriktade krafter. (Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.).”

  Efter mer än tre decennier av accelererande kulturmarxism (kan man till och med räkna med 1968 som starttidpunkt i Sverige?) så börjar konsekvenserna så sakteliga sippra ner till medelklass-Svensson och reaktionen blir som Isaac Newton förutspått en diametralt motsatt rörelse. Resultatet av en sådan polarisering är särskilt tydlig i trettiotalets Tyskland.

  Nu vet inte jag vem eller vad som står bakom kulturmarxismen men om man inte är helt historielösa så borde man kunna se en upprepning av Tyskland 1934 men med långt värre konsekvenser. Men det är kanske det som är meningen?

  Argus

  13 augusti, 2012 at 06:37

  • Kulturmarxisterna förhandlar inte, deras sista bud är: hellre döden än nationalism. Det finns därför dessvärre inte något som talar emot det du säger. Bra att blanda in Newton i ekvationen.

   gotiskaklubben

   13 augusti, 2012 at 06:47

 2. Vad är ett sketet litet mord jämfört med massbombningar, millitär intervention, urarmat uran som ammunition, tortyr till döds i gudsövergivna hålor, allt sådant som storimperiet en masse sysslar med dagligen? Anledningen till att snuskiga Svd och annan fulmedia lyfter fram ett ynkligt litet mord är följaktligen inte att de på allvar någonsin har blivit moraliskt indignerade av ett mord. Däremot vill snuskmedia i vanlig ordning smutskasta oppositionella, var helst i världen de dyker upp och detta bådar sannerligen inte gott för Grekland. Ett inbördeskrig vore förstås drömmen för globalisterna.

  Markus Andersson

  13 augusti, 2012 at 08:32

 3. söndra och härska – gammalt som satan

  zeno

  13 augusti, 2012 at 16:32

 4. Tänk på den grekiska flickan som fick sitt huvud krossat o vart våldtagen.
  Packistaniern som gjorde detta är ett monster.
  Må hans huvud krossas långsamt i ett skruvstäd.

  Ingmar

  13 augusti, 2012 at 21:46


Kommentarer inaktiverade.