Gotiska Klubben

Jimmie Åkesson briljerar med hjärna och hjärta

SDUs ordförande Gustav Kasselstrand skriver i DN att Jimmie Åkesson gjorde fel som slängde ut Erik Almqvist. Och medan vi alla väntar på om Jimmie Åkesson ska kasta ut honom också kommer nedan tweet. Stor humor. Och ett varsamt: -Passa dej, grabben. Helt enkelt supersnyggt av Jimmie Åkesson.

svd

Written by gotiskaklubben

17 november, 2012 den 07:04

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den här ”sprickan” inom SD tror jag är kraftigt överdriven. Som jag ser det så har både Åkesson och Kasselstrand rätt. Man kommer inte alltid att vara överens om allting, inte ens om man tillhör samma parti. Det är dessutom väldigt lätt för oss att sitta här och tala om för Åkesson hur han skulle ha gjort.

  Men både Åkesson och Kasselstrand vill rädda Sverige.

  Jag har märkt att fram för allt många SvP-anhängare har velat blåsa upp denna ”spricka”. Nu är det Bonniers och övriga etablissemang som hakat på.

  Jag håller med Ian Wachtmeister. Vi måste försöka hålla ihop. Några kanske inte tycker Åkesson gjort bra. Det kan man tycka. Och jag kan sympatisera med det Kasselstrand skrev. Det är egentligen helt irrelevant. Bonniers och övriga SD-hatare om de nu kommer från etablissemanget, eller utomparlamentariska konkurrenter, försöker utnyttja denna ”spricka” för att krossa Sveriges sista chans till att på ett fredligt sätt försöka rädda Sverige.

  Det absolut viktigaste nu är att vi håller ihop. Och om du GK inte lyssnat på när Ian Wachtmeister krossade Thomas Mattson, så rekommenderar jag det. Du kommer inte att ångra dig.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5348477

  MetalHeadViking

  17 november, 2012 at 14:24

 2. I The Guardian menar engelsmännen att detta ordbyte inte var mer än vad som händer dagligen mellan Labour och Tories and bankers i England.
  Man menar att Jimmie Åkesson is a clean, nice college-boy, som också är fantastiskt intelligent och vältalig. En akademiskt utbildad politiiker, det är man inte van vid.

  Marguerithe

  17 november, 2012 at 16:13

 3. Om kriget kommer

  Sidan 12

  Motståndsanda

  Fienden vill bryta vår försvarsvilja inte bara med vapenmakt utan också med psykologisk krigsföring.
  Stridskrafter och civilbefolkning kommer att utsättas för en intensiv och försåtlig propaganda både före och under krig – genom politiska påtryckningar, radiosändningar, flygblad och rykten. Fienden kommer att säga att motstånd är inte lönar sig, att det är bättre att ge upp.

  Men kom ihåg: varje meddelande om att motståndet skall uppges är falskt. Motstånd skall göras ständigt och i alla lägen.

  Fientlig propaganda motverkas bäst genom upplysning och kunskap. Snabba och sanna nyheter kommer även i krig att lämnas genom press, radio och television. Alla nyheter som fienden inte kan dra nytta av , skall publiceras. Åsiktsbildningen liksom kritiken mot myndigheterna förbli fri även under krig. Pressen och Sveriges radio har vidtagit åtgärder för att säkerställa sin verksamhet under krig. Vi måste dock räkna med att distributionen av tidningar liksom radio och televisionssändningarna kan störas och tidvis avbrytas.

  ...---...

  17 november, 2012 at 16:49

  • Ockupationsmakten har redan intagit samtliga mediakanaler i Sverige och sprider sin propaganda. De måste återerövras med våld innan makten över landet kan återtas.

   Sten

   17 november, 2012 at 17:46

   • Ja så är det. Stridskrafterna är decimerade och det är inte långt kvar innan det civila samhället går under.
    Inte är det ryssen ligger bakom detta heller, men man väljer ju sina strider som sagt.

    ...---...

    17 november, 2012 at 20:05

 4. […] Ref: ”Kommer gå rakryggad efter detta” Svd Jimmie Åkesson briljerar med hjärna och hjärta GK […]


Kommentarer inaktiverade.