Gotiska Klubben

Sverige förlorar mest på turerna runt Julian Assange

Det går inte längre att utesluta någonting när det gäller Julian Assange. ”Konspirationsteorin” att via Sverige föra honom vidare till USA förefaller alltmer trovärdig. Anna Ardins roll borde nagelfaras. Svenska jurister borde förklara vad i svensk grundlag som hindrar Reinfeldt &  nationen Sverige att garantera att Assange inte ska utlämnas till ett sannolikt dödsstraff i USA. Sverige är den största förloraren i denna billiga affär.

Ft svd American free press flashback google-news twitter

Written by gotiskaklubben

16 augusti, 2012 den 06:00

Publicerat i Gotiska Klubben

14 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, svårt att inte skämmas som Svensk i samband med denna vidriga affär. I ett land där brutala gruppväldtäkter mörkläggs regelbundet måste man ha narkolepsi för att inte inse det är något fel från början i rapporteringen och formuleringen av den sk Assange affären. Pissråttorna vill förstås fånga in och stoppa informationläckaget och lämna över honom till Storebror.

  Markus Andersson

  16 augusti, 2012 at 09:58

  • Dessutom hade Anna Ardin en hemsida om 7 steg för hämnd mot män, som hon tog ner direkt när det börja brännas. dom här 2 kvinnorna är ju kristna socialdemokratiska politiker i socialdemokratiska brödraföreningen, som gick och anmälde detta till en sosse kollega som är polis i ett helt annat polisdistrikt! sen kontaktar men sosse juristen tillika fyllbulten Clas Borgström. OTROLIG JÄVLA SOPPA!
   Skäms Sverige!

   Lelle

   16 augusti, 2012 at 17:15

 2. Nej, för fan, såklart det är logiskt att Storbritannien vill riskera sina egna ambassader i Equador för någon som är bla (just det, bla) misstänkt för våldtäkt.

  Oskar

  16 augusti, 2012 at 12:37

 3. och varför i helvete skulle det vara så svårt att ta sig till london och förhöra honom där?

  nä just det – då kan svenska regeringen inte utlämna assange till usa – så därför kräver svenska regeringen att assange snällt skall gå i fällan

  zeno

  16 augusti, 2012 at 15:56

  • någon som minns när regeringen persson tror jag det var med anna lndh som utrikesminister om jag minns rätt utlämnade tre egyptier till egypten där de riskerade tortyr

   nu är det ju så vist ordnat så att det står i svensk lag att INGEN får utlämnas om denne riskerar tortyr – så vad skulle den svenska regeringen göra?

   jo man kontaktar egyptierna och förklarar att svensk lag förbjuder utlämnandet ifall tortyr riskeras och nu var det ju trots allt som så att det förekom att det torterades i egypten

   så då får svenska regeringen ett papper på vilket det står att ingen som utlämnas från sverige till egypten skall torteras

   därmed har svenska regeringen fått svart på vitt att det finns risk för tortyr i egypten och man får då ICKE utlämna

   men svenska regeringen låtsas som om de inte fattar vad som hänt och utlämnar de tre till egypten där de naturligtvis torteras

   assange har rätt – svenska regeringar är ICKE att lita på – vad än dumsvennarna tror

   zeno

   16 augusti, 2012 at 16:22

   • Och Equador anser också att Assange har rätt. Det är ju knappast för att förhindra att han döms för våldtäkt de ger honom asyl.

    Sten

    16 augusti, 2012 at 17:10

 4. Gotiska klubben. Är ni gotlänningar? Jag är urgotlänning själv, men flyttade från ön vid 10 års åldern…Bra att du/ni börjar ifrågasätta Anna Ardin-Kedja…Broderskapsrörelsens kristna falang i Socialdemokraterna där Tomas Bodström är med och kompis med Anna…och lille Claes Borgström och Tomas har sin advokatfirma ihop….gissa om åklagarsystemet är insyltat i dessa kändisars leverne och politiska ”korrekthets-kören”…

  Ylva Matrisse

  16 augusti, 2012 at 16:06

  • Kedja ja. Har vart på besök hos Ardins faster Kedja för många år sedan. Har kort på hennes konst. Lilla Julian är sååå viktig. Men jag har luskat bra nog. Det är ingen komplott. Han råkade bara ut för den nya feministiska linjen i Sverige. Julian förnekar 9/11. Han är en Saddam Hussein och Usama bin Laden typ. De blev också använda. Assange är en spion åt CIA från början. Nu har de släppt honom och han är inte längre viktig. Han har gjort sitt. Nu är det bara vargarna som återstår.

   Falkenström

   16 augusti, 2012 at 17:31

 5. En sann whistleblower hade aldrig fått den enorma publicitet och media skulle inte skriva en rad på tema. Assanges förflutna är en rad av mystiska omständigheter. som barn var med i en sekt(!) där alla barn hade blekt hår. Alla hans sk avslöjande är en väl selekterad ”cables” och mot USAs fiender eller obekväma personer eller stater. Senaste komprometterande ”kablar” om Syrien är bevis nog (för mig) att han är ingenting annat än ett verktyg. Vidare får man ställa tre frågor:
  1 Var fick han pengar ifrån? Det kostar en hel del att genomföra en dylik operation, år efter år.
  2 Om han är så farlig, varför har man inte eliminerat honom eller kidnappat? Det hände ju andra fast äkta whistleblowers.
  3 Hur är det möjligt att hacka in sig i alla institut och departament år efte år? Tekniskt omöjligt.
  Det sunda förnuftet får råda. Ni försvarar en falsk fågel.
  PS Assange har tagit avstånd från 911 sanningsrörelse och har aldrig publicerat en rad om det.
  Assange cirkus drar vidare och Sverige är en kugge i allomfattande NATO/CIA nätverk.

  sync99

  16 augusti, 2012 at 23:22

 6. MetalHeadViking

  17 augusti, 2012 at 17:49

  • …Och vad är du för en….som kan allt detta?

   Hincha

   17 augusti, 2012 at 22:25

   • Det gäller att göra sin hemläxa.

    MetalHeadViking

    18 augusti, 2012 at 00:07

    • Jag förstår…

     Hincha

     18 augusti, 2012 at 05:49

 7. gotiskaklubben

  18 augusti, 2012 at 06:03


Kommentarer inaktiverade.