Gotiska Klubben

Elisabeth Ohlson Wallin och en förlorad svensk borglighet

Vad som skiljer Elisabeth Ohlson Wallin från andra bildkonstnärer i Sverige är att hon har eliten på sin sida och därför kan publicera sina alster på förstasidor i Expressen och Aftonbladet och få bästa sändningstid i Svt.

Elisabeth Ohlson Wallin levererar den enkla och tydliga propagandakonst som alltid funnits i totalitära länder, typ Hitler-Tyskland, Stalins Sovjet eller Maos Kina.

Elisabeth Ohlson Wallins konst syftar till att slå sönder de institutioner som en gång, på gott och på ont, utgjorde stommen i det svenska samhället: monarki, kyrka, domstolar, äktenskap et cetera. Och hon utför sitt jobb med precision.

Mest intressant med henne är kanske inte hennes verk, utan att det faktum att det idag inte finns något motstånd mot henne inom den svenska borgligheten.

Trots detta finns det nog en hel människor  i Sverige som fylls av förtvivlan och avsmak inför henne bilder, och skulle nu en hetrosexuell muslim – inshallah – en monarkist, eller en kristen familjefar i ett upprört tillstånd råka ha ihjäl Elisabeth Ohlson Wallin med en yxa från Gränsfors bruk, ja då bör hen få vård, inte straff, eftersom straff ändå inte hjälper.

Elisabeth Olsson Wallin hotades nyligen av serbiska nationalister och kristna i samband med en utställning av bögbilder i Belgrad. Denna typ av hot är inte välkomna på Gotiska Klubben.

Written by gotiskaklubben

24 oktober, 2012 den 05:17

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bra skrivet Goten men jag har aldrig hört talas om kärringen. Kollade på nätet och såg lite gammal skit. Jäsp. För övrigt bryr jag mig inte ett dugg om ifall någon blir ihjälslagen med en yxa eller hammare såvida det inte är ett barn eller någon jag känner eller tycker väldigt mycket om.Låt för i helvete folk slå ihjäl varandra bäst de vill och ödsla fan inga skattepengar på folk som tramsar och inte kan reda och försvara sig själva. Elda upp teven teven och alla andra kräkmedel. God natt.

  Markus Andersson

  25 oktober, 2012 at 01:10

  • Tack! 🙂

   gotiskaklubben

   25 oktober, 2012 at 08:26

 2. Elisabeth Ohlson Wallin är en lesbisk kulturmarxistisk aktionist. Med andra ord: hon är inte Konstnär.
  Hon bor ännu inte i det zigenartätaTensta – men dit Erik Ullenhag, Jonas Gardell och Maja Hagerman kan tänkas flytta permanent.
  Judinnan Marie-Louise ”Ekman” bor på Strandvägen där hon producerar kultur för andra som bor på Strandvägen i egenskap av chef för Kungliga Dramatiska Teatern.
  På fritiden förströr hon sig med bildmakeri och är nu aktuell med en tillställning på Tensta konsthall.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5311802
  De feministiska, utspårade konstaktionerna tar sig många uttryck.
  I det zigenartäta Rumänien tex. kan man se detta i tunnelbanan:
  http://www.liveleak.com/view?i=a7c_1212607389

  Franziska Revenlow

  28 oktober, 2012 at 15:41


Kommentarer inaktiverade.