Gotiska Klubben

Ingrid Carlqvist, Lars Hedergaard och Dispatch International

En intressant sak med Dispatch International är att den publicerar i fyra länder: Sverige, Danmark, Tyskland och Holland. Internationell publicering, tror jag, är en förutsättning för vår tids tidningar och litteratur.

Att DI är uttalat anti-MSM och anti-islamsk är bekant. Frågan är hur pass Counter Jihad och projudisk den är? I Flashback diskuteras de flesta aspekterna och händelserna runt Dispatch International.

Written by gotiskaklubben

15 september, 2012 den 05:35

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Skräp. 100% projudisk: kontrajihad och heja-Israel-propaganda, vilket man kunde förvänta av Carlqvist. ”Dispatch International” tillhör fienden!

  Läs denna länk:
  http://www.nationell.nu/2012/09/15/tryckfrihetssallskapets-nya-tidning-israelisk-statspropaganda/

  Bamse

  15 september, 2012 at 21:00

 2. Hej Goten! Jag tänkte på frågan jag ställde till Ingrid om vad hon tycker om Bat Ye’or och hennes Eurabia-teori som i korta drag går ut på att de nio europeiska länder som var med i EC under oljekrisen på 70-talet gjorde en deal med oljearaberna om att Europa skulle ta emot massa araber som invandrare. Vidare så påstår Bat Ye’or att de nio länderna tecknade denna överenskommelse pga en utbredd antisemitism bland dessa nio regeringarna – det är alltså en tvättäkta konspirationsteori som bara en galen judinna kan komma på.

  Att inte Ingrid skulle känna till denna tokiga teori är inte troligt – ändå ville inte Ingrid svara på frågan utan försökte smita undan med bortförklaringen att hon ”inte läst Bat Ye’or`s böcker”, Ingrid duckade och försökte smita undan frågan. Inte en chans i helvetet att hon Inte känner till det mesta om Bat Ye’or`s judiska fantasier om Eurabia, hon publicerar ju för fan kärringen i sin blaska.

  Nåväl, jag känner att det inte går att lita på vare sig Ingrid eller hennes blaskas avsikter för fem öre, jag tror att hon får stålar direkt från Washington för att sprida counterjihad bland tjockskalliga nyvaknade ”invandringskritiker” i höga nord.

  Christian H (@DIF117)

  8 oktober, 2012 at 07:21

  • Är inte helt med här. Kan du inte posta några relevanta länkar i frågan så ska jag kolla upp under dagen.

   gotiskaklubben

   8 oktober, 2012 at 09:03

   • Här är frågan jag ställde till Ingrid: https://twitter.com/DIF117/status/254582950597885952

    Min poäng är att Ingrid mycket väl känner till kärringen Bat Ye’or`s tokiga judiska konspirationsteorier, men hon vill inte svara på om hon tror på dem, antagligen har Ingrid svalt hela skiten precis som resten av counterjihadpöbeln 🙂

    Christian H (@DIF117)

    8 oktober, 2012 at 17:19


Kommentarer inaktiverade.