Gotiska Klubben

Fri Rörlighet = J*disk påverkan på Centerpartiet

Centerpartiet vill idag ha fri invandring in i absurdum. Hur kunde det gamla bondepartiet bli ett av Sveriges mest antinationella och antisvenska partier? Gotiska Klubbens svar: j*disk påverkan. (* = svårare för 08-media att censurera)

Nedan utdrag från  Centerns partiprogram är skräddarsytt för den rörliga j*diska livsstilen. Ni som har en annan uppfattning, vårda språket och förklara gärna hur ni menar. Kom ihåg att Gotiska Klubben inte är någon chat där man ostraffat kallar oss saker vi inte är.

* * *

Ur förslaget till Centerns partiprogram

”Centerpartiet strävar efter öppna gränser, fri rörlighet* och en generös flyktingpolitik. För ett parti som värnar friheten och bygger sina värderingar på alla människors lika rätt och värde finns inget annat logiskt ställningstagande än att man är för en fri invandring. Så länge det finns länder som kränker mänskliga fri- och rättigheter är öppna gränser, och människors möjlighet att fly, det enda sättet att erbjuda alla människor ett skydd för sina grundläggande rättigheter. Bara så kan man välja frihet i stället för förtryck. Vi ser det som en grundläggande mänsklig rättighet att söka sig en fristad och en försörjning, inte bara inom det land där man är född, utan också utanför landets gränser.” Aftonbladet

* * *

* FRI RÖRLIGHET är ett dekret utfärdat av antinationella, judiska, globala, kulturmarxistiska krafter som vill ”utplåna” nationen Sverige och det svenska folket.  Det är Gotens skräcksenario. Testa att googla ”Fri Rörlighet” och lägg till samtliga riksdagspartier och ni ska finna att de flesta svenska riksdagspartiers partiprogram innehåller dekretet.  Samt alla politiska smedjor från Arena till Timbro. Det spelar ingen roll om ni lyssnar på Dilsa, Sakine, Adam Cwejman, Johansson Heinö, Uvell, Lundberg eller nån annan ”högerliberal” politisk skribent i riksmedia. Alla har samma uppfattning: Fri Rörlighet är en dogm.

En av de få etablerade skribenterna som antagligen har insett hur det står till i världen är invandraren Tino Sanandaji som i liberalismens namn törs ha en åsikt som skiljer sig från den dikatoriskt styrda 08-eliten:  Ett liberalt argument mot fri invandring

svd svd

Written by gotiskaklubben

16 december, 2012 den 08:30

Publicerat i Gotiska Klubben

17 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Silberstein wiki Gotiska Klubben skrev häromdagen att det judiska dekretet om ”Fri Rörlighet” förmodligen drabbat […]

 2. Jag har talat med en partikamrat som varit med. Han säger så här om Willy Silversteins roll:

  ”Jag tycker att det är naturligt att om man vill strukturera debatten att man utser en person som intervjuar de tre tilltänkta partiledarna. Det blev Willy Silberstein som anses vara en utmärkt och kunnig moderator. De tre kandidaterna har tagits fram på ett demokratiskt och transparent sätt. Willy S. var med på mötet som yrkesman och inte på något sätt som företrädare för judiska särintressen. Frågorna han ställde var relevanta och hade inte på något sätt att göra med vem som skall bli partiledare.”

  Personligen kan jag tillägga att jag gillar Centern bäst när det verkligen drar ihop sig, det är inget för veklingar…

  Asgeir

  23 december, 2012 at 15:44

 3. I senaste numret av ”A perfect guide”, en bilaga till Svenska Dagbladet, skriver skribenten Hugo Renberg att han lider över att inte vara Jude, emedan Judendom så uppenbart för med sig rikedom, inflytande och allmän framgång. Denna bilaga spekulerar förövrigt i fantasier om lyx, ”indifference” och glupskhet – till döds.
  http://dev.aperfectguide.se/

  Förortskärring

  25 december, 2012 at 19:19


Kommentarer inaktiverade.