Gotiska Klubben

Dag Stålsjö mot etablissemanget – paneldebatt 1 och 2

Hittade nedan filmer om Svearikets Vagga på Youtube. Intressanta för alla som vill studera hur det svenska etablissemanget beter sig nu och då och alltid. Dag Stålsjö blir bara bättre och bättre ju mer av honom man får se.

Written by gotiskaklubben

14 november, 2012 den 01:18

Publicerat i Gotiska Klubben

24 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hans Villnius tjurskallighet är här pinsam.

  Ytterstadskärring

  14 november, 2012 at 12:35

  • Visste inte han han var fullt så motbjudande.

   gotiskaklubben

   14 november, 2012 at 17:36

 2. GK. Vad tycker du?

  Håller du med Camilla m fl, som menar att det är Kasselstrands revansch mot SD-ledningen?

  http://debatt.svt.se/2012/11/14/intern-maktkamp-bakom-lackta-filmen-med-almqvist/

  Politik är tyvärr smutsig.

  MetalHeadViking

  14 november, 2012 at 20:09

 3. Ja det var ju en väldigt sakligt debatt… Snarare någon sorts inkvisition.

  ...---...

  14 november, 2012 at 21:42

  • Ja, det är nästan obehagligt att se. Men så allvarligt var det, alltså

   gotiskaklubben

   14 november, 2012 at 22:26

   • Vi vet at kristningen av Norden, slik den blir fortalt i tidlige kristne kilder er usann, da vi f.eks. finner kristne graver parallelt med hediske graver, mange hundre år før kristendommen i følge den katolske kirken kom hit.
    Enten visste ikke de tidligste biskopene og munkene dette, der de satt på sine celler og skrev, eller så løy de bevisst. Uansett om det er bevisst eller ubevisst, så er ikke de eldste katolske kildene noen god kilde på hva som faktisk har skjedd i Norden , selv om historikerne skulle mene det. Å bruke Adam av Bremen og Katolske helgen-legender som kilder, kan vel nesten sies å være svindel.

    Det er når man tenker logisk over det, nesten på grensen til idioti å tro at en institusjon hvis formål var å redde sjeler fra den evige fortapelsen, ikke skulle benytte seg av fromme forfalskninger og annen undertrykkelse av sannheten, hvis dette førte til at forkynnelsen ble lettere.

    Spesielt dumt blir det, når vi ser hvordan multikult-eliten i Sverige og i Norge lyver i dag, å tro at samme handlingsmønster ikke gjalt i tideligere tider.

    Volksverhetzer

    19 november, 2012 at 07:30

 4. Jag minns de här programmen men så finns det en oroande sak i mina hågkomster också, på något sätt låter ett sådant där varningspip som när lastbilar backar och det rör hans allra sista tid. För det första, jag kan ha fel, det har jag haft förr. Och JA, jag ÄR konspirationsteoretiker!
  Men det finns ett program som INGEN tycks ha bandat, och som INGEN säger sig ha hört talas om på SR, och det är programmet där han gjorde mätningar av det elektromagnetiska fältet vid jordytan och upptäckte stora spänningsskillnader i fingeravtrycksliknande parallella mönster i gräset. Det kunde röra sig om pulser med spänningar på upp till femtiotusen volt. Dessa iakttagelser bekräftade enligt honom en hel del av slagrutegubbarnas påståenden om att det finns osynliga spänningsfält och att de kan utnyttjas för navigering och mineralprospektering.

  Och så var han plötsligt borta… liksom alla kopior av de program han gjort om denna sak.

  Jag har alltid undrat och ett par gånger efterfrågat dom men dom är lika försvunna som originalfilmerna om månlandningen!

  Vi miste mer än vi förstått när Dag Stålsjö plötsligt försvann…

  Asgeir

  16 november, 2012 at 11:43

  • PS Det är INTE slagruteprogrammen jag tänker på, dom var några år tidigare och finns på Wikipedia,som för övrigt gör stort nummer av VoF:s rödstämpling av Dag Stålsjö DS

   Asgeir

   16 november, 2012 at 11:53

  • Nikola Tesla hade en del teorier om kraftfältens betydelse och om han har rätt och detta utnyttjas kommer världen att få en massa energi gratis.

   Naivtive

   17 november, 2012 at 20:17

 5. Jeg synes dere svensker og gotere bør ta dere en titt på hvorfor Rosen betydde en frukthave på svensk (gotisk?) og på ingen andre språk. Et godt spørsmål er også om hvorfor Linne er svensk? Kan det siste ha noe med at det svenske språket allerede systematiserte artene i en familie? Tistron, Pæron, Eplon, lyngon, hallon er alle roser.

  Umberto Eco var f.eks klar over at rose som ord ikke dukket opp på de europeiske sråkene før på 1200 tallet, når han skrev boken ”i rosens navn”.

  Volksverhetzer

  18 november, 2012 at 00:18

  • Var har du du detta från? Men det skulle kunna stämma för exempelvis äppelträd fanns inte i Norden förrän framåt medeltidens slut eller ännu senare, ditförda för att kungarna skulle få tillgång till och monopol på saften som ansågs ge makt över mänskorna (läs om Adam och Eva i Bibeln så förstår man).
   Därför misstänktes kvinnor som kanske plockat upp en äppelskrott spm kastats av en förbipasserande prins senare för häxeri om hon bryggde saft på träd hon planterat!
   Det är ju vad som hände på 1600-talet när äpplena började sprida sig.
   Kan du utveckla det med rosorna lite?

   Asgeir

   18 november, 2012 at 18:25

  • Så man hadde ikke epletrær i Norden før i middelalderen, mens de norrøne Gudene spiste epler for å holde seg unge? Hvordan kunne en befolkning som ikke visste hva epler var, bruke det som bilder i sin mytologi? Hvordan skulle forsåvidt også kristne kunne forstå at epler var synd, hvis de ikke visste hva epler var?

   Man finner epler i Osebergskipet fra 820 og man har også eplefunn fra steinalderen. Videre er ordet for eple felles for alle nordeuropeiske språk.

   Hvorfor har det vært viktig å lyve om epler til dere svensker? Vi ble tvangskristnet i Norge også, men en slik epleskrøne som dere har vi ikke. Er det fordi dere Svensker ikke lyver selv, at dere har så vondt for å forstå at andre mennesker gjør det?

   Når det gjeler Rosen=Frukthave, så skal du få det utgangspunktet jeg hadde.

   Hvorfor synger de om ”Uti Rosen” og hvorfor heter så mange svensker Rosengren, Rosenkvist, Rosengård osv?

   PS. Mjød basert på både honning og frukt smaker ofte mye bedre enn en mjød på kun honning. I følge norske og islandske kilder, drakk også svensken også bjor, uten at jeg vet hva det var.

   Volksverhetzer

   19 november, 2012 at 06:17

   • Äppelskrönan är dansk men jag läste om den i ett sammanhang där det talades om vilka ben och frön man hittat i gamla fornlämningar. Jag tror även att man sa nåt om duvor eller höns, i allafall menade man att duvor inte fanns före en viss tid.
    Men har man hittat äppelskrottar i Osebergsskipet faller ju det påståendet…

    Asgeir

    19 november, 2012 at 12:16

    • Kanske bjor var äppelsaft? Det finns åtskilliga ortnamn som börjar med björ- fast man påstår att det skulle ha nåt med bäver att göra, men det undrar jag verkligen. Björlanda på Hisingen ligger ju vid saltvatten, knappast en trakt för plattsvansar för övrigt men väl för vildapel.

     Asgeir

     19 november, 2012 at 12:22

     • Bjorr kan kanskje være innkokt bjørkesevje som man siden gjæret, men jeg vet ikke. Om man blandet denne med eplesaft eller annen frukt kan den jo ha lignet på dagens svenske cider. At en øl heter en bjor på Islandsk kan imidlertid tyde på at det er en type øl det er snakk om. I eldre oppskrifter kunne øl inneholde både honning og frukt, så det skal ikke være enkelt.

      At brunbien finnes i Skandinavia, og er den minst agressive arten, kan også tyde på at man har drevet med birøkt lenge. Hadde vi kun plyndret bikuber, så hadde de mest agressive overlevd best.

      Dette forklar dog ikke -on endelsene på frukt av rosefamilien, og hvorfor begrepet Rosen finnes på svensk. At begrept forsvant så til de grader at man i dag ikke vet hva det betød, kan imidlertid tyde på at kirken forbød dem, slik de forbød våre badstuer, og at det derfor kalles Sauna i dag. At man skal ha brent folk som man mente åt av kunnskapens tre, er for meg meget sannsynlig, så deler av epleskrønen kan fremdeles være sann.

      I det hele tatt tyder det svenske språk på at hagebruk er meget gammelt, mens den overleverte historien ikke forteller om det samme.

      Hägg er også i Rosefamilien og hvis du har sett hvordan häggspinnmalen dekker hele trær med silke, så er merkelig at denne fiberen ikke ble utnyttet. Kanskje var Vikingenes silkesegl ikke bare i sagaskrivernes fantasi?

      Volksverhetzer

      19 november, 2012 at 14:12

      • Om det har något med namnen att göra tror jag inte, men ros är ju också namnet ryssarna gav svenskarna, jag tänker på kulturmötet i öst där ju roserna bodde med det som sen blev ryssarna i Novgorod (Nygård). Roslagen är ju namnet på området norr om sjön Mälaren än idag och dialekten skiljer sig markant från rikssvenskan som talas i Stockholm och som förmodligen är en blandningsdialekt av götiskt och sveamål. Och så roslagsmål, förstås. Att Rosland blev till Ryssland är helt klargjort.

       Asgeir

       19 november, 2012 at 16:38

       • Dialekten i Roslagen skiljer sig ifrån rikssvenskan eftersom man tillhör norrländskan dialektalt sett. Det urbaniserade blandmål till köpmansspråk man kallar rikssvenska; tvi vale!

        Gautthiod

        23 november, 2012 at 11:27

 6. Har vi en parallell i Lars Erik Nilsson?
  Har själv aldrig tidigare hört talas om honom,vilket kanske är en fingervisning.

  Att eliten har absolut tolkningsföreträde råder det som sagt inget tvivel om.Men att de dessutom reviderar,selekterar och rent av förvanskar det historiska arvet blir så uppenbart vid en jämförelse med sina barns historialära och den man själv erhöll i det dåtida,mindre ockuperade,Sverige.

  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=407

  http://www.provlas.se/hallristarens-sprak/

  http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article216628.ece

  Stigfinnaren

  22 november, 2012 at 20:43

  • Hur spännande som helst. Tack för det. 🙂

   gotiskaklubben

   22 november, 2012 at 22:33

  • Interessant, og jeg tror han har rett om ”stenvagnen”. Ellers burde dere svensker vite at en kjerre har to hjul mens en vogn har fire. Det er tross alt dere som har drevet på med vogner og hester, mens vi har drevet med båt.

   Her er en link med bilder:http://sembtext.blogspot.no/2010/11/nu-ar-det-hjul-igen.html

   Jeg tror han tar feil om årsaken til 7 dager i uken dog, da det er ikke 28 dager på en måne. Tannumhede er en del av nordvegen, dvs skjærgården som gjør det mulig å ro i små båter innaskjærs fra Danmark til den Russiske grensen. Når man vet dette, så forstår man at det er tiden fra spring til nipp det handler om.

   Da svensker flest ikke har mye tidevann, så er det kanskje greit å forklare at tidevannet vender fra fjære til flo ca hver 6.25 time. Du får dermed fire vendinger i døgnet, flo-fjære-flo-fjære.

   I tillegg varierer tidevannet med om månen befinner seg på linje med solen, eller om månen befinner seg ved siden av jorden. Når måne-sol-jord er på linje, så blir forskjellen mellom flo og fjære størst, og kalles spring. 7 døgn senere er måne-jord-sol vinkelen 90 grader, og nipp intreffer.

   Da adferden til fisk og dyr følger tidevannet, så vil det ikke bare hjelpe deg å finne mat hvis du kan dette, tidevannet kan også spare deg for mye roing, da du kan bli med tidevannet ut eller inn. Spring og nipp påvirker også fisk og dyr, så å kunne dette vil også hjelpe på overlevelsen.

   Vende, veke, viking, vik, vinter har alle samme rot, og betyr å bytte, snu, vende

   Oppsummert ser det slik ut for tidevannet:

   4 vendinger= 2 flo + 2 fjære = ca 1 dag + 1 natt = 1 døgn
   28 vendinger = ca 7 døgn = ca 1 veke
   2 veker = 1 ny måne = 1 ne måne
   4 veker = ny + ne =1 måne

   Tar vi utganspunkt i solen, så er det ikke like lett, da det ikke er 12 måner i et år, men noen ganger 13.
   NB En måned er ikke like en måne, da måneder var noe kristenpesten kom med. Vi ser ut til å ha brukt veker, slik at man sa fjerde dag i den 15. veka i vinterhalvåret.

   For oss som bor i Skandinavia er i det ikke så vanskelig å finne året, ta solen er lav, mens terrenget er kupert. Solen befinner seg på samme punkt på samme tid hver dag, mens det er sol-høyden som endres. Du behøver derfor ikke noe instrument for å finne midtvinter,midtsommer, høst eller vårjevndøgn, men kan stort sett bruke landskapet som sol-ur.

   Hvorfor 9 var et hellig tall for de norøne vet jeg ikke, men Nilsson kan være inne på noe med sine 9 måners svangerskap. Personlig tror jeg 9 som hellig tall, gjør at man kan synkronisere alle disse måne, sol og tidevanns vendingene på et vis.

   Alt dette stemmer overens med Runstaven, som er en evighetskalender basert på at månene går tilbake til sin opprinnelige syklus etter gyllentallet, dvs etter 19 år. I følge noen sjøfarts-nettsider jeg fant når jeg leste om tidevannet, så behøver man i prinsipper kun registrere nipp og spring over en 19 års periode for å finne ut at det gjentar seg. http://sv.wikipedia.org/wiki/Runstav

   At denne tidsinndelingen skulle ha oppstått i en ørken eller i middelhavet, har jeg ingen tro på, da de ikke har tidevann der. Når man vet hvor mye landkrabbene i kirken slet med både år og påske, blir bibelkronologien ennå vanskeligere å svelge. 12 timer natt og 12 timer dag, blir også dumt for oss nordboere.

   Ellers har jeg blitt skeptisk til det meste av historien slik den fortelles. At C14 liksom skal bevise en alder, er heller ikke riktig, da disse er kalibrert ved at man har tatt romerske og greske funn som man vet alderen på, og laget en kalibreringskurve slik at man får ut de riktige datoene. Bruker man c14 for å lage en dendrokronologisk mal, arver også denne den samme svakheten.

   Her er en Svenske som bestemte seg for å se etter selv:
   http://www.cybis.se/belfast/index.php

   PS: er dette Platon?
   http://en.wikipedia.org/wiki/Plethon

   Volksverhetzer

   23 november, 2012 at 07:38

 7. […] Hur man finner några hällristningar Arena Upptäckte vikingabosättning i Kanada – fick sparken Fria Tider Tipstack: Stigfinnaren […]


Kommentarer inaktiverade.