Gotiska Klubben

När sätts JAS in mot Syrien, Iran och Ryssland?

Avväpningen av Sverige och svenskarna har pågått länge på många plan. Precis som i England. Men när börjar upptrappningen mot Iran och Ryssland? Det är frågan? Man behöver inte vara överdrivet konspiratorisk för att inse att det finns ännu fler lögner bakom regeringens utspel om beställning av nya JAS än den lögn som Bo Pellnäs påtalar:

”Att regeringen påstår att det är möjligt att anskaffa 40–60 Jas-flygplan utan att det sker på bekostnad av övriga delar av försvaret, gränsar till ren lögn.” Svd Svd

När det gäller Jas Gripen-affären med Schweiz så verkar det handla om att svenska skattebetalare ska subventionera affären. sr

Written by gotiskaklubben

28 augusti, 2012 den 07:30

Publicerat i Gotiska Klubben

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det är verkligen märkligt. Varför ska man subventionera något när man har en köpare. Kan man inte sälja varan till ett pris som ger svenska försvaret vinst? Mycket mycket mycket märkligt detta.

    Sen så kommer jag vara lite våghalsig nu och säga att jag tror att NATO ska försöka fixa en liten ”deal” under bordet. Det här är inget jag vet. Men jag tror att Ryssland kommer att offra Assad och Syrien för att köpa lite mer tid. Man kommer att komma överens med NATO.

    MetalHeadViking

    30 augusti, 2012 at 03:17


Kommentarer inaktiverade.