Gotiska Klubben

Rasmus Gårdebrink avslöjar korrupta politiker i Påskallavik

Missa inte Påskallaviks starke man, socialdemokraten Stefan Windh– 00:24 – skratta gärna, men döm honom inte för hårt, han är bara en av många korrupta socialdemokratiska kommunalpolitiker som gör som han blivit tillsagd av 08-makten.

Youtube”Man ska komma ihåg att Stefan Windh är en korrupt politiker som tidigare i år var i blåsväder för att kommunen anlitat ett bolag han själv äger för olika uppdrag. Förmodligen är det likadant i det här fallet, att han har privata intressen av att ett asylboende öppnas på orten. Förmodligen har han tänkt sig att något av de bolag han själv äger anlitas för att driva boendet och därför ser han den här demonstrationen som ett hot mot hans kommande”

Ref: Sveriges Radio SR-intervju Barometern nationell.nu Rasmus Gårdebrink Realisten Flashback Fria Tider

Opinionsundersökning om asylboendet i Påskallavik

”Under söndagen så genomfördes en neutral opinionsundersökning med anledning av det planerade asylboendet i Påskallavik. Till platsen hade även bland annat socialdemokrater och vänsterpartister sökt sig för att med hjälp av hot, lögner och utfall söka förstöra undersökningen. Det hela kunde dock genomföras som planerat och resultatet visade klart och tydligt att ett asylboende inte är önskvärt i Påskallavik. Även en film har gjorts om dagen.” Rasmus Gårdebrink

Written by gotiskaklubben

22 oktober, 2012 den 06:14

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Efter den stora uppmärksamheten kring opinionsundersökningen i Påskallavik (http://rasmus-gardebrink.blogspot.de/2012/10/opinionsundersokning-om-asylboendet-i.html) rörande ett eventuellt asylboende på orten har Radio Framåt valt att bjuda in både Rasmus Gårdebrink och Stefan Windh (s) till kvällens program. Gårdebrink, som var en av initiativtagarna till opinionsundersökningen, har redan tackat ja och kommer delta i livesändningen via telefon. Något svar från lokalpolitikern Windh, som försökte stoppa folk från att delta i opinionsundersökningen, har inte inkommit ännu, men vi hoppas fortfarande på hans medverkan.

  – Det är viktigt för oss att båda parter kan få berätta om sina intentioner med respektive aktion, men vi har tyvärr inte hört av Stefan Windh än. Vi hoppas dock fortfarande att han tar sitt ansvar inför sina väljare och ställer upp på att förklara sin aktion, säger Dan Eriksson som är programledare för Radio Framåt.

  Sändningen börjar ikväll, 22 oktober, 19:30 och programmet kommer efteråt gå att ladda ned som mp3 och lyssna på i efterhand. All information om hur man lyssnar live och lyssnar i efterhand finns på programmet hemsida http://www.radioframat.se.

  För frågor kontakta radioframat@gmail.com eller ring på 08- 51 97 00 00.

  Radio Framåt

  22 oktober, 2012 at 15:30

 2. tack gotis för att du lade upp detta fantastiska initiativ på din blog

  du fyller en mycket mycket viktig samhällsfunktion – likväl som initiativtagaren gårdebrink

  självklart kommer svinmedia försöka mörka denna opinionsundersökning

  återigen stort TACK!

  zeno

  22 oktober, 2012 at 16:52

 3. Herr Windh är så komisk så han blir nog en klassiker på YouTube.

  Sofia

  23 oktober, 2012 at 06:20

 4. Halare än en ål!!!

  Han glider undan utredning redan innan den har startats..
  Se rasmus sida..
  http://rasmus-gardebrink.blogspot.se/2012/10/polisanmalan-mot-stefan-windh-redan.html

  Sveas rika

  5 november, 2012 at 15:43

  • Tror det blir svårt att få något åtal av det där. Men föröka duger.

   gotiskaklubben

   5 november, 2012 at 16:29


Kommentarer är stängda.