Gotiska Klubben

Gotiska Klubben intervjuar De Odödliga

”Våld i all ära, men våld är ett trubbigt redskap som enbart bör användas när det är absolut nödvändigt”

De Odödliga presenterade sig med en välgjord video häromdagen. Den har setts av 5000 pers på Youtube. Vilka är dom och vad vill dom och vilken är deras metodik? Och varifrån kommer konceptet och hur kommer deras manifestationer att te sig i framtiden. Är de en våldsgrupp eller en grupp som vill väcka uppmärksamhet med hjälp av spektakulära aktioner? Gotiska Klubben frågade dem.

* ** * ** *

Gotiska Klubben: Hallå du Odödlige, tror du på evigt liv?
Den Odödlige: Hej Goten. Vårt arv gör oss odödliga och genom vår avkomma lever vi vidare för evigt, så det korta svaret blir – Ja.

Gotiska Klubben: Det låter som om ni lånat tanken om odödlighet från de stupade krigarna i Valhall eller från japanska samurajer? Varifrån kommer egentligen konceptet ”De Odödliga”?
Den Odödlige: Ursprungligen kommer det här konceptet från Tyskland, Die Unsterblichen, men fenomenet finns som du säger i olika länders historia och mytologi.

Gotiska Klubben: Har ni påverkats av AFA och Anonymus som också är anonyma? Är ni för våldsaktioner eller föredrar ni manifestationer av mer fredlig natur?
Den Odödlige: Våld i all ära, men våld är ett trubbigt redskap som enbart bör användas när det är absolut nödvändigt. Så vad du kommer få se från oss är schyssta aktioner som ger riktigt bra filmmaterial, så inga episka slag likt de i 300. Eller… vem vet?

Gotiska Klubben: Folk och folk, hur pass svenska är ni egentligen? Gillar ni Evert Taube och Eddie Meduza? Har du nån favoritsång?
Den Odödlige: Vi är ju alla och samtidigt ingen. Vi är kanske din vän, din syster eller kanske din far. Så musiksmaken svänger något enormt, men en sång som alltid ligger varmt om hjärtat är – Den blomstertid nu kommer, finns det något svenskare än så?

Gotiska Klubben:  Är ”etnolinjen” den enda hållbara vägen för Europa? Är vi inte redan alldeles för ”utblandade”?
Den Odödlige: Så länge det finns etniska svenskar kvar så är det skäl nog att kämpa vidare, oavsett hur många de är, det är vi skyldiga våra barn och våra förfäder. Etnisk nationalism är den enda hållbara linjen eftersom allt annat är att förespråka folkmord.

Gotiska Klubben: Vad kan nationella grupper lära av vänstern ifråga om att bedriva propaganda och kommunicera med varandra och omgivningen?
Den Odödlige: Vi måste försöka göra vår propaganda mer folklig, vi har under så lång tid trott att vanligt folk attraheras av våld och hård musik, men vad vi sett hittills är att lugn musik och ett tydligt budskap har gått hem riktigt bra. Trots att vissa nationella skrek sig hesa om att rösten på filmen var töntig och vek. Där har vi en del att lära av vänstern som faktiskt ibland gör riktigt bra propaganda. Vad gäller vår kommunikation inom den nationella rörelsen så måste den förbättras markant, vi måste sätta prestigen åt sidan och börja samarbeta.

Gotiska Klubben:  Vad händer närmast för De Odödliga? Vad tror ni att ni kommer att uppnå?
Den Odödlige: Här närmast ligger en massa planering då vi anstormats av e-brev, PM, DM och allt vad det heter. Det var betydligt fler som var intresserade än vad vi räknade med, så just nu försöker vi föra ihop folk till tre lite större aktiviteter här i höst och vinter. Men mer om det på vår hemsida som vi hoppas få igång inom kort. Vad vi kommer att lyckas med är att skapa kontaktytor och informera om det långsamma folkutbytet som sker i Sverige, att misslyckas betyder att vårt folk går under, så det är inte ett alternativ.

Gotiska Klubben: Tack för att du tog dig tid att svara.
Den Odödlige: Så lite så, vi som drar åt samma håll måste ju hålla ihop om vi ska komma någon vart.

ref: De odödliga släpper film Realisten
Anonym nationaliströrelse lanserad i Sverige Nationell.nu
”De odödliga” – nytt nationalistiskt fenomen i Tyskland? Flashback
De odödliga Nordisk.nu
De Odödliga Camilla Rågfors

Written by gotiskaklubben

8 september, 2012 den 11:16

Publicerat i Gotiska Klubben

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det här är hårt. Sarenecki, Wolodarski, Epstein sk*t*r på sig!

    Förortskärring

    9 september, 2012 at 20:21


Kommentarer inaktiverade.