Gotiska Klubben

Charlie Hebdo – Ge fan i att terra oss! Ortodox jude rullar mulla i rullstol

Texten: ”Faut Pas Se Moquer!” På engelska: You must not mock us!  På svenska: Driv inte med oss!/Ge fan i att terra oss! /Skratta inte åt oss!

Bilden: ortodox jude rullar lam mulla i rullstol 🙂

Den franska satirtidningen Charlie Hebdo som 2006 publicerade Jyllands-Postens karikatyrer av profeten Mohammed, och 2011 drabbades av ett sprängattentat och fick sin websida hackad, publicerar idag nya karikatyrer av Mohammed. Vi kommer ”chockera de som vill bli chockerade” säger Charlie Hebdos redaktör ”Charb”.

Huff Google-news #Charlie Hebdo svd svd

Written by gotiskaklubben

19 september, 2012 den 04:02

Publicerat i Gotiska Klubben

17 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så djävla töntig denna trend att reta upp araber och hänvisa till yttrandefrihet. Det kan ju vara så att jag har all rätt att fisa i hissen hur mycket jag vill, men det betyder inte att det är varken intelligent, nyskapande eller till gagn för någon levande varelse.

  Att reta upp andra människor är faktiskt inte en bedrift att stila sig med. Att veta att man gör något idiotiskt för att gagna sin sak (sionismen) är manipulativt.

  Slutsats: de som ritar mohammed-karikatyrer är fega cp’n som jobbar åt sion, och de som ger sig på kristendomen är fega bögar som jobbar åt sion.

  christalbum

  18 september, 2012 at 22:00

  • Du kanske hade reagerat starkare om det fanns risk att du blev skjuten efter att du fisit i hissen och kanske inte bara i hissen utan du får inte fisa alls utanför din egen dörr, annars kommer någon att döda dig.
   När någon tar sig rätten att hota till livet(och genomföra egenmäktiga avrättningar) för att någon annan säger något som den inte gillar så har det gått för långt och då måste vi protestera med alla medel.

   Anders

   19 september, 2012 at 08:15

  • Bäst du hissar upp brallorna och skaffar hell skägg då

   Peter Dalin

   19 september, 2012 at 11:37

 2. Egentligen inget att skratta åt. Båda (vi alla) har en gemensam fiende. Rotschild och hans bankirer. Det finns en grupp på facebook som heter Judar mot sionism. Gå med i den. Ändra på upplägget. Stöd de sunda!

  Falkenström

  19 september, 2012 at 09:54

  • Roligt och roligt, det är väl upp till var och en. Tycker dock det är mkt träffande att under rubriken ”Oantastbara 2” publicera denna bild och denna text. Det är väl vad det handlar om, ”judendomen” och ”islam” ( Koran och Toran) terrar oss, inte vi dem. Kanske hade en amerikansk flagga även passat bra in i bilden. Att bilden utvidgar diskussionen är bra tycker jag.

   gotiskaklubben

   19 september, 2012 at 10:20

 3. ” ”Driv”(?), (”kör”(?)), inte med oss”….?

  (Är det ok att ”håna, förolämpa, kränka, förlöjliga, reta, köra med, driva med” rullstolsbundna, svaga, handikappade eller oförargliga, (icke-angripande), människor, (nationer)? ……)

  Vilka nationer är det som ”bombar” vilka nationer i dagens värld?

  Befinner sig (verkligen och egentligen?) den amerikanska nationen under bombhot från muslimska nationer?

  Är muslimska nationer under bombhot av den amerikanska nationen?…..

  Skulle den amerikanska nationen bomba europeiska nationer, om de ville ”frigöra” sig från amerikanskt inflytande?….

  Bergfast

  19 september, 2012 at 10:08

  • Bergfast: Bra och viktiga frågor! Amerikanerna bombade Serbien så självklart bombar de alla inklusive oss självgoda svenskar om vi går emot ””deras” intressen”. Redan nu övar NATO att bomba i Svenska Lappland.

   Blasfemi är bara ett av flera taktiska vapen i bombkrigen. Dessvärre är det svårare att häda i Europa och Sverige eftersom fängelsestraffen är mycket långa i flera länder här och media censurerar stenhårt liksom övriga propagandaministeriet. Vår nya ”Statskyrka” och Statsreligion/ Gemensamma värdegrunden är stenhård även om den hycklar tolerans. Tids nog kommer vi bli bombade likväl.

   Markus Andersson

   19 september, 2012 at 12:02

   • ”The Untouchabla two”! (Untouchables 2) (!!)… Det är ju BÅDA TVÅ som faktiskt uttalar kravet på att inte ”drivas med”…..! (Fniss-skratt! Det är faktiskt en lite rolig bild!…)

    Måste nog be lite om ursäkt….

    Misstolkade hela bilden… eftersom jag tyckte mig se det som att det var imamen som inte ville bli ”driven med”, (av rabbinen!)….

    Inte desto mindre kan man ändå ställa sig frågor av olika slag kring vad som sker i vår arma värld….

    Amerika, Amerika, Amerika…..Vad vill Amerika?….

    Bergfast

    19 september, 2012 at 15:10

  • Det är värre att skämta om handikappade människor, dem kan inte rå för att dem har ADHD eller epilepsi. Men bara för att någon ritar en bild av profeten muhammed sedan tar folket till våld, skjuter personer och en del dödar folk efter att någon skojar. Många skojar om sin president eller stadsminister, vad gör folket ? Ingenting. antingen skrattar man åt saken eller bara tycker det inte är kul alls, alla behöver inte tycka om de men att använda våld löser ingenting. Visar bara på hur dum i huvudet man kan bli som person

   patrik

   9 oktober, 2012 at 18:43

 4. gotiskaklubben

  19 september, 2012 at 12:44

 5. Både judar och muslimer tar sig själva på alltför stort allvar. Förävrigt är Somaier rätt teatraliska.

  norromstockholm

  19 september, 2012 at 12:58

 6. Tänkte surfa in på tidningens hemsida, men det verkar inte funka.

  jannejakan

  19 september, 2012 at 17:27

 7. Ja, det är en riktigt löjlig ”trend” att dra någons tro i smutsen och hänvisa till yttrandefriheten. Visst kan man väl få göra så, men inte fan ska den visas i offentligheten. Man kan provocera i sin trädgård. Men allt offentligt ska vara civiliserat och anständigt, och då duger varken provokationer eller våld / hot om våld.

  Mattias

  19 september, 2012 at 20:39

  • Mattias, jag tror det blir svårt att lära människan att sluta ”provocera” genom texter, målningar, musik och andra former av uttryck. Men det är en intressant åsikt att provokatörerna endast borde vara tillåtna att provocera i sin egen trädgård. Hur skulle världen sett eller se ut då, tror du? Jag tror den skulle vara fantastisk! Du verkar vara en extremt empatisk, kristen och rolig människa.

   Vickan Eremita

   19 september, 2012 at 23:28

   • Det hade säkert varit jättesvårt. Faktiskt helt omöjligt egentligen. Det kommer alltid att finnas sådana saker. Och min poäng var inte jag skulle tro att smaklösa provokationer kan komma att upphöra helt, utan att det borde vara förbjudet i det offentliga rummet. I dag är det till och med så att det inte bara är tillåtet, utan det lyfts aktivt fram i medierna, om än i ett negativt tonläge. Och ännu viktigare: I offentligheten står det mellan yttrandefrihetsextremister (sådana står för en absolut yttrandefrihet… förutom för sådana som ”förnekar förintelsen” såklart) och folk som menar att det hela är rasism. Hela debatten är dömd att misslyckas. Lösningen är att förbjuda den här typen av saker i det offentliga rummet av anständighetsskäl. Idealt hade det såklart varit en moralisk reglering, men det hade inte funkat i dag, tror jag..

    Mattias

    20 september, 2012 at 19:54

 8. Charlie Hebdo row: Cartoons divide French press
  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19660785

  gotiskaklubben

  20 september, 2012 at 18:35

 9. EU-administriationen sätter Sverige under press. Den sk rasismen i Sverige måste utplånas. Nytt dokument offentliggjort idag: http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/country-by-country/sweden/SWE-CbC-IV-2012-046-SWE.pdf

  Förortskärring

  25 september, 2012 at 12:26


Kommentarer inaktiverade.