Gotiska Klubben

Jimmie Åkesson köper inte mediabilden av Forserum

Gotiska Klubben hoppas att Jimmie Åkesson vinner en riktigt stor propagandaseger idag över svensk media, som utan vidare undersökningar tagit somaliska skrönor för fakta.

svd #forserum SD-press

Detta SVT-reportage är upprinnelsen till alla lögnerna om Forserum:

Written by gotiskaklubben

4 september, 2012 den 08:32

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det kan bara vara någon som förlorar på att få veta sanningen, någon som lever på flyktingverksamhet som tycker att Jimmie Åkesson ska hålla sig undan. Fega PK Sverige.Svenska journalister är så korrumperade, så de ser inte vart Sverige är på väg.Eller de vill inte se. Som alltid tycker jag vi medborgare ska lyfta ut politiker och journalister till den mångkultur de skapat och tvinga dem leva under de beslut de fattat till oss.Men svensken är bara sååå feeeg.

  Lillith

  4 september, 2012 at 08:39

 2. Med Jimmie så kommer sanningen (äntligen ) Äntligen till Forserum. Men den Mobila Polisstationen var en bra ide….Men nu kommer den väl också då till Rosengård? Fast där (vågar ) ju inte dom Ynkryggar till Svenska Poliser sätta sin for ändå……Och Malmös ( patetiska polisbefäl?? ) Vågar ju inte heller skicka dit några riktiga poliser…Det blir väl som vanligt Korv-Grillande Halal Poliser…..Jag skrattar så jag viker mig…vilka Ynkryggar!

  Hasse Eriksson

  4 september, 2012 at 09:27

  • Kanske litet orättvist mot svensk polis. De har knivhuggits i ryggen i decennier av maktelit, journalister och Sarneckianer.

   gotiskaklubben

   4 september, 2012 at 09:43

 3. Jag brukar se om en människa ljuger mig rakt upp i ansiktet och Somaliern utan namn 0:30 sec in i reportaget ljuger alldeles uppenbart.

  H_kan

  4 september, 2012 at 13:05

 4. Åkesson vann en stor propagandaseger idag.
  Han var på P1 där han körde över Centerpartisten verbalt.
  Sedan var han även på Rapport där de för en gång skull verkade vara nyanserade i sin rapportering. Dvs vanligt folk fick komma till tals och då berömde de alla honom. 🙂

  Sen så kommer ett inlägg från en Miljöpartist som kräver att Åkesson ska ta sitt ansvar för det som har hänt i Forserum…
  Ehhh…say what?
  Det är ju faktiskt Miljöpartiet/7-klövern som har skapat detta!

  Åkesson sa även i intervjuerna att detta hade inte hänt med Sverigedemokratisk politik. 😀
  Han verkligen ägde intervjuerna.

  Unimatrix_1

  4 september, 2012 at 23:52


Kommentarer inaktiverade.