Gotiska Klubben

Mordet på Johan Hakelius

2017. Jag var förhörsledare under den nationella revolutionen. Författaren Johan Hakelius satt på en stol framför mig med en lampa lysande på sin fuktiga panna.  Hans såg rädd ut. Hans rädsla äcklade mig. Min uppgift var att få honom att tala. Men hur skulle jag gå tillväga?

Skulle jag skrämma upp honom, dra åt halsduken runt hans hals, och låta kniven försiktigt vandra över hans glasögon och kittla hans panna? Eller skulle jag resolut skära ett jack längs hans öra och fråga honom, medan blodet rann ned för hans kind, vem i helvete han trodde att han var?

Skulle jag slå honom över ansiktet så hans glasögon flög i väg, skulle jag sedan lyfta upp datorn och träffa hans tinning och ursinnigt tjuta:

– Minns du, ditt simpla luder, när du anklagade Martin Schibbye för hans uttalande om Kuba, minns du, minns du hur du överlägsen du lät?

– Minns du även att du och hela din kår av smutsiga yrkeslögnare samtidigt ljög och mörkade om alla gruppvåldtäkter som invandrare begått mot svenska tjejer i Sverige?! Minns du detta din byracka!  Minns du! Minns du! Minns du!

De två vakterna kastade sig över mig och slet ner mig på golvet. Men det hjälpte inte. Johan Hakelius liv gick inte att rädda, han var redan död.

Sen vaknade jag…

ref: FT svd

Written by gotiskaklubben

27 september, 2012 den 15:54

Publicerat i Gotiska Klubben

16 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”- Minns du även att du […] samtidigt ljög och mörkade om alla gruppvåldtäkter som invandrare begått mot svenska tjejer i Sverige?!”

  Vad i hela friden gaggar du om nu, Goten? Hakelius ljög och mörkade om gruppvåldtäkter? Vad har du ätit?

  Om du vill göra enligt ovan mot en av ytterst få någorlunda frispråkiga och ickekommunistiska skribenter i MSM så blir jag intresserad av vad dina drömmar har på lager åt resten av journalisterna, i synnerhet de som utmärker sig negativt. Berätta! 🙂

  Konservator

  27 september, 2012 at 19:30

 2. Erkänn att du våldtog hans döda kropp i nästa dröm.

  MetalHeadViking

  27 september, 2012 at 22:52

 3. ”Vem tror du att du är, din amatör? Censor på Kulturhuset?”

  STORT!

  du besitter utan tvekan en viss talang – men frågan är vems intressen du egentligen tjänar

  zeno

  29 september, 2012 at 06:23

  • Tack för vänligheten. 🙂 Tjänar? Tja, inte den politiskt korrekta extremismen i alla fall.

   gotiskaklubben

   29 september, 2012 at 07:00

 4. Vad menar du egentligen? Det där var väl ett utmärkt avslöjande?

  Daniel

  29 september, 2012 at 17:52

  • Hakelius och 08-liberalerna saknar kontakt med verkligheten. Allt det dom inte skriver om det som sker i Sverige är långt värre än Schibbyes tafattheter om Kuba. Schibbyes svar för övrigt bra, eller hur?

   gotiskaklubben

   30 september, 2012 at 06:10

 5. Skulle denna önskedröm mot förmodan en gång i framtiden bli verklighet kan man vara säker på att hela mediapatrasket vänt kappan efter vinden. Journalister och mediaslödder har ingen annan åsikt än att makt är rätt. De kommer därför inte att fastna i några nät hur mycket vår rättvisekänsla än önskar och kräver det.

  sukram

  30 september, 2012 at 14:01

  • Tekniskt fel i den förra kommentaren. Bokstäverna hamnade bak och fram i mitt förnamn och brevduvan svalde mitt ärorika efternamn Andersson.

   Markus Andersson

   30 september, 2012 at 14:27

 6. Kan inte varit Hakelius, måste vara Erik Ullenhag du konfronterade i drömmen.
  1500 Nordafrikaner pumpas in i Sverige i veckan; 6000 i månaden; mer än 60 000 om året; om tio år är mer än halv miljon Nordafrikaner bosatta i Sverige.
  Många av dessa är muslimer.
  Svenskar skall nu undervisas i hur överlägsna dessa folk är och hur avgörande dess kulturella och civilisatoriska kraft har varit i historien.
  Propagandamaterialet finns att åse här: http://www.svtplay.se/video/380758/del-4-av-7-den-muslimska-renassansen
  .
  Vem var det som talade om Islamiseringen av Europa?

  Franziska Reventlow

  28 oktober, 2012 at 10:58

 7. Visst har ni rätt! Tur att man kan söka asyl i den civiliserade delen av världen, nämnligen Israel ; )
  Inget för er goter naturligtvis..

  John

  3 november, 2012 at 18:05

  • Ha ha ha, jag har inget emot vare sig judar eller Israel i princip. Har bara konstaterat att judar både har och vägrar erkänna sin skuld för mångkulturalismen och massinvandringen till Sverige. Generellt tror jag judar i Europa kommer få stora positionsproblem mellan de muslimska gaphalsarna och de alltmer militanta nationella vildhjärnorna. Även många av oss tvehågsna kommer att få problem. Slakten lär bli enorm i ett Europa som ÄLSKAR att kriga.

   När det gäller slavmentaliteten i 08-Sverige är jag så jävla pisstrött att jag snart tar gränsen med mig och drar.

   Skulle vara kul att besöka Israel nån gång. Hör av dig. 🙂

   gotiskaklubben

   4 november, 2012 at 09:18

 8. Dokumentär om ett Politisk Mord här:http://www.svt.se/dokumentarfilm/se-program/article139624.svt?autostart=true
  Filmen handlar inte om Erik Ullenhag utan om Lev Davidovich Bronstein.

  Förortskärring

  31 januari, 2013 at 14:24

  • Märklig film, men kul att se, känns litet som en propagandafilm för Trotskij. Rätt så okritisk. Trotskij måste haft inflytelserika vänner och beskyddare. Tack för tipset.

   gotiskaklubben

   31 januari, 2013 at 19:06

   • Trotskij har sina avlöpare här: http://www.socialisterna.org/, och det kan vara värt att notera att man lämnat sina tidigare hållning gentemot homosexuella som man bara för tjugo år sedan ansåg vara ett hinder för ”ett utvidgat klassmedvetande” men nu anser vara en resurs för den oavvända revolutionen.
    Deras främsta objekt för hat och illvilja synes idag vara Sverigedemokraterna.

    Förortskärring

    1 februari, 2013 at 10:55


Kommentarer inaktiverade.