Gotiska Klubben

Go Google go!

Det är som om alla dessa filmer, böcker, konstverk och hot och demonstrationer nu når sitt klimax i och med Vita Husets vädjan till Google att ta bort fejkfilmen ”The innocence of muslims”. svd

Senast utpekade avsändare till ”The innocence of muslims” är Steve Klein, neocon och närstående till Counter Jihad: Meet The Right-Wing Extremist Behind Anti-Muslim Film That Sparked Deadly Riots Max Blumenthal

Att ”Sam Bacile” heter Nakoula Basseley Nakoula visste alla utom DN redan i förrgår. Läs hellre Wikipedia som uppdaterar hela tiden.

Written by gotiskaklubben

15 september, 2012 den 07:51

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

  • gotiskaklubben

   15 september, 2012 at 08:23

  • What light did Islam really bring to the world that did not exist before? What are the scientific facts that were unearthed by Islam? Why it has not changed one billion Muslims’ situations in the world? They are forced to flee from their own countries to the devilish countries that they hate? Why is this dichotomy?

   DS

   15 september, 2012 at 16:06

 1. ”Kreativ förstörelse är vårt andra namn, både inom vårt eget samhälle och utomlands. Vi river ner den gamla ordningen varje dag, från affärslivet till vetenskapen, litteraturen, konsten, arkitekturen och filmen till politiken och rättsväsendet. Våra fiender har alltid hatat denna virvervind av kraft och skaparglöd, som hotar deras traditioner”
  Michael Ledeen, judisk neo-konservativ propagandist.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Ledeen

  Förortskärring

  15 september, 2012 at 15:53

 2. Följande är relaterat. Dags att även du GK lär dig om DVD.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/09/den-dolda-handen-bakom-kulisserna-ar.html

  MetalHeadViking

  17 september, 2012 at 22:26

  • MetalHeadViking: Intressant artikel, håller med dig här i stora drag. Global research har belyst dessa självklarheter (utan att gå in på överkursteorier) mycket klarsynt också. Men eftersom artikeln är skriven i Canada där en hel del är förbjudet att yttra håller sig artikeln innaför lagens råmärken och man får läsa lite mellan raderna.
   http://www.globalresearch.ca/blasphemy-as-a-political-tactic/

   Markus Andersson

   18 september, 2012 at 03:20

   • De verkar dock inte känna till DVD.

    MetalHeadViking

    18 september, 2012 at 04:22

    • Vet inte, är inte så mycket för förkortningar. Utveckla det själv om du tycker det är viktigt. Global research har en bondförnuftig hållning till det mesta. Och bondförnuft är det som saknas i alla viktiga debatter. De håller igen med vissa synvinklar på grund av lagen och taktiska skäl, det är bra för annars blir de stoppade. Egentligen är det inte så viktigt att vara läskunnig för att förstå de primitiva krafter som styr politiken och människornas maktkamper, bra mycket viktigare att ha ett par ögon som inte är förblindad av massmediala lögner.

     Markus Andersson

     18 september, 2012 at 13:18

     • Ja, de hade nog rätt i sin analys. Men de kände inte till Muslimska Brödarskapets bakgrund och hur de kan få till islamistiska massor ute på gatorna på beställning.

      DVD är alltså Deutsche Verteidigungs Dienst. De var aktiva på båda sidor i det här fallet. Studera gärna CIA-familjen Dulles. De var med och finansierade Hitler tillsammans med CIA-familjen Bush (läs Scherff).

      MetalHeadViking

      18 september, 2012 at 15:36

      • Tack, ja det kryllar av fula kryp så fort man satt spaden i jorden. Det finns också många fula fiskar i symbios med varandra.

       Markus Andersson

       18 september, 2012 at 17:47


Kommentarer inaktiverade.