Gotiska Klubben

Nidbild av Jimmie Åkesson eller av riksdagens gasleverantörer?

Svårt att analysera bilden i söndagens LT Östersund. Tillsammans med Ida Nilsings ledare kan man lätt tolka bilden som en vidrig karikatyr av Jimmie Åkesson, men ju mer man tittar på bilden ju mer framstår det som att det är de övriga riksdagspartierna som karikeras som gasleverantörer för utrotning av obekväma skadedjur. Har tecknaren Kjell Nilsson-Mäki lurat oss alla? Vad säger ni?

resume

Written by gotiskaklubben

26 november, 2012 den 10:05

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det verkar som om satiren slagit fel här. Eliten har omedvetet fallit i sin egen grop. Man har drivit sin offensiv mot SD långt över det rimligas gräns.

  Jag menar, OK: att avslöja vissa element som bonnrasister var en träff, det får man medge, men dagens hetsjakt är löjlig. ”Järnrörsgate” hade viss substans. Men nu och det här, gasmetafor, kalla in Soran Ismail…? Detta slår fel.

  Järnrörsgate var blott en Ardenneroffensiv för regimen. Nu fortsätter verklighetens framryckning: sans och måtta och normalisering av debatten är att vänta.

  svensson

  26 november, 2012 at 11:54

 2. man undrar vad reaktionerna blivit om det varit kent ekeroth istället för jimmmie åkesson som utsatts för gasningen(ekeroth är enligt svinmedia jude)

  ”7-klövern gasar jude!” – det hade nog minst blivit en 1-spaltare i new york times

  men eftersom det nu bara var en svenne så kan gasandet fortsätta utan att någon rättänkande pk-idiot ens lyfter på ena ögonbrynet..

  fy för fan vilket jävla hycklande patrask

  ps

  är det månne lustgas eller zyklon b i gas-aggregatet?

  ds

  zeno

  26 november, 2012 at 17:49

 3. Inte å undra på att Länstidningen Östersund är i stort behov av statligt stöd (fattigvårdshjälp) för att undvika konkurs.

  Sindre

  28 november, 2012 at 12:32

 4. Visst är det enklare att genomföra en gasattack än en politisk debatt, åtminstone för SD´s motståndare!

  lassekolja

  28 november, 2012 at 18:49

 5. Jag ser tydligt den andra tolkningen. Om någon ska bli kränkt här, så är det väl Soran, lol. Och politikerna som utsett Soran till talesman för både folket och hela etablissemanget.Att den sen hamnade i typ ” fel” artikel är ju bara en enorm bonus. *elakt så det gör ont.

  Lillith Nefer

  28 november, 2012 at 19:02

 6. Kanske man ironiserar över den ortodoxa versionen av förintelsehistorien genom att visa hur löss (som blir människor) avlivas jämte Zyklon-B ?

  amaze

  29 november, 2012 at 13:58


Kommentarer inaktiverade.