Gotiska Klubben

Gustav Kasselstrand avskedas från SDs kansli i Stockholm

Gotiska Klubben har skrivit om konflikten mellan Jimmie Åkesson och Gustav Kasselstrad några gånger de senaste dagarna.

Jag blir dock inte riktigt på det klara om detta enbart är en ideologisk kamp. Det har hela tiden känts som om Kasselstrand velat ha denna fight, ett slags avgörande. Frågan är varför och vad han har i bakfickan?

Att det enbart skulle handla om ”sionism i SD” tror vi inte på. Kanske har det något med Göteborg och Stockholm att göra, och att SDs ledning finns i Skåne och toppstyrs därifrån. Bara en gissning.

Rent ideologiskt står jag på Kasselstrands nationalistiska sida, men ledarskapsmässigt känns det som om Jimmie Åkessons gör rätt.

Phuu…Svår nöt detta. Men jag inbillar mig att något gott kommer ur detta.

Svd

Written by gotiskaklubben

21 november, 2012 den 17:48

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Står inte Kasselstrand med på listan för ett kryss till Riksdagen i valet 2014, var som helst om det så är längst ned och på baksidan av sedeln(!), så deltager jag inte alls i valet.

  Silver

  21 november, 2012 at 19:24

 2. Om Kasselstrand trivs bättre i SvP så får han väl satsa på den hästen istället. Annars får han ta och kamma sig, det är endast sjupartiet som vinner på intern splittring. Vi kan väl få ha ett (1) socialkonservativt parti (SD) här i landet? Man måste väl inte välja mellan mesliberal och brunnationalist?

  Moneymaker

  21 november, 2012 at 20:54

 3. @moneymaker

  SD:s ledning består idag bevisligen av opportunistiska mesliberaler och ”brunnationalist” kan förmodligen vare sig du eller någon annan definiera, det är ett korkat begrepp, – lika idiotiskt eller meningslöst som ”socialkonservativ” i dagens verklighet.

  Jag är stolt, stridbar medlem i SvP, men det är inte Kasselstrand. Billigt att du försöker svärta ned honom genom att koppla honom till oss.

  Du är en …fähund.

  Jonas De Geer

  21 november, 2012 at 21:46


Kommentarer inaktiverade.